stevengreeceGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εμένα δεν μου ήρθε ενημέρωση από το Play Store.
DrStein Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εχει σχεση αν ηταν καποιος registered ή τυχαια εμφανιζεται διαθεσιμο?
Alphaleader Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 ημαρτον ρε Google. 500 chat app... ολα failed γιατι δεν κανεις commit σε τιποτα, γιατι δεν εχεις πραγματικους client για τα βασικα OS, γιατι δεν κανεις promotion το app σου. Ειναι απαλευτοι οι τυποι λεμε.... Ουτε και αυτα θα στεριώσουν.... δεν ειχαν καν λογο υπαρξης γιατι υπηρχαν τα hangouts που τα εκαναν ολα αυτα. Απλα ποτε δεν δουλεψαν σοβαροτερα σε αυτα. 4
Dionisis89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Παιδιά, εμφανίστηκε στο apkmirror για όποιον ενδιαφέρεται να την εγκαταστήσει πριν την επίσημη κυκλοφορία της. EDIT: Δυστυχώς δεν προχωράει στην επιβεβαίωση του αριθμού. Με απλό γκουγκλάρισμα βρήκα ότι το rollout γίνεται σταδιακά και αυτή τη στιγμή λειτουργεί μόνο στις ΗΠΑ.
tetra82 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 ημαρτον ρε Google. 500 chat app... ολα failed γιατι δεν κανεις commit σε τιποτα, γιατι δεν εχεις πραγματικους client για τα βασικα OS, γιατι δεν κανεις promotion το app σου. Ειναι απαλευτοι οι τυποι λεμε.... Ουτε και αυτα θα στεριώσουν.... δεν ειχαν καν λογο υπαρξης γιατι υπηρχαν τα hangouts που τα εκαναν ολα αυτα. Απλα ποτε δεν δουλεψαν σοβαροτερα σε αυτα. Κοίτα απο τα πρώτα reviews/previews δείχνουν πολύ καλά. Αν η Google σοβαρευτει, καταργτήσει τα πάντα εκτός απο αυτα τα 2 και μελλοντικα τα κανει τους default messagers στο android θα πανε καλα
Alphaleader Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Κοίτα απο τα πρώτα reviews/previews δείχνουν πολύ καλά. Αν η Google σοβαρευτει, καταργτήσει τα πάντα εκτός απο αυτα τα 2 και μελλοντικα τα κανει τους default messagers στο android θα πανε καλα αν βγαλουνε clients για MAC OS, IOS, Windows 10 PC... και αν τα διαφημισουνε.... αν τα προωθησουν... ισως.... Δεν ξερω, εχω χασει την πιστη μου στην Google στο κομματι αυτο.
el97639 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Φτιαξε ενα και καλο. αντε καντο τυπου fb που ειναι κ app κ μεσα στην σελιδα. αλλα ερχεται με 2!!! να μπουν στην λιστα των hangsout k gmail kai google + . αυτες τις βλακειες να μην εκανε και θα ειχε το μονοπωλιο. πχ το lync ειναι ενα τουβλο πολυ βαρυ πολυ αργο με παρα πολλα προβληματα αλλα κανενα δεν κανει οσα αυτο
basilis5 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 αν το καλοσκεφτητε το καθε app έχει λογο υπαρξης. -Ηangouts, η αντιπροταση στο facebook messenger (αν και πιο ευρωστο) -spaces, η αντιπρόταση στο Slack -Allo, η αντιπρόταση σε whatsapp,viber,imessage -Duo, η αντιπρόταση σε facetime/skype/whatsapp/viber
alextg50 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 οποιος δεν το εχει , μπορει να κατεβασει το apk και να το εγκαταστησει στο τηλεφωνο χωρις να περιμενει το play store ... http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/duo-by-google/duo-by-google-1-0-130018012-rc1_rc29-release/duo-google-1-0-130018012-rc1_rc29-android-apk-download/
bkm Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ας ελπισουμε να μην ειναι battery hogs αλλα εχω κακο προαίσθημα..
mants118 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 ημαρτον ρε Google. 500 chat app... ολα failed γιατι δεν κανεις commit σε τιποτα, γιατι δεν εχεις πραγματικους client για τα βασικα OS, γιατι δεν κανεις promotion το app σου. Ειναι απαλευτοι οι τυποι λεμε.... Ουτε και αυτα θα στεριώσουν.... δεν ειχαν καν λογο υπαρξης γιατι υπηρχαν τα hangouts που τα εκαναν ολα αυτα. Απλα ποτε δεν δουλεψαν σοβαροτερα σε αυτα. Φτιαξε ενα και καλο. αντε καντο τυπου fb που ειναι κ app κ μεσα στην σελιδα. αλλα ερχεται με 2!!! να μπουν στην λιστα των hangsout k gmail kai google + . αυτες τις βλακειες να μην εκανε και θα ειχε το μονοπωλιο. πχ το lync ειναι ενα τουβλο πολυ βαρυ πολυ αργο με παρα πολλα προβληματα αλλα κανενα δεν κανει οσα αυτο αν το καλοσκεφτητε το καθε app έχει λογο υπαρξης. -Ηangouts, η αντιπροταση στο facebook messenger (αν και πιο ευρωστο) -spaces, η αντιπρόταση στο Slack -Allo, η αντιπρόταση σε whatsapp,viber,imessage -Duo, η αντιπρόταση σε facetime/skype/whatsapp/viber Βασικά έχει ένα τρομερό εργαλείο με ΤΕΡΑΣΤΙΑ πελατειακή βάση, το YOUTUBE!!!! Αντί λοιπόν να το εκμεταλλευτεί βελτιώνοντας το και αλλάζοντας το ώστε να μπορεί ο κόσμος να μη είναι εκεί μόνο για να δει βίντεο αλλά και να συνομιλήσει μεταξύ τους, κάθεται και σκορπάει - πετάει στα σκουπίδια χρήματα και project που είναι σίγουρο ότι θα αποτύχουν.. Πχ αυτά τα δύο προϊόντα τη στιγμή που ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ στο messaging - βιντεοκλήσεις - κλήσεις το Facebook Messenger και ακολουθούν δυνατά το Viber και το Whatsapp.... 1
AMWN_RA Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Τώρα το δοκίμασα και δουλεύει στέλνει το μυνημα κανόνικα για επιβεβαίωση του αριθμού
NovaLacertae Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Καλό και χρήσιμο, μένει να δούμε τι απόδοση θα έχει πόσο καλή θα είναι σε απόδοση η εφαρμογή Αλλά και μια απορία (όπως έγραψα και αλλού) ενώ πριν από 10+ χρόνια τα 3G κινητά όλων των κατασκευαστών σου έδιναν τη δυνατότητα για βιντεοκλήσεις μέσω δικτύου (δηλ. χωρίς τη χρήση εφαρμογών) ενώ σήμερα ελάχιστοι κατασκευαστές (πχ Sansung, Alcatel κ.α.) προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα (συγκεκριμένα σε αυτές τις συσκευές υπάρχει στις επαφές και στο πληκτρολόγιο εικονίδιο για βιντεοκλήση) π.χ. με το SAMSUNG ΝΟΤΕ 3 ΝΕΟ κάνω βιντεοκλήσεις με το ALCATEL X'POP που έχω δώσει για δεύτερο στην αδελφή μου ή και το ΝΟΚΙΑ Ν82 που έχω σαν αντίκα ή με άλλα σμάρτφον Sansung φίλων. Ένα ερώτημα λοιπόν... Γιατί οι περισσότεροι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων αφαίρεσαν αυτή τη δυνατότητα στις πιο σύγχρονες συσκευές τους;;;;
mentzik Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Καλό και χρήσιμο, μένει να δούμε τι απόδοση θα έχει πόσο καλή θα είναι σε απόδοση η εφαρμογή Αλλά και μια απορία (όπως έγραψα και αλλού) ενώ πριν από 10+ χρόνια τα 3G κινητά όλων των κατασκευαστών σου έδιναν τη δυνατότητα για βιντεοκλήσεις μέσω δικτύου (δηλ. χωρίς τη χρήση εφαρμογών) ενώ σήμερα ελάχιστοι κατασκευαστές (πχ Sansung, Alcatel κ.α.) προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα (συγκεκριμένα σε αυτές τις συσκευές υπάρχει στις επαφές και στο πληκτρολόγιο εικονίδιο για βιντεοκλήση) π.χ. με το SAMSUNG ΝΟΤΕ 3 ΝΕΟ κάνω βιντεοκλήσεις με το ALCATEL X'POP που έχω δώσει για δεύτερο στην αδελφή μου ή και το ΝΟΚΙΑ Ν82 που έχω σαν αντίκα ή με άλλα σμάρτφον Sansung φίλων. Ένα ερώτημα λοιπόν... Γιατί οι περισσότεροι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων αφαίρεσαν αυτή τη δυνατότητα στις πιο σύγχρονες συσκευές τους;;;; Έχεις δει το κοστος της βιντεοκλήσης; Η βιντεοκληση πέθανε νωρίς λόγο κόστους.. Ακόμα και όταν βγήκαν όλες αυτές οι Voip εφαρμογές που προσφέρουν δωρεαν βιντεοκλήση μέσω internet, οι εταιρίες κινητής έμειναν απαθης στην αλλαγή παγκοσμίως. Αν ήθελαν θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει την επέλαση του Voip μειώνοντας σε λογικά επίπεδα το κόστος, οπότε ο κόσμος θα προτιμούσε την ευκολία χρήσης απο την οικονομία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα