Βασιλης 123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Γειά σας.Σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση σε iphone το κανονικό όχι το plus γιατί γνώμη μου είναι μεγαλύτερο από νότε και είναι κακάσχημο.Αξίζει η αλλαγή και εάν όχι τ πιστεύετε να πάρω?ευχαριστώ.
taslikos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Για ποιο iPhone μιλάς; Μεσα Σεπτέμβρη ανακοινώνεται το καινούριο και πέφτει η τιμή των παλιών να ξερεις
kataramenos32 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μεινε εκει που εισαι.Αν θες iPhone περιμενεις τα επομενα και βλεπεις.Τα 6/6s plus ασχημα δεν τα λες φιλε μου
GianniSM Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Από τόσο μεγάλη οθόνη να πας σε μικρότερη θα φας μεγάλη φρίκη. Να μην το κάνεις
Βασιλης 123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.Ναι σκέφτομαι να περιμένω λίγο εάν και δεν έχω κανένα παράπονο από το νότε μου μόνο την μπαταρία και ότι δεν χωράει εύκολα σε τσέπες.Τα iPhone plus τα θεωρώ άσχημα από την άποψη πως το νότέ είναι μικρότερο σε μέγεθος παρότι 5.7 ενώ το iPhone έχει μεγάλα κενά θα μπορούσε να είναι πιο μαζεμένα.(έκανα σύγκριση με ένα φίλο μου) Απλά με έφαγε η περιέργεια να δοκιμάσω το λειτουργικό διότι είχα και Windows παλιοτερα
Fulgore Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Γειά σας.Σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση σε iphone το κανονικό όχι το plus γιατί γνώμη μου είναι μεγαλύτερο από νότε και είναι κακάσχημο.Αξίζει η αλλαγή και εάν όχι τ πιστεύετε να πάρω? Τι πιστυουμε να παρεις με βαση τι πραγμα? Να μυρισουμε τα νυχια μας και να αρχισουμε να αναφερουμε ο καθενας οτι κινητο του ερθει στο κεφαλι και να το προτεινουμε ετσι απλα? Ουτε τι σε χαλαει στο κινητο που εχεις,τι κοιτας/ψαχνεις(μεγεθος,budget,καμερα,μπαταρια τπτ?),ποσα χρηματα διαθετεις? Αυτονοητα πραγματα νομιζω...
Βασιλης 123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Από το νότε όπως ανέφερα σε 2 απάντηση μου με χαλάει η μπαταρία και ότι δεν χωράει εύκολα σε τσέπες.Εφόσον κοιτάω iPhone το μπατζετ είναι εκεί για τα μοντέλα των 16 και 64 γίγα.Θα ήθελα είτε να δοκιμάσω άλλο λειτουργικό όπως το ios απλά με προβλημάτιζει όπως αναφέρθηκε ποιο το πολύ μικρότερο μέγεθος ότι θα μου φανεί χαοτικό.
carrypizza Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Από το νότε όπως ανέφερα σε 2 απάντηση μου με χαλάει η μπαταρία και ότι δεν χωράει εύκολα σε τσέπες.Εφόσον κοιτάω iPhone το μπατζετ είναι εκεί για τα μοντέλα των 16 και 64 γίγα.Θα ήθελα είτε να δοκιμάσω άλλο λειτουργικό όπως το ios απλά με προβλημάτιζει όπως αναφέρθηκε ποιο το πολύ μικρότερο μέγεθος ότι θα μου φανεί χαοτικό. παρε s7
Fulgore Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Από το νότε όπως ανέφερα σε 2 απάντηση μου με χαλάει η μπαταρία και ότι δεν χωράει εύκολα σε τσέπες.Εφόσον κοιτάω iPhone το μπατζετ είναι εκεί για τα μοντέλα των 16 και 64 γίγα.Θα ήθελα είτε να δοκιμάσω άλλο λειτουργικό όπως το ios απλά με προβλημάτιζει όπως αναφέρθηκε ποιο το πολύ μικρότερο μέγεθος ότι θα μου φανεί χαοτικό. Γιαυτο οπως αναφερθηκε παραπανω υπαρχει το S7.Σε διαστασεις ειναι σχεδον ιδιο αν το δεις με το Iphone 6s. Η μπαταρια του δεν ειναι η καλυτερη της αγορας(του iphone ειναι αρκετα χειροτερη αλλωστε)αλλα γενικα τα νεα κινητα πιο πολυ βασιζονται στην γρηγορη φορτιση. Πηγαινε απο ενα καταστημα να δεις απο κοντα τα S7 και S7 edge σε σχεση με τα Iphone και ειμαι σιγουρος οτι θα εκπλαγεις με τα τραγικα bezzel των Iphone περισσοτερο απο την οθονη.Βλεπεις η διαφορα δεν ειναι μονο στις ιντσες που λες αλλα και στην ποιοτητα οθονης.
MariannaX Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Γιαυτο οπως αναφερθηκε παραπανω υπαρχει το S7.Σε διαστασεις ειναι σχεδον ιδιο αν το δεις με το Iphone 6s. Η μπαταρια του δεν ειναι η καλυτερη της αγορας(του iphone ειναι αρκετα χειροτερη αλλωστε)αλλα γενικα τα νεα κινητα πιο πολυ βασιζονται στην γρηγορη φορτιση. Πηγαινε απο ενα καταστημα να δεις απο κοντα τα S7 και S7 edge σε σχεση με τα Iphone και ειμαι σιγουρος οτι θα εκπλαγεις με τα τραγικα bezzel των Iphone περισσοτερο απο την οθονη.Βλεπεις η διαφορα δεν ειναι μονο στις ιντσες που λες αλλα και στην ποιοτητα οθονης. Στις 5" παιζει να εχει μακραν την καλυτερη αυτονομια το s7.
turbat0s Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Στις 5" παιζει να εχει μακραν την καλυτερη αυτονομια το s7.Μεταξύ όλων των 5" εννοείς??
MariannaX Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μεταξύ όλων των 5" εννοείς?? Ε ναι ενταξει των γνωστων.Τωρα δεν ξερω αν υπαρχει καποιο απο Κινα μερια με μπαταρια 5000mah.
2.1Ohm Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 5" xiaomi redmi 3( ένα από τα πολλά μοντέλα που υπάρχου) αλλά εντάξει και σχέση flagships με low end σύγκριση δν γντ! Όλη η σειρά Xperia Z σε ένα κλικ μεγαλύτερο 5,2" έχει κλτρη σίγουρα μπαταρία από τo s7!
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 5" xiaomi redmi 3( ένα από τα πολλά μοντέλα που υπάρχου) αλλά εντάξει και σχέση flagships με low end σύγκριση δν γντ! Όλη η σειρά Xperia Z σε ένα κλικ μεγαλύτερο 5,2" έχει κλτρη σίγουρα μπαταρία από τo s7! Μιλαμε να ειναι ισαξια κινητα ομως....... http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z5-review-1326p3.php http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7-review-1408p3.php Και παλι οπως βλεπεις ακομα και το Z5 με μικροτερη οθονη και αναλυση εχει την ιδια και χειροτερη μπαταρια σε γενικες γραμμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα