Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για αυτο η nvidia εχει το 77% των πωλησεων και εκανε ρεκορ κερδων για το τελευταιο 4μηνο. Ξερει τι θελει η αγορα.

Ο κοσμος δεν νοιαζεται για το perf/price αλλα για το perf και το perf /watt. H 1080 ειναι εξαντλημενη γιατι ειναι η καλυτερη gaming gpu, οχι γιατι εχει καλη τιμη.O κοσμος θελει το καλυτερο την απολυτη επιδοση. Με τα υπερκερδη που βγαζει τα δινει rnd και συνεχιζει να εχει τα καλυτερα προιοντα της αγορας. Το ιδιο κανει και η intel.

Με το perf/watt εχει χωθει cloud και mobile ενω τωρα χωνεται και στα laptop με εξωγιηνες gpu. Φοβερο management.

Δημοσ.

Εγώ παιδιά έχω ένα laptop με GTX 960M όταν θέλω να παίξω κανα παιχνιδάκι το συνδέω στην 55" και απολαμβάνω το παιχνίδι μου όμορφα και ωραία ( γραφικά κονσόλας με αυτήν την gpu ) οπότε έχω φορητότητα και παίζω τα παιχνίδια μου παντού . Πιστεύω οι καινούριες θα αποδίδουν πολύ καλύτερα και ιδικά η gtx 1060 αν έχει επιδόσεις desktop θα την προτιμήσουν πολλοί. Όσο για θερμοκρασίες και μπαταριά ίδωμεν. 

Δημοσ.

«Τα λάπτοπ δεν είναι για παιχνίδια» σε 3, 2, 1...

Τα λάπτοπ δεν είναι για παιχνίδια!

E εχει μια Gtx 1080 ε δεν ειναι για παιχνιδια, για κανενα TETRIS :P

Δημοσ.

Απορώ πως δεν αναφέρθηκε το πρόβλημα με τις μητρικές.... δηλαδή να καεί κάποιο τσιπακι και μετά αν είσαι τυχερός και βρεις από ebay έχει καλώς αλλά και πάλι δεν ξέρεις αν θα έχει υποστεί reflow reballing etc...

Όπως και το κόστος της ανάλογα το μοντέλο....

Δημοσ.

Ενταξει καλη φαση τα λαπτοπ για παιχνιδια,αλλα και παλι δεν λεει να σκας 500+ ευρω επιπλεον απο ενα αντιστοιχο desktop χωρις καμια δυνατοτητα ουσιαστικης αναβαθμισης-επισκευης στο μελλον.

Δημοσ.

Ενταξει καλη φαση τα λαπτοπ για παιχνιδια,αλλα και παλι δεν λεει να σκας 500+ ευρω επιπλεον απο ενα αντιστοιχο λαπτοπ χωρις καμια δυνατοτητα ουσιαστικης αναβαθμισης-επισκευης στο μελλον.

Αμα ηταν μονο 500+ καλα θα ηταν...

Δημοσ.

Fulgore έπαιζα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του cod 4 μέχρι πρόσφατα online σε laptop, δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Επίσης το αντικειμενικά πεταμενα λεφτά σε σύγκριση με το gaming desktop πάλι δεν το καταλαβαίνω. Συγγνώμη απλά είμαι ηλίθιος και θα ήθελα λίγο παραπάνω ανάλυση.

Δημοσ.

ναι αλλα σκεψου λιγο οτι εχεις το πλεονεκτημα της αναβαθμισης μονο μια καρτας γραφ. και οχι ολου του λαπτοπ...σε 2-3 χρονια που θα ειναι απαραιτητη μια τετοια αναβαθμιση για καποιον που εχει απαιτησεις στα γραφικα..

απο ότι φαίνεται οι κάρτες θα αναβαθμίζονται και με εύκολη διαδικασία .

Ίσως χρειαστεί ένα bios update, αλλά στο κοινό που απευθεινονται δεν λογιζεται σαν εμποδιο αυτο συνηθως.

Απορώ πως δεν αναφέρθηκε το πρόβλημα με τις μητρικές.... δηλαδή να καεί κάποιο τσιπακι και μετά αν είσαι τυχερός και βρεις από ebay έχει καλώς αλλά και πάλι δεν ξέρεις αν θα έχει υποστεί reflow reballing etc...

Όπως και το κόστος της ανάλογα το μοντέλο....

αυτο ισχύει και για τα desktop, αν σου καει η μητρική μετα απο 4-5 χρόνια ,μπορεί και να ειναι ασύμφορο να αντικατασταθεί .

Η επισκευή ειναι πολυ συχνά αναξιόπιστη και συνήθως ασύμφορη .

• Like 1
Δημοσ.

Fulgore έπαιζα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του cod 4 μέχρι πρόσφατα online σε laptop, δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Επίσης το αντικειμενικά πεταμενα λεφτά σε σύγκριση με το gaming desktop πάλι δεν το καταλαβαίνω. Συγγνώμη απλά είμαι ηλίθιος και θα ήθελα λίγο παραπάνω ανάλυση.

Θα πει οτι με 1000-1200ευρω χτιζεις ενα Desktop το οποιο παιζει σε 1080p για παρα πολυ καιρο,και με ποιοτικα κομματια το καθενα με την εγγυηση του και σε οθονη(για fps κατα προτιμηση 144hz)24πχ ιντσες να απολαμβανεις και το παιχνιδι. Εκει πανε αυτα που ειπα.

Δημοσ.

Γιατί ετσι μικραίνει το μέγεθος του λαπτοπ αφου μονο καλο cpu και SSD θες,μεγαλώνει το προσδόκιμο ζωής του γιατι δεν εχεις τις ιδιες θερμοκρασίες και είναι καλύτερο VFM και οπως λεει ο παραπάνω βάζεις οτι gpu γουστάρεις στο μέλλον.... (βάζεις και καμια "παλια" απο το desktop pc σου που έχεις ή ακομα και την καλη που εχεις για να πας διακοπες)

Κι εγω απορώ πως συζητάμε για gaming laptop με ενσωματωμένη gpu..οταν έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε κανονική desktop καλή ή μόδα του αυτό-μαστιγωματος οτι είμαστε μαλάκες σαν Έλληνες αλα μην το αποδεικνύουμε κιόλας...

Και εγώ απορω πως συγκρίνετε ένα λαπτοπ που κάνει τα παντα με μια γκουμουτσα σε μέγεθος desktop pc ΣΥΝ ένα laptop απο δίπλα ,αλλά δεν το κάνω θέμα .

Ποιος σου είπε ότι δεν αλλάζουν οι gpu και στα καινούργια αλλά και σε παλιότερα ακόμα gaming laptops ?

Τώρα για την παλιά gpu που μπορεί να σου βρίσκεται δε σχολιάζω.

Εχεις λεφτά να αγοράσεις μια υπερτιμημενη γκουμουτσα που ειναι και bottleneck για τη gpu, και δεν εχεις μετα για τη gpu;

Ξαναλέω πως δεν έχουν στο μυαλό τους οι εταιρείες το μεσο έλληνα αγοραστη,μην ειστε κοντοφθαλμοι.

Ο μέσος βορειοευρωπαίος/αμερικάνος gamer θεωρεί ότι η ζωή του λαπτοπ θα είναι 3-4-5 χρόνια και πάει για άλλο.

Οπότε μπορεί να μη χρειαστεί καν άλλο ssd, gpu κτλ.(τα οποία αντικαθίστανται το ιδιο εύκολα με ένα desktop).

Και πάει και διακοπές μονο με το λαπτοπ, οχι ΣΥΝ την κουτα/gpu.

Ολα αυτά τα συζητάμε γιατί το βλέπετε απο vfm σκοπιά ,ενώ μιλάμε για premium μηχανάκια που απευθεινονται στους έχοντες.

Δημοσ.

Το msi stealth pro κοστίζει 1600 ευρώ, βάζοντας επεξεργαστή συν μνήμη συν μητρική και κάρτα γραφικών τα αντίστοιχα σε desktop είμαι ήδη στα 878. Συγκεκριμένα i7 6700k και την πιο φθηνή asrock h170 με υποστήριξη ddr4 δύο φθηνές 4gb μνήμες και την 970. Δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα λέτε τα πράγματα.

Δημοσ.

Οτι και να δωσεις σε μερικους κατι θα του βρουν. Μερικοι ανθρωποι δεν ειναι ευχριστημενοι ποτε και ολο γκρινιαζουν

• Like 1
Δημοσ.

Οτι και να δωσεις σε μερικους κατι θα του βρουν. Μερικοι ανθρωποι δεν ειναι ευχριστημενοι ποτε και ολο γκρινιαζουν

Άμα τους πεις ότι θα βγει μόνο τσεκουρεμένη mobile γκρινιάζουν.

Άμα τους πεις ότι θα βγει φουλ, πάλι γκρινιάζουν.

Δεν καταλαβαίνουν ότι το θέμα είναι να υπάρχουν επιλογές. Επιλογές για το αν θες ακριβό ή φθηνό, mobility ή όχι,  δύναμη ή ευελιξία κτλ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...