Mpouko Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Καλησπερα..Τελευταια παρατηρω οταν παιζω παιχνιδια οπως το CS GO οτι εκει που κινουμε με τον παικτη στα καλα καθουμενα με πεταει δεξια αριστερα λες και κατι τρεχει με τα γραφηκα..εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι? Τα Driver ειναι τα official κομπλε. Θερμοκρασιες πριν μπω γυρο στους 50 και στο παιχνιδι 65 περιπου.... Cpu εως 55.
Sakiz105 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Καλησπερα..Τελευταια παρατηρω οταν παιζω παιχνιδια οπως το CS GO οτι εκει που κινουμε με τον παικτη στα καλα καθουμενα με πεταει δεξια αριστερα λες και κατι τρεχει με τα γραφηκα..εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι? Τα Driver ειναι τα official κομπλε. Θερμοκρασιες πριν μπω γυρο στους 50 και στο παιχνιδι 65 περιπου.... Cpu εως 55. τσεκαρε το ping σου και το ποντικι 1
Scar4face Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Με πεταει σε διαφορετικες τοποθεσίες κοντά, δεν γυρίζει πλευρά ο παίκτης... Σαν να νερουριζει και με κανει το εξής πρόβλημα σε κλασματα δευτερόλεπτου...
John-lamia Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Με πεταει σε διαφορετικες τοποθεσίες κοντά, δεν γυρίζει πλευρά ο παίκτης... Σαν να νερουριζει και με κανει το εξής πρόβλημα σε κλασματα δευτερόλεπτου... Δεν δείχνει για πρόβλημα στην κάρτα σου αυτό που λες. Κάτι παίζει με το παιχνίδι... Ρώτα και στο σχετικό θέμα του τίτλου που παιζεις στην κατηγορία με τα παιχνίδια. 1
Scar4face Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μου το έχει κάνει και σε παρόμοια παιχνίδια.. Εχω και φορματ που εχω κάνει το θέμα παραμένει..
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μου το έχει κάνει και σε παρόμοια παιχνίδια.. Εχω και φορματ που εχω κάνει το θέμα παραμένει..Τα παιχνίδια γνήσια? Μήπως προσπαθείς να τρέξεις κάποιο trainer?
Sakiz105 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μου το έχει κάνει και σε παρόμοια παιχνίδια.. Εχω και φορματ που εχω κάνει το θέμα παραμένει.. οταν λες σε παρομοια παιχνιδια?overwatch,cod,bf κτλ? αν ναι,τσεκαρε την συνδεση σου αν κατεβαζει κανας γειτονας συγγενης κτλ.Επισης βγαλτε τα σκατοκινητα απο το αυτοματο...
just getting started Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Όταν κουνάς την κάμερα εννοείς στην πετάει κανα εκατοστό δεξιά/αριστερά και μετά για λίγο όλα κομπλέ; Άλλαξες πρόσφατα οθόνη;
Scar4face Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Και με την προηγούμενη είχα το ίδιο θέμα.. Δεν με πετάει εκατοστά.. Εκει που περπατάει πχ ο χαρακτήρας με πεταει σε κλασματα πχ 5 μετρα παιχνίδιου δεξια αριστερά μπρος πίσω... Αλλα το θέμα εμένα κατι μου λέει πως τρέχει με τα γραφικά.. Δεν είναι από το παιχνίδι.. Γιατί το κάνει και σε αλλα...
just getting started Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Βάζω στοίχημα ότι είναι σύνδεση ιντερνετ. Δες την ώρα που παίζεις αν το ping σου έχει σκαμπανευασματα. Πολλές φορές είναι χειρότερο να αλλάζει διαρκώς παρα από το να είναι σταθερά σε ψηλό νούμερο πχ 160. Αν μπορείς σύνδεσε το πσ στο ίντερνετ με καλώδιο (αν είναι με wifi) 1
Scar4face Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Πέρασε από το μυαλό μου η αλήθεια είναι αλλα φοβόμουν ότι είναι η γραφικών... Η αλήθεια είναι σήμερα δεν είχα θέμα... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!
John-lamia Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Πέρασε από το μυαλό μου η αλήθεια είναι αλλα φοβόμουν ότι είναι η γραφικών... Η αλήθεια είναι σήμερα δεν είχα θέμα... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!! αλλαξε και κανεναν κωδικο στο wifi..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα