Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να ξεκινήσετε, το Duo απαιτεί τον τηλεφωνικό σας αριθμό, και πρόσβαση στις επαφές σας

Για ποιό λόγο; Όχι ότι δεν τις έχουν ήδη, αλλά άλλα messaging apps δουλευουν και χωρίς αυτό.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν το καλοσκεφτητε το καθε app έχει λογο υπαρξης.

-Ηangouts, η αντιπροταση στο facebook messenger (αν και πιο ευρωστο)

-spaces, η αντιπρόταση στο Slack

-Allo, η αντιπρόταση σε whatsapp,viber,imessage

-Duo, η αντιπρόταση σε facetime/skype/whatsapp/viber

Καταλαβαίνεις ότι τα δύο τελευταία δεν έχουν λόγο ύπαρξης....

Οι άλλοι προσφέρουν εφαρμογές που προσφέρουν και κλήσεις και μηνύματα και videoκληση.

Το πιο κοντινό που είχε σε αυτά ήταν το hangout που το μόνο "κακό" που είχε για να εδραιωθεί ήταν ότι απαιτούσε gmail....

Και δεδομένου ότι η google ότι δεν της πάει το σκοτώνει για να βγάλει κάποιο άλλο παρεμφερές, εγώ μέχρι να βγάλει το αντί viber, δοκιμή δεν κάνω.

Δημοσ.

Για ποιό λόγο; Όχι ότι δεν τις έχουν ήδη, αλλά άλλα messaging apps δουλευουν και χωρίς αυτό.

Για να μπορεί να τους βρει και να τους προσθέσει αυτόματα

Δημοσ.

Έχεις δει το κοστος της βιντεοκλήσης;

Η βιντεοκληση πέθανε νωρίς λόγο κόστους.. Ακόμα και όταν βγήκαν όλες αυτές οι Voip εφαρμογές που προσφέρουν δωρεαν βιντεοκλήση μέσω internet, οι εταιρίες κινητής έμειναν απαθης στην αλλαγή παγκοσμίως. Αν ήθελαν θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει την επέλαση του Voip μειώνοντας σε λογικά επίπεδα το κόστος, οπότε ο κόσμος θα προτιμούσε την ευκολία χρήσης απο την οικονομία.

Έχω F2G και έχω κάνει βιντεοκλήσεις (εντός Ελλάδος) χωρίς καμία επιβάρυνση εδώ και πάρα πολλά χρόνια... 

Βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται στο σύνολο των προγραμμάτων όλων των εταιριών κινητής τηλεφωνίας.

Όμως οι βιντεοκλήσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ και ενσωματωμένες στον χρόνο που σου δίνουν στα καρτοκινητά η Wind και η Vodafone στα πακέτα των 5,04 € για 200 λεπτά, κλίσεων και βιντεοκλήσεων προς όλους ή 2,02 € για 100 λεπτά, κλίσεων και βιντεοκλήσεων προς όλους κλπ.

Μπορείς να το δεις και στους τιμοκαταλόγους των εταιρειών (είναι στο κάτω-κάτω μέρος της σελίδας)

Wind:  (  F2G Πακέτα Επικοινωνίας Αξίας  )  https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/vasikes-hreoseis/

Vodafone: (Αυτόματο πακέτο “200 λεπτών προς όλους” με 5,04€) http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1043#section

Τελευταία φορά που έκανα βιντεοκλήση μέσω δικτύου ήταν κάπου τα Χριστούγεννα. Παλαιότερα είχα καρτοκινητά εκτός από Wind και σε Vodafone και σε Cosmote αλλά εδώ και 2-2,5  χρόνια τα σταμάτησα, με Cosmote μάλιστα δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται με τις χρεώσεις...

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...