Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..Τελευταια παρατηρω οταν παιζω παιχνιδια οπως το CS GO οτι εκει που κινουμε με τον παικτη στα καλα καθουμενα με πεταει δεξια αριστερα λες και κατι τρεχει με τα γραφηκα..εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι?

Τα Driver ειναι τα official κομπλε.

Θερμοκρασιες πριν μπω γυρο στους 50 και στο παιχνιδι 65 περιπου....

Cpu  εως 55. 

Δημοσ.

Καλησπερα..Τελευταια παρατηρω οταν παιζω παιχνιδια οπως το CS GO οτι εκει που κινουμε με τον παικτη στα καλα καθουμενα με πεταει δεξια αριστερα λες και κατι τρεχει με τα γραφηκα..εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι?

Τα Driver ειναι τα official κομπλε.

Θερμοκρασιες πριν μπω γυρο στους 50 και στο παιχνιδι 65 περιπου....

Cpu  εως 55. 

τσεκαρε το ping σου και το ποντικι

• Like 1
Δημοσ.

Με πεταει σε διαφορετικες τοποθεσίες κοντά, δεν γυρίζει πλευρά ο παίκτης...

Σαν να νερουριζει και με κανει το εξής πρόβλημα σε κλασματα δευτερόλεπτου...

Δημοσ.

Με πεταει σε διαφορετικες τοποθεσίες κοντά, δεν γυρίζει πλευρά ο παίκτης...

Σαν να νερουριζει και με κανει το εξής πρόβλημα σε κλασματα δευτερόλεπτου...

Δεν δείχνει για πρόβλημα στην κάρτα σου αυτό που λες.

Κάτι παίζει με το παιχνίδι...

Ρώτα και στο σχετικό θέμα του τίτλου που παιζεις στην κατηγορία με τα παιχνίδια.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μου το έχει κάνει και σε παρόμοια παιχνίδια.. Εχω και φορματ που εχω κάνει το θέμα παραμένει..

Τα παιχνίδια γνήσια? Μήπως προσπαθείς να τρέξεις κάποιο trainer?
Δημοσ.

Μου το έχει κάνει και σε παρόμοια παιχνίδια.. Εχω και φορματ που εχω κάνει το θέμα παραμένει..

οταν λες σε παρομοια παιχνιδια?overwatch,cod,bf κτλ? αν ναι,τσεκαρε την συνδεση σου αν κατεβαζει κανας γειτονας συγγενης κτλ.Επισης βγαλτε τα σκατοκινητα απο το αυτοματο...

Δημοσ.

Και με την προηγούμενη είχα το ίδιο θέμα.. Δεν με πετάει εκατοστά.. Εκει που περπατάει πχ ο χαρακτήρας με πεταει σε κλασματα πχ 5 μετρα παιχνίδιου δεξια αριστερά μπρος πίσω... Αλλα το θέμα εμένα κατι μου λέει πως τρέχει με τα γραφικά.. Δεν είναι από το παιχνίδι.. Γιατί το κάνει και σε αλλα...

Δημοσ.

Βάζω στοίχημα ότι είναι σύνδεση ιντερνετ. Δες την ώρα που παίζεις αν το ping σου έχει σκαμπανευασματα. Πολλές φορές είναι χειρότερο να αλλάζει διαρκώς παρα από το να είναι σταθερά σε ψηλό νούμερο πχ 160.

Αν μπορείς σύνδεσε το πσ στο ίντερνετ με καλώδιο (αν είναι με wifi)

• Like 1
Δημοσ.

Πέρασε από το μυαλό μου η αλήθεια είναι αλλα φοβόμουν ότι είναι η γραφικών... Η αλήθεια είναι σήμερα δεν είχα θέμα... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!

Δημοσ.

Πέρασε από το μυαλό μου η αλήθεια είναι αλλα φοβόμουν ότι είναι η γραφικών... Η αλήθεια είναι σήμερα δεν είχα θέμα... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!

αλλαξε και κανεναν κωδικο στο wifi..........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...