Ηλίας Καλαποθαράκος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Πριν από τέσσερις μήνες περίπου αναβάθμισα το Lumia 535 dual SIM που έχω από Windows Phone 8.1 σε Windows Mobile 10. Στην αρχή όλα ήταν σωστά και ομαλά, έμπαινα στο κλίμα, ρύθμισα τα πάντα με τις προτιμήσεις μου μέχρι που εμφανίστηκε το πρώτο πρόβλημα. Πολλές από τις ρυθμίσεις δεν ήταν δυνατόν να ανοίξουν ύστερα από συνεχή επίμονη προσπάθεια και στην πορεία άρχισε να "κρασάρει" και η κάρτα μνήμης. Ανησύχησα αρκετά γιατί το κινητό για εμένα είναι εργαλείο. Στην πορεία το Groove Music άρχισε να κολλάει και πολλές φορές να απορρίπτει και τις λίστες αναπαραγωγής που είχα δημιουργήσει. Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που έγινε πριν από μια εβδομάδα βοήθησε μέχρι που που έφυγα για διακοπές και έγινε η τελική εμφάνιση, όπου σταμάτησαν να λειτουργούν τα εξής : Groove Music , ισοσταθμιστής , φωτεινότητα οθόνης , κάμερα και χάρτες , ενώ το κινητό κράσαρε στα εξής : Bluetooth , Wi-Fi , τοποθεσία και ενημέρωση λογισμικού. Θα ήθελα πρώτα να ρωτήσω αν υπάρχουν χρήστες με αυτό το πρόβλημα και αν το αντιμετώπισαν παρακαλώ πείτε μου πως. Αν το διαχειριστής πιστεύει ότι είναι λάθος το πεδίο να το αλλάξει αυτόματα. Απευθύνομαι πρώτα εδώ πριν μιλήσω με την microsoft ή εκεί που αγόρασα το κινητό μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ πολύ!!! 1
panos- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Κάνε ότι Updates έχει από Store λογισμικό κλπ και αν δεν διορθωθεί κάνε παλι Reset. Αν πάλι συνεχίζει τότε επικοινώνησε με το Service.
Ηλίας Καλαποθαράκος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Τα updates εχουν γινει ολα. Μιλησα με την MS και μουειπαν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα τους εστειλα και την συσκευη και δεν υπαρχει προβλημα ειπαν. Μετα το εστειλα στο πλαισιο που το πηρα και μου εκαναν reset αλλα δεν εγινε τιποτα.
panos- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Τα updates εχουν γινει ολα. Μιλησα με την MS και μουειπαν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα τους εστειλα και την συσκευη και δεν υπαρχει προβλημα ειπαν. Μετα το εστειλα στο πλαισιο που το πηρα και μου εκαναν reset αλλα δεν εγινε τιποτα. Μπορείς να γυρίσεις πάλι στα 8.1. Ψάξε στο Google Windows Phone Recovery Tool. 1
AggelosTz Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Χωρίς ειρωνία πάρε ένα moto g3 που έχει πέσει η τιμή του πάτος .Με το τελευταίο update στα WP μόνο για προβλήματα διαβάζω .
panos- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Χωρίς ειρωνία πάρε ένα moto g3 που έχει πέσει η τιμή του πάτος .Με το τελευταίο update στα WP μόνο για προβλήματα διαβάζω . Ναι και εγώ συμφωνώ ότι καλύτερα να πάρει ένα Moto G3 καλύτερα το 16GB, αλλά μπορεί να μην έχει χρήματα. Επίσης έχει δώσει κάποια χρήματα για το 535 και ας κυνηγήσει αυτή την ιστορία μέχρι το τέλος όσο γίνεται, γιατί ναι μεν μπορείς να δώσεις άλλα χρήματα αλλά έδωσες ήδη για κάτι το οποίο σε καλύπτει αλλά δεν δουλεύει σωστά.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Στηστο με hard reset χωρις επαναφορα backup και αρχικά μην βαλεις την sd καρτα μεσα για να αποκλεισεις προβληματα της καρτας. Αν συνεχισει να σου κανει το ιδιο ειναι ελλατωματικη η συσκευη.
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ηλια εχουμε φτιαξει ξεχωριστο thread για αποριες και προβληματα..περνα μια βολτα να σε βοηθησουμε!! http://www.insomnia.gr/topic/406381-windows-phone-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/page-403?do=findComment&comment=55075029
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα