Προς το περιεχόμενο

100% CPU Usage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να κανει regenerator ολα τα sectors φιλε μου οπως λεει ο ακροβατης  παιζουν πολλα ρολο για το ποσο χρονο θα κανει.Ναι αν ειχες δισκο μικρο  και οχι με πολλα bad τοτε ναι 4 ωρες θα εκανε. Αρα παιζει ρολο το ποσα sectors ειναι bad και το μεγεθος του δισκου.Θελει απο μερες εως εβδομαδες αν ειναι χαλια δισκος και μεγαλος.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά το έτρεξα το προγραμματάκι 2 φορές από 4 ώρες περίπου το καθένα και δεν έκανε απολύτως τίποτα η υγειά το σκληρού ίδια με πριν 86%.....

Δημοσ.

εκανες bootable cd με την φουλ εκδοση η΄ με την δοκιμαστικη που σου  φτιαχνει 2-3 bad και μετα τα περναει ολα σαν να μην συμβαινει τιποτα?

Δημοσ.

Στο΄ πα, δεν στο΄ πα? Οτι 4 ωρες γι αυτο το προγραμμα δεν ειναι τιποτα.Κανονικα εφοσον υπαρχει προβλημα στον δισκο μεγαλο, κανει πολυ περισσοτερο..αφου λες οτι ειναι η φουλ εκδοση του προγραμματος τοτε κοιταξες μηπως σου βγαζει τιποτα για disk delays?

Στο hdsentinel τωρα σου γραφει για 8 bad sectors η΄ για 9 παλι?

Δημοσ.

Σκληρός Δίσκος με bad sector = αγορά νέου δίσκου μην το συζητάς καν. Να δεις για κάποιον ssd στα 250 gb με 60 ευρωπουλα και έπειτα να πάρεις έναν συμβατικό 2 gb να είσαι οκ και με την χωρητικότητά συ θα έλεγα συνολικά 100 – 110€ 

• Like 1
Δημοσ.

Τεμετερον πατσαν,νομιζω δεν την γλυτωνεις την αγορα σκληρου..

Και εγώ έτσι νομίζω ....όπως είναι από το ρέμα θα φύγει μόλις βρω ευκαιρία :)...Έγινε σας ευχαριστώ πάρα πολύ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...