TeMeTeRoN98 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω για ενα θεμα που μου εχει βγαλει το pc μου τωρα τελευταια και μου εχει σπασει τα νευρα και δεν ξερω τι να κανω.... Λοιπον ας αρχισω με τα specs αλλα μην βαλλετε τα γελια.... CPU:Intel core 2duo E8500 3.16Ghz GPU:Nvidia Gt 520 RAM:2gb pc δεκαετιας αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα το pc δουλευε κανονικα (οσο κανονικα μπορει να δουλεψει ενας υπολογιστης 10 χρονων) και τωρα την τελευταια εβδομαδα μου αρχισε ενα περιεργο προβλημα δηλαδη οταν ειμαι π.χ.Youtube βλεπω ενα βιντεακι 5 λεπτων στα 2 λεπτα κολουσε δηλαδη επαιζε 60 frames και πηγαινε 5.... το cpu usage 100% αλλα μολις κουνισω το ποντικι ξεκολαει... το cpu usage παει 10-30% και μετα απο 2 με 3 λεπτα παλι τα ιδια αυτο ισχυει και στο google και στα games αλλα με την προιποθεση να ειναι ας πουμε idle κατασταση για 2-5 λεπτα.....Θα εκτιμουσα παρα πολυ την βοηθεια σας....Ευχαριστω προκαταβολικα........
TeMeTeRoN98 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 8.1 pro τα χρησιμοποιώ αρκετό καιρό πάνω κάτω 1 χρόνο κλείνω άλλα τέτοιο πρόβλημα δεν μου έχει ξαναβγάλει....
benign Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Πηγαινε στο control panel και απενεργοποιησε εντελως τα updates. Αυτο αφου πρωτα τρεξεις ενα malware bytes.Δες αν αυτα βοηθησουν. 1
TeMeTeRoN98 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εκανα scan με το malwarbytes μου βρηκε 4 bitcoinminers.... σαν να μην εφτανε αυτο κλεινω τα windows updates κανω επαναφορα γιατι μου το ζητουσε το malwarebytes......αργει λιγο στην αρχη και μετα αφου βαλω κωδικο για να μπω στην επιφανεια εργασειας για μαντεψε black screen of death.... ελεος το εκανα 4 φορες επαναφορα την 5 φορα εκανε boot κανονικα αν και μου ξαναετυχε στο παρελθον το ιδιο συμβαν (να παθει παλι black screen of death)... τελος το προβλημα αποκατασταθηκε πιστευω προς το παρων....αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου ξανακανε black screen of death για πιο λογο....Δωσε ή δωστε μου τα φωτα σας για να μην το παρω και το πεταξω απο το παραθυρο...Ευχαριστω και παλι...
benign Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Εκανα scan με το malwarbytes μου βρηκε 4 bitcoinminers.... σαν να μην εφτανε αυτο κλεινω τα windows updates κανω επαναφορα γιατι μου το ζητουσε το malwarebytes......αργει λιγο στην αρχη και μετα αφου βαλω κωδικο για να μπω στην επιφανεια εργασειας για μαντεψε black screen of death.... ελεος το εκανα 4 φορες επαναφορα την 5 φορα εκανε boot κανονικα αν και μου ξαναετυχε στο παρελθον το ιδιο συμβαν (να παθει παλι black screen of death)... τελος το προβλημα αποκατασταθηκε πιστευω προς το παρων....αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου ξανακανε black screen of death για πιο λογο....Δωσε ή δωστε μου τα φωτα σας για να μην το παρω και το πεταξω απο το παραθυρο...Ευχαριστω και παλι... Υπαρχει περιπτωση να σου εσβησαν αυτα τα 4 malware που βρηκε το προγραμμα,σημαντικα αρχεια του συστηματος.Αν συνεχισει να σου βγαζει black screens,κανε φορματ,ξαναπερασε τα παντα και αμεσως τα πρωτα προγραμματα θα ειναι ενα καλο antivirus και το malware bytes. Αφου μετα βαλεις τα προγραμματα σου και οσο το συστημα ειναι ακομη καθαρο,κανε ενα image με ενα προγραμμα που λεγεται Acronis. Αλλα αυτο θα το μεταφερεις σε αλλο δισκο,ειτε εξωτερικο ειτε usb stick,το μεγεθος του οποιου,πρεπει να ειναι τουλαχιστον 64gb. Αν στο μελλον ξανασυμβει προβλημα,το προγραμμα αυτο σου επαναφερει οτι ειχες,οπως το ειχες καθαρο,σε 10 λεπτα. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2016 από benign 2
TeMeTeRoN98 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Εγινε φιλε μου χιλια ευχαριστω Θα σε ρωτησω και κατι ακομα να σε πριξω λιγο ακομη....πιο παλια ειχα το eset smart security δεν λεω καλο antivirus αλλα το θεμα ειναι πως ετρεχε στο background και η ram και ο cpu χτυπουσαν κατι 70% σε idle κατάσταση και καταλαβαίνεις το βρεις ddr2 ram 667mhz 4gb θα σου κοστισουν οσο 8 gb ddr3...το θεμα μου ειναι αν εχεις να μου προτείνεις κατι καλυτερο η αν μονο με το malwarebytes θα ειμαι καλυμενος δηλαδη να κανω ενα scan μια φορα την εβδομαδα π.χ.Ευχαριστώ και παλι....
FasTaker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Αν ψαχνεις για freeware ολα ειναι πανω κατω τα ιδια προσωπικα χρησιμοποιω τo bit defender.
benign Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Εγινε φιλε μου χιλια ευχαριστω Θα σε ρωτησω και κατι ακομα να σε πριξω λιγο ακομη....πιο παλια ειχα το eset smart security δεν λεω καλο antivirus αλλα το θεμα ειναι πως ετρεχε στο background και η ram και ο cpu χτυπουσαν κατι 70% σε idle κατάσταση και καταλαβαίνεις το βρεις ddr2 ram 667mhz 4gb θα σου κοστισουν οσο 8 gb ddr3...το θεμα μου ειναι αν εχεις να μου προτείνεις κατι καλυτερο η αν μονο με το malwarebytes θα ειμαι καλυμενος δηλαδη να κανω ενα scan μια φορα την εβδομαδα π.χ.Ευχαριστώ και παλι.... Φιλε ευχαριστηση μου,δεν με πρηζεις.Και εγω πολλες φορες εχω αναγκη να ρωτησω αλλα ατομα και με βοηθανε,αυτος ειναι και o σκοπος του site. Στην ερωτηση σου, το malware bytes θα πρεπει να εγκαθισταται μαζι με antivirus ξεχωριστο. Για πολυ ελαφρυ αλλα αρκετα καλο θα σου συνιστουσα ενα Κινεζικο που βγαινει συνεχως πρωτο τα τελευταια χρονια και ειναι αυτο : https://www.360totalsecurity.com/ 1
TeMeTeRoN98 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Οκ θα το τσεκαρω ευχαριστώ και παλι!!! 1
TeMeTeRoN98 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Βρε παλικαρια να ρωτησω παλι κατι γιατι οταν εχω ανοιχτο το task manager και τρεχει background ο cpu δεν χτυπαει το 100% στο youtube κτλ αλλα οταν το κλεινω χτυπαει παλι 100 σε καθε βιντεο μεσα στα δυο λεπτα....Θα με τρελανει αυτο το μηχανημα στο τελος...
alekoskaiyao Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ρε φίλε όταν έχεις 2GB RAM τι να κάνει το PC? Προσωπικά μόνο που έχω ανοικτό τον υπολογιστή μου μου τρώει 2.7 GB RAM.. Δεν είμαι ειδικός σε αυτά αλλά ας πει και κάποιος που γνωρίζει καλύτερα...
TeMeTeRoN98 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Φιλέ μου αν διάβαζες και πιο πάνω το pc με τα 2gb ram δούλευε κανονικά χωρίς αυτά τα προβλήματα που αναφέρω...
koolisk6 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 ποσο θες να χτυπαει δλδ ενας core2duo 20%? λογικο το 100% ειδικα αν βλέπεις σε αναλυσεις 720p και πανω, ειναι γερακος 10 χρονων..... ασε που το youtube οσο περνανε τα χρονια αλλαζει τεχνολογιες και βαραινει αρκετα για παλιους επεξεργαστες, νομιζω εχει εγκαταλειψει το flash και λειτουργει HTML 5 μονο.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα