Προς το περιεχόμενο

Θεωρίες περί επίπεδης γης κλπ κλπ

winjer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"Fake".

Και... τα αστέρια είναι πλανήτες....

Δεν απορώ που πιστεύεις στην επίπεδη γη τότε..

χαχαχαχαχα μα έτσι σου λένε οι επιστήμονες σου! Τους αμφισβητείς? Ηλιοι εκατομμυρια ετη φωτος είναι δεν μας λένε?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Έγω σου είπα πολούς λόγους γιατί νομίζω οτί μας κοροιδευουν. Εσύ γιατί νομίζεις να θέλω να σε κοροιδεψω εγώ και ο Ντουμπάι? Πες μου έναν λόγο μόνο όχι πολούς....

Ειτε γιατι δεν εχεις να κανεις τιποτα αλλο στην ζωη σου (κοινο ολων των troll) ειτε γιατι τοσο σας κοβει και νομιζετε οτι εχετε δικιο.

Πολύ περίεργο πάντως.

Ολόκληρη η παγκόσμια Συνομωσία των Μασόνων και της NASA για να μας πείσουν για τη σφαιρική γη, στηρίζεται πάνω σε απλούς fish-eye lenses. Και μερικοί είναι τόσο τσάκαλοι που το κατάλαβαν τελικά (επιτέλους μετά απο τόσα χρόνια).

Ειλικρινά περίμενα παραπάνω προσπάθεια απο τους ανθρώπους πίσω απο την παγκόσμια Συνομωσία.

• Like 1

Έγω σου είπα πολούς λόγους γιατί νομίζω οτί μας κοροιδευουν. Εσύ γιατί νομίζεις να θέλω να σε κοροιδεψω εγώ και ο Ντουμπάι? Πες μου έναν λόγο μόνο όχι πολούς....

Εσύ δεν ξέρω, προφανώς τον πιστεύεις.

Όσο αναφορά για τον Ντουμπάη, το πρόβλημα της σημερινής εποχής είναι ότι οποιοσδήποτε μλκς μπορεί να κάνει ένα channel στο YouTube και να βγάλει λεφτά αραδιάζοντας ο,τι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι.

Γιατί πάντα θα βρει άτομα που θα πιστέψουν αυτό που εχει να πει οτιδήποτε και να είναι.

Και γω αν έβγαινα αύριο να κάνω κανάλι για το Flying Spaghetti Monster, είμαι σίγουρος ότι θα είχα ένα σωρό members.

• Like 2

Παιδιά μαζευτείτε σας έχω ταινία. Επειδη βλέπω οτί υπάρχει ενδιαφέρον αλλά δεν διαβάζετε τα προηγούμενα σχόλια και ρωτάτε όλο τα ίδια δείτε ολόκληρο το παρακάτω ντοκυμαντερ να πάρετε μια ιδέα... Αν δεν είχαν βάση τα λεγόμενα του αγαπητέ Monkey D. Luffy κανένας δεν θα έδινε βάση....

• Like 1

Α βλέπω τα νερά τρέχουν κιόλας απο τις άκρες στο άπειρο χωρίς να αδειάζει ο πλανήτης...

Μιλάμε για επιστήμη απο την εποχή του Ιουλίου Καίσαρα! Όχι μλκς!

• Like 4

Α βλέπω τα νερά τρέχουν κιόλας απο τις άκρες στο άπειρο χωρίς να αδειάζει ο πλανήτης...

Μιλάμε για επιστήμη απο την εποχή του Ιουλίου Καίσαρα! Όχι μλκ

Τον αεροδυναμικο θολο που τον βαζεις; Τα νερα που τρεχουν κατω; Κατω; Τι ειναι το κατω;

• Like 2

Δες εδώ τον ISS να κάνει γύρες γύρω από την επίπεδη Γη...

Μην μας πεις δεν πιστεύεις ότι υπάρχει και ο ISS τώρα... 

btw προχθές πέρασε πάνω από Ελλάδα...

φωτογραφία του Λουκά Χαψή από τη Μονεμβασιά...

13873162_1005500699546988_50219589910859

Στήσε μία φωτογραφική μηχανή στο μπαλκόνι σου το βράδυ να τραβάει για 2 ώρες και θα δεις να διαγράφονται αυτές οι τροχιές των αστεριών, για να δεις live την κίνηση της Γης. Το γεγονός μάλιστα ότι δημιουργείται ένας άξονας από τον Σταυρό του Νότου έως τον Πολικό αστέρα είναι μια καθημερινή απόδειξη της σφαιρικότητας και της κυκλικής κίνησης της Γης.

Στα λέω γιατί είναι πράγματα που μπορείς να τα δεις κάθε νύχτα μόνος σου απ' το μπαλκόνι σου.

Άσε τα ντοκιμαντέρ από το earthflat.bg

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...