BrocasHelm Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/cases/134853-aerocool-v3x-midi-black-edition http://www.skroutz.gr/s/3294255/Aerocool-V3X-Black-Edition.html Πάει στα 18 με τα μεταφορικά, αλλά και πάλι πιστεύω αξίζει. 1
tuxpower Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Απλά να προσθέσω ότι δεν υπαρχει μπροστά ανεμιστήρας. Ενώ αναφέρεται ότι έχει led κιόλας. Ίσως φταίω που όταν το παρέλαβα για ένα build υπολογιστή γραφείου, δεν τους το έστειλα πίσω όπως ήταν. Και πριν την προσφορά στα 28 ευρώ.
g@m3r Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ πολύ @BrocasHelm πρόλαβα και παρήγγειλα ένα
-TRANE- Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 να πω πως και τις προαλλες ειχε borderlands presequel για pc 5€,πηγα απο κωτσοβολο και μου λεει,λαθος απτο site.Bγαινω έξω,παιρνω στα κεντρικα,λεω ειδα στο site το παιχνιδι ταδε στα 5ε,ισχυει? Μου λεει ναι κανονικα υπαρχει. Λεω μπορειται να δειτε σε ποια καταστηματα ειναι διαθεσιμο? ΜΟυ λεει σε κανενα. Λεω μα τωρα ειμαι στο καταστημα στη Συγγρου και εχει δυο κομματια. Ε μου λεει αυτα δεν ειναι κομματια προσφορας. Εκανα 25km για το τπτ. 9
BrocasHelm Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μόλις ήρθε το κούριερ και παρέλαβα. Δεν το έχω ανοίξει ακόμα, αλλά μπράβο του Κωτσόβολου που το έστειλε (γενικά δεν έχουν λογική μικρομάγαζου όπως οι περισσότεροι).
mikegad Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 (γενικά δεν έχουν λογική μικρομάγαζου όπως οι περισσότεροι). ναι φαίνεται στο προηγούμενο μήνυμα από το δικό σου (post 6) πως δεν την έχουν 3
BrocasHelm Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ να κάνω παραγγελία από το site τους και να φάω άκυρο μετά. Κι ας είναι καθαρά λάθος τιμολόγηση και πιθανότατα μπαίνουν μέσα. Πέρα από το κουτί που μου ήρθε, τον περασμένο Δεκέμβρη πχ είχα πάρει αυτό http://www.skroutz.gr/s/8130778/MLS-IQTalk-Spicy-8GB.html στα 55 ευρώ (αυτή ήταν η προηγούμενη παραγγελία μου, δεν ψωνίζω σχεδόν ποτέ από εκεί εκτός αν πετύχω τρελή ευκαιρία). Γενικά Κωτσόβολος (όπως και παλιότερα το electroworld) τιμούν τις παραγγελίες που γίνονται και δεν έχουν λογική μικρομάγαζου με κλασσικό ιό Παρασκευής πχ. Κι ας μπουν μέσα για 10-20 κομμάτια. Να τα λέμε και τα καλά τους. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 ναι φαίνεται στο προηγούμενο μήνυμα από το δικό σου (post 6) πως δεν την έχουν Το προηγουμενο μηνυμα δεν ειπε πως εκανε παραγγελια οποτε δεν εχει βαση να το βαζεις ως αντιεπιχειρημα σε αυτο που λεει ο brocas. Εχω και εγω ακριβως την ιδια εμπειρια και ειναι οπως τα λεει.
tuxpower Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Τελικά ρε παιδιά, το δικό σας κουτί έχει led ανεμιστήρα μπροστά όπως φαίνεται, και αναφέρεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα