Προς το περιεχόμενο

Θεωρίες περί επίπεδης γης κλπ κλπ

winjer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μάλλον είδες άλλα βίντεο δε πειράζει.

αυτό το βίντεο που έστειλες 1ον "γράφει" οτι πρόκειται για αστέρι όχι πλανήτη. 2ον ο τύπος απλά κόλλησε πάνω σε ενα λερωμένο σημείο του τηλεσκοπίου και κουνώντας την κάμερα φαινότανε να κάνει "κόλπα" το φώς.

Και άντε να δεχτώ οτι έτσι είναι τα αστέρια. Το δικό μας αστέρι (Ήλιος), γιατί αν εξαιρέσεις την κορώνα είναι πάλι σφαιρικό; οι πλανήτες γιατί είναι σφαιρικοί, το φεγγάρι;

Μα τα στέρια πλανήτες δεν είναι? (έτσι μας λένε). Δες και τα άλλα βίντεο από τους άλλους "πλανήτες" να δεις οτί και εκεί τα ίδια βλέπεις.

Και όχι, επειδή κάτι είναι στρόγγυλο δεν σημαίνει οτί είναι και σφαίρα.

Ορίστε η Αφροδίτη...

Εντάξει έχω λιώσει στα γέλια.Στέλνω το λίνκ σε ότι γνωστό έχω να έχουμε να πούμε καμιά μαλ***α το βράδυ.

`και εγώ έτσι γέλαγα... 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα τα στέρια πλανήτες δεν είναι? (έτσι μας λένε). Δες και τα άλλα βίντεο από τους άλλους "πλανήτες" να δεις οτί και εκεί τα ίδια βλέπεις.

Ορίστε η Αφροδίτη...

έτσι σου λέει η κυρα μαρίκα, επίσημα (επιστημονική κοινότητα) δεν είναι το ίδιο, αλλά μόνο που το πιστεύεις enough said.

- "Άσε μήτσο βρήκα ενα πρόβατο στο ιντερνετ που δεν πίστευε πως οι πλανήτες είναι επίπεδοι!"

- "Και τι σου έλεγε;"

- "Με τα πολλά πως οι πλανήτες δεν είναι αστέρια και κάτι τέτοια επιστημονικά, ψευτιές των μασόνων δηλαδή."

• Like 1

Ορίστε η Αφροδίτη...

https://www.youtube.com/watch?v=Jp1TxJhHpZQ

`και εγώ έτσι γέλαγα...

Αδερφέ κλωνε του porg αν είσαι σαλονικα έλα να πάμε μία βόλτα με το ερασιτεχνικό τηλεσκόπιο 8" ιντσών μου να αλλάξεις άποψη για τα αστέρια και τους πλανήτες.

• Like 3

"Fake". Ετσι απλά. Αυτό είναι απάντηση...

Μόνο τα βίντεο αυτών που πιστεύουν στην επίπεδη γη είναι αληθινά.

Θα το γράψω για 10η φορά, οι κάμερες απο τα παραπάνω βίντεο έχουν fish eye lense και για αυτό ανάλογα την γωνια της κάμερας μεταβάλετε από καμπύλη σε κυρτη η γραμμη του ορίζοντα. Δες τα βίντεο χωρίς τέτοιες κάμερες ΑΡΚΕΤΑ ψηλότερα που δεν υπάρχει καμιά καμπύλη.

Αδερφέ κλωνε του porg αν είσαι σαλονικα έλα να πάμε μία βόλτα με το ερασιτεχνικό τηλεσκόπιο 8" ιντσών μου να αλλάξεις άποψη για τα αστέρια και τους πλανήτες.

Τα δικά σου μάτια είναι καλύτερα από τα δικά μου τότε...

• Like 1

Θα το γράψω για 10η φορά, οι κάμερες απο τα παραπάνω βίντεο έχουν fish eye lense και για αυτό ανάλογα την γωνια της κάμερας μεταβάλετε από καμπύλη σε κυρτη η γραμμη του ορίζοντα. Δες τα βίντεο χωρίς τέτοιες κάμερες ΑΡΚΕΤΑ ψηλότερα που δεν υπάρχει καμιά καμπύλη.

Εάν αυτά τα βίντεο τα ανεβάζουν τα φιλαράκια του Ντουμπάη, δεν μου κάνει καμία εντύπωση που δεν φενεται καμπύλη.

Με την δική σου λογική και αυτά τα βίντεο είναι πειραγμένα για να μας κάνουν να νομίσουμε ότι η γη είναι επίπεδη.

• Like 1

Όχι ρε porg με τα δικά σου μάτια θα το δεις τα τρολοματα.

Εάν αυτά τα βίντεο τα ανεβάζουν τα φιλαράκια του Ντουμπάη, δεν μου κάνει καμία εντύπωση που δεν φενεται καμπύλη.

Με την δική σου λογική και αυτά τα βίντεο είναι πειραγμένα για να μας κάνουν να νομίσουμε ότι η γη είναι επίπεδη.

Έγω σου είπα πολούς λόγους γιατί νομίζω οτί μας κοροιδευουν. Εσύ γιατί νομίζεις να θέλω να σε κοροιδεψω εγώ και ο Ντουμπάι? Πες μου έναν λόγο μόνο όχι πολούς....

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...