paniero90 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Γεια σας, ψαχμω ενα καλο προγραμμα να κοβει κομματια που εχουν κενα στην αρχη ή στο τελος τους, δεν ξερω αν υπαρχει ενα προγραμμα που το κανει και αυτοματα, οποτε αν υπαρχει καποιο που να βοηθαει στην γρηγορη επεξεργασια θα μου ελυνε τα χερια, εχω πολλα που πρεπει να ελέγξω και γι αυτο θελω κατι καλο, αλλιως το κανα και απο audacity
accipio Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εγώ χρησιμοποιώ το mp3DirectCut και το προτείνω. 1
xaerialtwistx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 αυτοματο trimming: http://www.mptrim.com/
george kesoglu Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 για να μην ανοίγω και άλλο θέμα ,,,,, εκτος από το να τα κόβει να μπορεί και να τα ενώνει τα κομμάτια ,,,υπάρχει κάτι σε free ?????
ss13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 για να μην ανοίγω και άλλο θέμα ,,,,, εκτος από το να τα κόβει να μπορεί και να τα ενώνει τα κομμάτια ,,,υπάρχει κάτι σε free ????? Φτιάξε καινούργιο θέμα καλύτερα για να μη τα μπερδεύουμαι
Alex-V Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 για να μην ανοίγω και άλλο θέμα ,,,,, εκτος από το να τα κόβει να μπορεί και να τα ενώνει τα κομμάτια ,,,υπάρχει κάτι σε free ????? δες το audacity
accipio Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Το mp3DirectCut μπορεί και να ενώσει κομμάτια: α΄ τρόπος: File > Batch processing > επιλέγεις τα κομμάτια που θέλεις να ενώσεις (Control + κλικ για να επιλέξεις πολλά) > τσεκάρεις το Join to file > δίνεις το επιθυμητό όνομα για το νέο αρχείο και ορίζεις τον φάκελο αποθήκευσης > Start και τα ενώνει σε νέο αρχείο. β΄ τρόπος: Ανοίγεις ένα αρχείο με το πρόγραμμα, επιλέγεις τμήμα του ή ολόκληρο και το αντιγράφεις (Control + C), κλείνεις το αρχείο, ανοίγεις δεύτερο αρχείο, πηγαίνεις στην αρχή ή στο τέλος (ή σε όποιο σημείο θέλεις) και κάνεις επικόλληση (Control + V) και αποθηκεύεις με το όνομα που θέλεις.
KilliK Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 το mp3DirectCut βαλε, αυτο χρησιμοποιω και εγω, εινια πολυ καλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα