Belegar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Γεια σας παιδια, μετά απο 7 (!!) χρονια με μια 32" Toshiba που ήταν δώρο γάμου, αποφασίσαμε να αλλάξουμε τηλεόραση. Ο χώρος που υπάρχει σηκώνει μια 50 ιντσών. Η χρήση της θα είναι κατά 90% για ταινίες μέσω laptop και λίγο TV μέσω Nova. Θέλω να μπορώ να βλέπω streaming μεσα απο κάποια συγκεκριμένα sites . Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το 3D. Θα ήθελα να πειραματιστώ με android box γιατι προς το παρόν δενεχω χρησιμοποιήσει ποτέ, απλα βλέπω ταινίες και σειρές μέσω hdmi. Η απόσταση ειναι 2-2,5 μετρα απο τον καναπέ σε ευθεία γραμμή, σπανια καποιος να ειναι σε γωνία. Και γενικά δεν βλέπουμε ταινίες σε απολυτο σκοτάδι, παντα θα υπαρχει καπου ενα φως, είτε μικρό είτε μεγάλο. Επίσης τη μέρα εχει αρκετό φως απο παραθυρα. Το μπατζετ ειναι 500 - με 650 Ευρώ. Εκει που ολο καταλήγω σε καποιο μοντέλο μετα το μετανιώνω...εχω χαθεί αναμέσα στα review και στις αποψείς. Καμια βοηθειάαααα. Ευχαριστώ!!
Belegar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ως τωρα καλοβλέπω αυτές: Panasonic TX-50CX670 Samsung UE48JU6000 Samsung UE50J6200 Samsung UE50KU6000 Καποιες ειναι 4Κ (ετσι λενε τουλαχιστον) . Αν βαλω την 4Κ ταινια στο stickaki ....θα παιξει? Γιατι ενα λαπτοπ που εχω το 4Κ κολάει.
graphist83 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μιας και εχεις δει Samsung. Δες και την Samsung UE50KU6000 που επεσε προσφατα, Μοντελο 2016, αξιοπρεπής εικονα και καλο internet. Στην ερωτηση σου ναι. Τα νεα μοντελα ειδικα το full HD το κολακεύουν ιδιατερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα