Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Πηρα εναν adaptora για 2.5-3.5 ιντσων σκληρους δισκους θελοντας να δω παλιους μου σκληρους δισκους κατα ποσο ειναι λειτουργικοι.

Ο πρωτος μου εμφανιζει το μηνυμα (εσφαλμενη λειτουργια) οταν επιλεγω μια απο τις 2 επιλογες -βλεπε φωτο-

Τι μπορω να κανω;

Ο σκληρος ν.2

Μου ζηταει να κανω διαμορφωση αλλα δεν τα καταφερνει να την κανει. Στην διαχειρηση του αλλαξα και ονομα και ξαναπροσπαθησα αλλα ματαια..

ο σκληρος ν.3 κανει εναν επαναλαμβανομενο ηχο και δεν φαινεται καν στο συστημα. Αναγνωριστηκε οτι συνδεθηκε αλλα μεχρι εκει.Κανενα παραθυρο δεν ανοιξε καμια ενεργεια δεν μπορω να κανω

ο σκληρος ν.4 ο πιο σημαντικος εχει παροχη απευθειας για usb αλλα οσο και να ασχοληθηκα δεν καταφερα κατι οποτε τον αφηνουμε.

post-218027-0-04863000-1471349470_thumb.png

Δημοσ.

Καταρχάς δες στον καθένας δίσκος ξεχωριστά με το hdsentinel σε τι κατάσταση ειναι , ξεκίνα απο εκει να έχεις μια εικόνα

Δημοσ.

Ναι τα μετέφερα κανονικα. Η λύση ειναι σίγουρα πέταμα απλα να σιγουρευτώ πρώτα. Τους αλλους που δεν τους διαβάζει καν το hdsentinel?

Δημοσ.

Ο συγκεκριμένος δίσκος ειναι απλα για πέταμα , τώρα τους αλλους 2 δεν τους βλέπει καν ε .... αλλα ουτε στο disk management αν δεν κανω λάθος ?

Δημοσ.

στη διαχειριση δισκων τους βρισκει κανονικα αλλα δεν μπορω να κανω καμια ενεργεια. γι αυτο ψαχνω ενα προγραμματακι λιγο πιο τουμπανο.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...