winjer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 "Fake". Και... τα αστέρια είναι πλανήτες.... Δεν απορώ που πιστεύεις στην επίπεδη γη τότε.. χαχαχαχαχα μα έτσι σου λένε οι επιστήμονες σου! Τους αμφισβητείς? Ηλιοι εκατομμυρια ετη φωτος είναι δεν μας λένε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peter_Line Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Έγω σου είπα πολούς λόγους γιατί νομίζω οτί μας κοροιδευουν. Εσύ γιατί νομίζεις να θέλω να σε κοροιδεψω εγώ και ο Ντουμπάι? Πες μου έναν λόγο μόνο όχι πολούς.... Ειτε γιατι δεν εχεις να κανεις τιποτα αλλο στην ζωη σου (κοινο ολων των troll) ειτε γιατι τοσο σας κοβει και νομιζετε οτι εχετε δικιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Πολύ περίεργο πάντως. Ολόκληρη η παγκόσμια Συνομωσία των Μασόνων και της NASA για να μας πείσουν για τη σφαιρική γη, στηρίζεται πάνω σε απλούς fish-eye lenses. Και μερικοί είναι τόσο τσάκαλοι που το κατάλαβαν τελικά (επιτέλους μετά απο τόσα χρόνια). Ειλικρινά περίμενα παραπάνω προσπάθεια απο τους ανθρώπους πίσω απο την παγκόσμια Συνομωσία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 μαλακα μου τι θεματαρα ειναι αυτη; Δεν μπορώ να διαβάσω ούτε ένα post σου χωρίς τη φωνή του Μάνθου, να ξέρεις. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ρε παιδια η γη ειναι επιπεδη ειναι δεδομενο.Μπορει καποιος να μας πει γιατι μας το κρυβουν και μας λενε οτι ειναι στρογγυλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Έγω σου είπα πολούς λόγους γιατί νομίζω οτί μας κοροιδευουν. Εσύ γιατί νομίζεις να θέλω να σε κοροιδεψω εγώ και ο Ντουμπάι? Πες μου έναν λόγο μόνο όχι πολούς.... Εσύ δεν ξέρω, προφανώς τον πιστεύεις. Όσο αναφορά για τον Ντουμπάη, το πρόβλημα της σημερινής εποχής είναι ότι οποιοσδήποτε μλκς μπορεί να κάνει ένα channel στο YouTube και να βγάλει λεφτά αραδιάζοντας ο,τι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι. Γιατί πάντα θα βρει άτομα που θα πιστέψουν αυτό που εχει να πει οτιδήποτε και να είναι. Και γω αν έβγαινα αύριο να κάνω κανάλι για το Flying Spaghetti Monster, είμαι σίγουρος ότι θα είχα ένα σωρό members. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winjer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Παιδιά μαζευτείτε σας έχω ταινία. Επειδη βλέπω οτί υπάρχει ενδιαφέρον αλλά δεν διαβάζετε τα προηγούμενα σχόλια και ρωτάτε όλο τα ίδια δείτε ολόκληρο το παρακάτω ντοκυμαντερ να πάρετε μια ιδέα... Αν δεν είχαν βάση τα λεγόμενα του αγαπητέ Monkey D. Luffy κανένας δεν θα έδινε βάση.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Α βλέπω τα νερά τρέχουν κιόλας απο τις άκρες στο άπειρο χωρίς να αδειάζει ο πλανήτης... Μιλάμε για επιστήμη απο την εποχή του Ιουλίου Καίσαρα! Όχι μλκς! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winjer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Χαίρομαι που είδες όλο το 2ωρο ντοκυμαντέρ μέσα σε δευτερόλεπτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Α βλέπω τα νερά τρέχουν κιόλας απο τις άκρες στο άπειρο χωρίς να αδειάζει ο πλανήτης... Μιλάμε για επιστήμη απο την εποχή του Ιουλίου Καίσαρα! Όχι μλκ Τον αεροδυναμικο θολο που τον βαζεις; Τα νερα που τρεχουν κατω; Κατω; Τι ειναι το κατω; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ωραία κωμική ταινία ανεβάσες κάνω ποπ κορν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Το τόπικ είναι η συνέχεια αυτού με τις ψυχοτρόπες ουσίες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Το τόπικ είναι η συνέχεια αυτού με τις ψυχοτρόπες ουσίες? Για εμένα η μοναδική πραγματική συνέχεια του υγρού πυρ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δες εδώ τον ISS να κάνει γύρες γύρω από την επίπεδη Γη... Μην μας πεις δεν πιστεύεις ότι υπάρχει και ο ISS τώρα... btw προχθές πέρασε πάνω από Ελλάδα... φωτογραφία του Λουκά Χαψή από τη Μονεμβασιά... Στήσε μία φωτογραφική μηχανή στο μπαλκόνι σου το βράδυ να τραβάει για 2 ώρες και θα δεις να διαγράφονται αυτές οι τροχιές των αστεριών, για να δεις live την κίνηση της Γης. Το γεγονός μάλιστα ότι δημιουργείται ένας άξονας από τον Σταυρό του Νότου έως τον Πολικό αστέρα είναι μια καθημερινή απόδειξη της σφαιρικότητας και της κυκλικής κίνησης της Γης. Στα λέω γιατί είναι πράγματα που μπορείς να τα δεις κάθε νύχτα μόνος σου απ' το μπαλκόνι σου. Άσε τα ντοκιμαντέρ από το earthflat.bg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwtonio Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δηλ. με βάση αυτό βίντεο, όταν ανάβεις μία σφαιρική λάμπα, σε μία άκρη μίας αυλής... στην άλλη άκρη έχει πίσσα σκοτάδι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις