Προς το περιεχόμενο

Θεωρίες περί επίπεδης γης κλπ κλπ

winjer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για όλους εμας που μας μαθαίνουν ψέματα από μικρά παιδια και ζουμε στο ματριξ τους φυσικα! Αρκετα με τα καρτουν τους! Σταματάω εδώ, και ένας να το έψαξε λίγο παραπάνω χαλάλι ο χλευασμός... Σας αφηνω στο παραμύθι σας. Μπορεί να μην έχει δράκους αλλά έχει δεινοσαυρους, ταξίδια στον χωροχρόνο, μαυρες τρύπες, κοκκινους νανους, ασπρους νανους και νερό στον Άρη....

Ώπα, συνωμοσία και οι δεινόσαυροι ναούμ!

Τώρα που το θίξατε το θέμα, να τολμήσω και εγώ μία ταπεινή τοποθέτησιν. Νομίζω ότι τα απολιθώματα των δεινοσαύρων, πράγματι ευρέθησαν βεβαίως βεβαίως, πλην, όμως, δεν ήτο αυθεντικά... Τι θέλω να πω. Οι ψευδοεπιστήμονες [(ουυυ σιξχαντρεντσιξτισιξ!)*3] ισχυρίζονται ότι η ηλικία των εν λόγω απολιθωμάτων ανέρχεται εις την τάξιν των εκατομμυρίων (Θου Κύριε!) ετών! Ως είναι γνωστόν τοις πάσι, όμως, η Κτίσις του Κόσμου συνέβη το 5.508 π.Χ. και συγκεκριμένα μέσα στην πρώτην εβδομάδαν του προαναφερθέντος Σωτηρίου Έτους. Τοιουτοτρόπως τα κίβδηλα απολιθώματα, δεν δύνανται να προσεγγίζουν, ούτε εις το χιλιοστόν, την ηλικίαν που τους αποδίδεται. Άρα, μία είναι η μόνη λύσις που μπορεί να χύσει άπλετο φως εις την απάτην! Και θα την αποκαλύψω ευθύς αμέσως. Ο Σκατανάς τα φύτεψε! Μάλιστα φίλτατε! Τα οστά των υποτιθέμενων δεινοσαύρων (μα τι γελοιότης!) είναι έργο του ΟξΑποΔώ!

Και τώρα, θα με συγχωρέσει η Πνευματική σας Μεγαλειότης αλλά ήρθε η ώρα για νάνι.

ΥΓ

Το βραδινό ηλεκτροσόκ κάν'το διπλό!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πονέσανε τα μάτια μου με αυτά που διάβασα εδώ. Μπορεί στις θεωρίες συνωμοσίας να μην πιστεύω αλλά μια τουλάχιστον πρέπει να είναι αληθινή. Μας ψεκαζουν και κάποιους τους έπιασε για τα καλά.

Απόδειξη είναι αυτό που βλέπει τα μάτια μου όταν βλέπει τις ακτίνες του ήλιου όταν διαπερνάνε τα σύνεφα και σχηματίζουν γωνία που δεν θα σχηματιζότανε αν ήταν 93 εκατομμύρια μίλια μακρυά... Απόδειξη είναι οτι βλέπω κοιτάζοντας στον ορίζοντα (θάλασσα) πράγματα τα οποία κανόνικα θα έπρεπε να είναι κάτω από την καμπύλη από τέτοια απόσταση. Απόδειξη είναι οτί όσο ψηλά και να πάω (αεροπλάνο) δεν φαίνετε καμιά καμπύλη. Απόδειξη είναι ότι νιώθω βλέποντας το φεγγάρι και την ενέργεια του και οτί δεν φωτίζεται από τον ήλιο και δεν έχει σχέση σχέση με αυτό που μου λένε (ασε που το φως του ειναι ψυχρό - σηπτικο σε εντίθεση με του ήλιου και αυτό μπορεί να το μετρήσεις και εσύ τοποθεντόντας ένα θερμόμετρο στην στην σκιά του φεγγαριού και ένα στο φως του (το φώς του φεγγαριού ειναι ψυχρότερο! απόδειξη πως δεν αντανακλα το φως του ήλιου) Αποδειξή είναι οτί κοιτώντας τα αστέρια ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ τηλεσκόπιο - με καλό ζουμ τα αστέρια δεν μοιάζουν με πλανήτες ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ που πραγματικά δεν έχω τον χρόνο να γράψω εδώ (όπως η κίνηση των αστεριών και η θέση των αστεριων στο ΙΔΙΟ σημείο εδω και χιλιάδες χρόνια την στιγμή που υποτίθεται οτί όλα κινούνται με ηλιγγιώδη ταχύτητα μέσα στον γαλαξία... Είναι η κοινή λογική και οι αισθήσεις μου λοιπόν! Εσυ πές μου ποιες είναι οι αποδείξεις σου για τους πλανήτες (και για τους εξωγήινους επίσης - αν πστεύεις).... Και μην μου πεις το είπε ο τάδε τον τάδε αιώνα... Αποδείξεις... Όσο για τον Ερατοσθένη που είπε ο και φίλος πριν, να του πω πως το πείραμα του και τα μαθηματικά του αποδυκνείονται και με επίπεδη γη...

καμαρι καποια πραματα απο αυτα που επικαλεισαι,εχουν αποδειχτει απο την ΠΟΛΥ ΠΧ εποχη απο ελληνες φιλοσοφους/επιστημονες.

Οι μασονοι/ιλουμινατι δεν υπηρχαν τοτε ουτε στα αρχιδια του ΜΑΤΣ και του βαισχαουπτ,βασικα ουτε στα αρχιδια των δημιουργων αυτων δεν υπηρχαν.

• Like 1

καμαρι καποια πραματα απο αυτα που επικαλεισαι,εχουν αποδειχτει απο την ΠΟΛΥ ΠΧ εποχη απο ελληνες φιλοσοφους/επιστημονες.

Οι μασονοι/ιλουμινατι δεν υπηρχαν τοτε ουτε στα αρχιδια του ΜΑΤΣ και του βαισχαουπτ,βασικα ουτε στα αρχιδια των δημιουργων αυτων δεν υπηρχαν.

καμάρι πριν από 500 χρόνια όλοι γνωρίζανε οτί η γη είναι επίπεδη - fact

καμάρι πριν από 500 χρόνια όλοι γνωρίζανε οτί η γη είναι επίπεδη - fact

Καμάρι, πριν από 500 χρόνια πολλοί πιστεύανε ότι η γη είναι επίπεδη. Επίσης πολλοί άλλοι, είχανε καταλάβει ότι δεν είναι...

• Like 1

Και επειδή βλέπω να μου την πέφτουν και αλλοι και δεν έχω καμιά όρεξη να απαντάω σε όλους να ζητήσω για μια τελευταία φορά ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ... (τι να κάνουμε, υπάρχει και η άλλη άποψη όσο και αν μας πονάει).

Και επειδή βλέπω να μου την πέφτουν και αλλοι και δεν έχω καμιά όρεξη να απαντάω σε όλους να ζητήσω για μια τελευταία φορά ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ... (τι να κάνουμε, υπάρχει και η άλλη άποψη όσο και αν μας πονάει).

Και το Δρομοκαΐτειο υπάρχει.

• Like 3

Αν παρουσιαζες καποιο σοβαρο στοιχείο ισως να χαλουσες καποιο ονειρο. Προς το παρων ζησε τον μυθο σου. Χρειάζεται και το γελιο στην ζωη.

• Like 2

Απόδειξη είναι αυτό που βλέπει τα μάτια μου όταν βλέπει τις ακτίνες του ήλιου όταν διαπερνάνε τα σύνεφα και σχηματίζουν γωνία που δεν θα σχηματιζότανε αν ήταν 93 εκατομμύρια μίλια μακρυά... Απόδειξη είναι οτι βλέπω κοιτάζοντας στον ορίζοντα (θάλασσα) πράγματα τα οποία κανόνικα θα έπρεπε να είναι κάτω από την καμπύλη από τέτοια απόσταση. Απόδειξη είναι οτί όσο ψηλά και να πάω (αεροπλάνο) δεν φαίνετε καμιά καμπύλη. Απόδειξη είναι ότι νιώθω βλέποντας το φεγγάρι και την ενέργεια του και οτί δεν φωτίζεται από τον ήλιο και δεν έχει σχέση σχέση με αυτό που μου λένε (ασε που το φως του ειναι ψυχρό - σηπτικο σε εντίθεση με του ήλιου και αυτό μπορεί να το μετρήσεις και εσύ τοποθεντόντας ένα θερμόμετρο στην στην σκιά του φεγγαριού και ένα στο φως του (το φώς του φεγγαριού ειναι ψυχρότερο! απόδειξη πως δεν αντανακλα το φως του ήλιου) Αποδειξή είναι οτί κοιτώντας τα αστέρια ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ τηλεσκόπιο - με καλό ζουμ τα αστέρια δεν μοιάζουν με πλανήτες ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ που πραγματικά δεν έχω τον χρόνο να γράψω εδώ (όπως η κίνηση των αστεριών και η θέση των αστεριων στο ΙΔΙΟ σημείο εδω και χιλιάδες χρόνια την στιγμή που υποτίθεται οτί όλα κινούνται με ηλιγγιώδη ταχύτητα μέσα στον γαλαξία... Είναι η κοινή λογική και οι αισθήσεις μου λοιπόν! Εσυ πές μου ποιες είναι οι αποδείξεις σου για τους πλανήτες (και για τους εξωγήινους επίσης - αν πστεύεις).... Και μην μου πεις το είπε ο τάδε τον τάδε αιώνα... Αποδείξεις... Όσο για τον Ερατοσθένη που είπε ο και φίλος πριν, να του πω πως το πείραμα του και τα μαθηματικά του αποδυκνείονται και με επίπεδη γη...

Αρα φιλε μου αφου η γη ειναι επιπεδη τοτε ειναι στο κολπο και ο μπαρμπας μου στην Αμερικη που οταν μιλαμε εδω Ελλαδα ειναι βραδυ κι εκει μερα!!!Ρε μην λετε ο,τι να ναι! Αν ηταν επιπεδη η γη τοτε θα ηταν παντου μερα ταυτοχρονα! Και αν ο ηλιος ηταν πιο πανω απο την μεση της επιπεδης γης θα ηταν και παντα ημερα και ποτε νυχτα!!!Επισης φιλτατε αν ηταν η γη επιπεδη, τοτε αν πηγαινες προς οποιαδηποτε κατευθυνση ευθεια, τοτε σε καποια στιγμη θα βρισκοσουν σε κατι αντιστοιχο με γκρεμο αφου αυτο το επιπεδο καπου θα τελειωνε!!!Εκτος και αν ειναι επιπεδη και απεραντη!!!Παρε αποδειξεις ετσι να εχεις..Κατα τα αλλα οσον αφορα τις αποστολες της NASA κτλ μην τρελενεστε..Υπαρχουν αυτοι που γενικα σαν ανθρωποι εξιταρονται και τα γουσταρουν αυτα αρα τα πιστευουν και θα παρακολουθουν τα βιντεακια που τα δεχονται και υπαρχουν και αυτοι που δεν τα πιστευουν αρα θα γουσταρουν τα βιντεακια που τα καταρριπτουν ολα..Τοσο απλα

• Like 2

Φίλε μου καλησπέρα και από εμένα, καταρχάς ευχαριστώ που είσαι ευγενικός και αραδιάζεις με "ηρεμία" την άποψη σου, σηνύθος με ανθρώπους που ακολουθούν τα πιστεύω σου είμαι αρκετά ειρωνικός αλλά εσύ είσαι όντος άλλη περίπτωση. Καταρχάς από τα γραπτά σου άσχετα με τις απόψεις σου καταλαβαίνω ότι υπάρχει λογική ανάμεσα σε αυτά που γράφεις και έτσι θα προσπαθήσω να σου δείξω 2-3 γεγονότα και το μόνο που θέλω είναι να τα ερευνήσεις καταρχάς για το αν είναι έγκυρα και δεύτερων να τα σχολιάσεις αν φυσικά έχεις διαθέσιμο χρόνο και όρεξη μιας και έχεις μαζέψει αρκετό τραμπουκισμό εδώ μέσα.

1) Project SpaceX (Σκάφος Falcon 9)

(https://www.youtube.com/watch?v=4jEz03Z8azc)

Στο παραπάνω βίντεο θέλω να κρατήσεις τα εξής

α) καμπυλότητα γης πως σου φαίνεται; 

β) τηλεκατευθυνόμενο σκάφος που βγαίνει από την ατμόσφαιρα της γης, αφήνει δορυφόρο εκτός και τέλος εισέρχεται στην γη και προσγειώνεται ολάκερο, τι λες για αυτό;

γ) η SpaceX είναι ιδιωτική επιχείρηση με σκοπό σύντομα να καθιερώσει την εύκολη και οικονομική αποστολή δορυφόρων εκτός γης, ιδιωτική έτσι, μέτοχοι από πίσω που περιμένουν κέρδος.

2) Moon Express - Η πρώτη εταιρία που πείρε άδεια για ταξίδια στην σελήνη.

(http://www.tovima.gr/science/physics-space/article/?aid=819918)

α) Γιατί να τους δώσουν άδεια αν όλα είναι ένα μεγάλο ψέμα;

β)εταιρία τέτοιου μεγέθους δεν έλαβε υπ όψιν της ότι παίζει όλα να είναι μία μεγάλη πλάκα;

3) Golden Spike Company - Ταξίδια στην σελήνη για ιδιώτες

(https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Spike_Company)

α) Γιατί μία A.E. να ψάχνει κεφάλαια και να ετοιμάζει σκάφος για ταξίδια στην σελήνη όταν είναι αδύνατο να πάμε;

4) Το βίντεο που ανέβασες σχετικά με την καμπυλότητα

http://extraimago.com/image/w7Hi

α) Στο video που ανέβασες όπου δεν υπάρχει η καμπυλότητα της γης κάνεις λάθος, έβαλα την φωτογραφεία στο photoshop την έφερα στην ευθεία και έβαλα ένα κόκκινο box από πάνω της για να δω αν υπάρχει η όχι, στην φωτογραφεία λοιπόν υπάρχει καμπυλότητα αλλά κατά περίεργο τρόπο ανάποδη. Μπας και είναι πειραγμένο το βίντεο;  :P

Αν τελικά μου απαντήσεις ότι όλες οι παραπάνω Α.Ε. είναι στο κόλπο τότε θα πρέπει να είναι αρκετά large, δεδομένου ότι στο φεγγάρι τουλάχιστον οι Αμερικάνοι πήγαν όχι μία αλλά 9 φορές και δεδομένου ότι δημιούργησαν όχι 1 αλλά 3 εταιρίες για τα μάτια του κόσμου.

Τι έχεις να πεις για τα παραπάνω;

• Like 2

Ελληνας Δεν πιστευει οτι πατησαμε στο φεγγαρι αλλα πιστευει οτι ''λεφτα υπαρχουν'' και αφου εμαθε απο τα λαθη του πιστεψε  οτι ''θα σκισουμε τα μνημονια''   :D :D

και μετά πίστεψε πως θα χορεύαν οι ευρωπαίοι πεντοζάλι.

Φίλε μου καλησπέρα και από εμένα, καταρχάς ευχαριστώ που είσαι ευγενικός και αραδιάζεις με "ηρεμία" την άποψη σου, σηνύθος με ανθρώπους που ακολουθούν τα πιστεύω σου είμαι αρκετά ειρωνικός αλλά εσύ είσαι όντος άλλη περίπτωση. Καταρχάς από τα γραπτά σου άσχετα με τις απόψεις σου καταλαβαίνω ότι υπάρχει λογική ανάμεσα σε αυτά που γράφεις και έτσι θα προσπαθήσω να σου δείξω 2-3 γεγονότα και το μόνο που θέλω είναι να τα ερευνήσεις καταρχάς για το αν είναι έγκυρα και δεύτερων να τα σχολιάσεις αν φυσικά έχεις διαθέσιμο χρόνο και όρεξη μιας και έχεις μαζέψει αρκετό τραμπουκισμό εδώ μέσα.

Δεν πιστεύω ότι αρκεί η λογική για να πείσεις ανθρώπους που πιστεύουν ότι όλος ο κόσμος γύρω τους έχει στηθεί πάνω σε μία παγκόσμια πλεκτάνη και ότι οι μισοί τους λένε ψέματα και οι άλλοι μισοί έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από το σχολείο και ζουν ένα όνειρο. Πως θα συζητήσεις με ένα τέτοιο άτομο?

Ό,τι στοιχεία και να του παρουσιάσεις, στο τέλος μπορεί και να σε βγάλει και εσένα Μασόνο (ή μέλος της συνομωσίας τελοσπάντων) και ότι προσπαθείς να τον κοροιδέψεις. 

Όλα αυτά που λέει (πχ για τις ακτίνες ηλίου) είναι προφανώς προιόντα ημιμάθειας αλλά το πρόβλημα του δεν είναι εκεί. Όταν μπαίνουν η "παγκόσμια συνομωσία" και οι μυστικές αδελφότητες στο παιχνίδι, η λογική ακυρώνεται.

• Like 2

Αν υπαρχει ανθρωπος που πιστευει το 2016 οτι η γη ειναι επιπεδη καλυτερα να μας ριξουν μια βομβα θα απαλαξουμε τον υπολοιπο κοσμο. Ευχομαι απλα να ειναι τρολ.

• Like 2

1) Project SpaceX (Σκάφος Falcon 9)

(https://www.youtube.com/watch?v=4jEz03Z8azc)

Στο παραπάνω βίντεο θέλω να κρατήσεις τα εξής

α) καμπυλότητα γης πως σου φαίνεται; 

β) τηλεκατευθυνόμενο σκάφος που βγαίνει από την ατμόσφαιρα της γης, αφήνει δορυφόρο εκτός και τέλος εισέρχεται στην γη και προσγειώνεται ολάκερο, τι λες για αυτό;

γ) η SpaceX είναι ιδιωτική επιχείρηση με σκοπό σύντομα να καθιερώσει την εύκολη και οικονομική αποστολή δορυφόρων εκτός γης, ιδιωτική έτσι, μέτοχοι από πίσω που περιμένουν κέρδος.

2) Moon Express - Η πρώτη εταιρία που πείρε άδεια για ταξίδια στην σελήνη.

(http://www.tovima.gr/science/physics-space/article/?aid=819918)

α) Γιατί να τους δώσουν άδεια αν όλα είναι ένα μεγάλο ψέμα;

β)εταιρία τέτοιου μεγέθους δεν έλαβε υπ όψιν της ότι παίζει όλα να είναι μία μεγάλη πλάκα;

3) Golden Spike Company - Ταξίδια στην σελήνη για ιδιώτες

(https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Spike_Company)

α) Γιατί μία A.E. να ψάχνει κεφάλαια και να ετοιμάζει σκάφος για ταξίδια στην σελήνη όταν είναι αδύνατο να πάμε;

4) Το βίντεο που ανέβασες σχετικά με την καμπυλότητα

http://extraimago.com/image/w7Hi

α) Στο video που ανέβασες όπου δεν υπάρχει η καμπυλότητα της γης κάνεις λάθος, έβαλα την φωτογραφεία στο photoshop την έφερα στην ευθεία και έβαλα ένα κόκκινο box από πάνω της για να δω αν υπάρχει η όχι, στην φωτογραφεία λοιπόν υπάρχει καμπυλότητα αλλά κατά περίεργο τρόπο ανάποδη. Μπας και είναι πειραγμένο το βίντεο;  :P

Αν τελικά μου απαντήσεις ότι όλες οι παραπάνω Α.Ε. είναι στο κόλπο τότε θα πρέπει να είναι αρκετά large, δεδομένου ότι στο φεγγάρι τουλάχιστον οι Αμερικάνοι πήγαν όχι μία αλλά 9 φορές και δεδομένου ότι δημιούργησαν όχι 1 αλλά 3 εταιρίες για τα μάτια του κόσμου.

Τι έχεις να πεις για τα παραπάνω;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ!

πάμε λοιπόν!

1ον. Το βίντεο της Space X είναι αυτό που με ξύπνησε - με εκανε σιγουρο για την επιπεδη γη βλέποντας το απο την τηλεόραση καθως με έβαλε σε πολλές σκέψεις όπως...

α) γιατι ενω εχεις ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ για να κάνεις κάτι τέτοιο βάζεις ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ στην προσεδάφιση (δες όλα τα βίντεο είναι από την ίδια γωνία κάμερα) Εγω αν κανα τέτοιο προτζεκτ θα ειχα κάμερες παντου! Μια τέτοια ιστορικη προσεδάφιση και βάζει μόνο ΜΙΑ κάμερα???

β) Γιατι να κάνεις την προσεδάφιση στην μέση του ωκεανου?  (για να μην υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες?)

γ)Πως προσεδαφιζεται ΠΥΡΑΥΛΟΣ στην μέση της Θάλασσας καταρίπτοντας όλους τους νόμους της φύσης και τα κύματα είναι ΑΚΙΝΗΤΑ και 

δ) και το σημαντικότερο που με ξεκόλησε είναι οι ΦΩΝΕΣ των "επιστημόνων¨που πανυγηρίζουν από πίσω,,, Ακουσέ το ηχητικό! Ούτε σε συναυλία των Backstreet Boys δεν κάνουν έτσι τα κοριτσάκια... Είναι "επιστήμονες" αυτοί? Μετεπειτα βεβαια είδα βιντεάκια στο U Tube και είδα πόσες πρόβες έκαναν τελικά για να πετύχουν το τελικό αποτέλεσμα "ενθουσιασμού" εκεί στην SpaceX

ε) το βίντεο εν κατακλείδι ειναι μούφα όπως και η SpaceX και όλες οι παραπλήσιες διαστημικές εταιρίες, είναι μια προσπάθεια της ΝΑΣΑ να πείσει οτί δεν είναι μόνο η ΝΑΣΑ,,,

2) Βγάλε εισητήριο πήγαινε στην Σελήνη και έλα να μας πεις πως ήταν... Θα περιμένω....Αν πας, ευχαρίστως να αναθεωρήσω τα πάντα.

3) Δεν υπάρχει καμπυλότητα!

4) Δεν ειναι μόνο οι ΟΛΕΣ εταιρίες στο κόλπο αλλά και ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις...

Εγώ μόνο μια ερώτηση θα κάνω.... Πως γίνεται να έχουμε πάει τόσες φορές στο διάστημα και να μην έχουμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ της Γης ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ να γυριζει γύρω απο τον αξονα της με τους πλανήτες γύρω της κλπ??? Δεν θα έπρεπε να είχαμε αμέτρητες full hd λήψεις ??? Μέχρι και τα κινητα τραβάνε 4κ....

Απεναντίας οχι δεν έχουμε βίντεο αλλα ΟΥΤΕ και φώτο,(ή ιδια η νασα παραδέχεται οτί είναι φωτοσοπ οι φωτογραφίες της)...

Η Κιμ Καρντάσιαν λοιπόν πάει στην τουαλέτα το πρωι και βγάζει 50 φωτο για πλάκα και ο ανθρωπος πηγαινοέρχετε στο διαστημα μισό αιώνα τώρα και βγάζει μια ανα 5 χρόνια η οποία είναι φωτοσοπ....

Χμμμμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...