DYEL Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Παρκαρε αυτοκινητο διπλα μου και μου χτυπησε την πορτα οταν εβγαινε,εκανε μια πολυ μικρη γρατζουνια,τι να κανω? Εφυγα απο σημειο που εγινε,σημερα εγινε το περιστατικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Παρκαρε αυτοκινητο διπλα μου και μου χτυπησε την πορτα οταν εβγαινε,εκανε μια πολυ μικρη γρατζουνια,τι να κανω? Εφυγα απο σημειο που εγινε,σημερα εγινε το περιστατικο. Δοκιμασε με αλοιφη για γρατζουνιες. https://www.skroutz.gr/c/1915/Aloifes-Katharistika-Aytokinitou/f/540898/%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CE%AD%CF%82.html?keyphrase=3m+%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%86%CE%B7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δοκιμασε με αλοιφη για γρατζουνιες. https://www.skroutz.gr/c/1915/Aloifes-Katharistika-Aytokinitou/f/540898/%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CE%AD%CF%82.html?keyphrase=3m+%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%86%CE%B7 Δεν εξήγησα καλα,ημουν μεσα στο αυτοκινητο οταν εγινε και ο κοιρατσος αφου βγηκε απο το αυτοκινητο πηγε οπου ηταν να παει. Θελω να πω να κανω κατι με την αστυνομια η την ασφαλεια η να το αφησω? δεν με ενοχλει ιδιαιτερα ειναι πολυ μικρη η γρατζουνια απλα μου την βηδωσε που ηρθε σε στενο σημειο διπλα μου και ανοιξε την πορτα λες και ειχε απλετο χωρο. Θα το δω αυτο για τις αλοιφες γιατι εχει και αλλες γρατζουνιες το αμαξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δεν εξήγησα καλα,ημουν μεσα στο αυτοκινητο οταν εγινε και ο κοιρατσος αφου βγηκε απο το αυτοκινητο πηγε οπου ηταν να παει. Θελω να πω να κανω κατι με την αστυνομια η την ασφαλεια η να το αφησω? δεν με ενοχλει ιδιαιτερα ειναι πολυ μικρη η γρατζουνια απλα μου την βηδωσε που ηρθε σε στενο σημειο διπλα μου και ανοιξε την πορτα λες και ειχε απλετο χωρο. Θα το δω αυτο για τις αλοιφες γιατι εχει και αλλες γρατζουνιες το αμαξι. Αν δεν εχεις στοιχεια του δεν μπορεις να κανεις κατι αλλα αν ειναι πολυ μιρη δοκιμασε με αλοιφη.Το μπλεξιμο αν τον βρεις θα ειναι μεγαλυτερο αν η ζημια ειναι τοσο μικρη .Αμαξι που κυκλοφορει στην πολη χωρις γρατζουνιες απλα δεν υπαρχει . Τις αφησα και μαζευτηκαν 9 χρονια και κατι βαθουλωματα και μου στοιχισαν 800 ευρω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εχω τον αριθμο κυκλοφοριας του και σημειωσα την μαρκα αυτοκινητου και χρωμα,απλα αυτο σκεφτωμαι θα ταλαιπωρηθω τζαμπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εχω τον αριθμο κυκλοφοριας του και σημειωσα την μαρκα αυτοκινητου και χρωμα,απλα αυτο σκεφτωμαι θα ταλαιπωρηθω τζαμπα? Πολυ το φοβαμαι .Μονο αν εμενες εκει και καλουσες την Τροχαια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μαλιστα,ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δεν του είπες τίποτα όταν σου κοπάνησε την πόρτα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Παρκαρε αυτοκινητο διπλα μου και μου χτυπησε την πορτα οταν εβγαινε,εκανε μια πολυ μικρη γρατζουνια,τι να κανω? Εφυγα απο σημειο που εγινε,σημερα εγινε το περιστατικο. Εσυ φταις που εκεινη την στιγμη δεν τον σταματησες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις