Προς το περιεχόμενο

Θεωρίες περί επίπεδης γης κλπ κλπ

winjer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατ' αρχάς, συγχαρητήρια για τον άρτιο, συγκροτημένο, επιστημονικό, τολμώ να πω, τρόπο σκέψης και την αντίστοιχη, όπως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, ορθογραφία.

Μπορεί την επιστήμη να την εχθρεύεστε κύριε, αλλά αυτή έχει τη λύση στο πρόβλημά σας:

Ένα ηλεκτροσόκ το πρωί, αμέσως μετά δέκα χαπάκια, το μεσημέρι ξανά ηλεκτροσόκ, μετά είκοσι χαπάκια, απόγευμα στον καναπέ του ψυχολόγου με λουριά και για βραδινό ηλεκτροσόκ σκέτο

Τελικά δεν μου είπες ποιες είναι οι δικές σου αποδείξεις... Και το μόνο που είχες να μου πείς για τα όσα έγραψα είναι η ορθογραφία μου... Και ενώ εγώ σου απάντησα σοβαρα εσύ με ειρωνευτηκες - όπως και οι παραπάνω - μην λέγοντας τίποτα ουσιαστικό, και αυτό δείχνει πολλά από μόνο του... Όσον αφορά τα χάπια που μου συνιστάς, τι να πω... κάτι θα ξέρεις απο αυτά....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χαχαχααχ εκτός οτί απαντάς με βίντεο που δεν ήθελες σαν απόδειξη... Είσαι και παραπληροφορημένος! Δες την καμπύλη της Γης από το αεροπλάνο πως αλλάζει αναλόγως με την γωνία της κάμερας... Στο 0¨23 λεπτό λοιπόν η γη όχι μόνο δεν έχει καμπύλη αλλά είναι και ΚΥΡΤΗ!!!! Απότέλεσμα των fish eye lense φακών των καμερών που χρησιμοποιείτε και από την ΝΑΣΑ για να σου δώσει την πολυπόθητη σε εσένα καμπύλη....

Τελικά δεν μου είπες ποιες είναι οι δικές σου αποδείξεις... Και το μόνο που είχες να μου πείς για τα όσα έγραψα είναι η ορθογραφία μου... Και ενώ εγώ σου απάντησα σοβαρα εσύ με ειρωνευτηκες - όπως και οι παραπάνω - μην λέγοντας τίποτα ουσιαστικό, και αυτό δείχνει πολλά από μόνο του... Όσον αφορά τα χάπια που μου συνιστάς, τι να πω... κάτι θα ξέρεις απο αυτά....

Για να μου απαντήσετε αγαπητέ, θα πρέπει πρώτα να σας έχω απευθύνει ο ίδιος το λόγο. Αυτά για να ξέρουμε και τι λέμε...

Στην κουζίνα σου υπάρχει ένας πράσινος δράκος που μιλάει και τρώει το φαγητό σου από το ψυγείο σου γιατί εσύ, ανεύθυνε δρακοαφέντη, βγήκες βόλτα καβάλα στον μονόκερο που σου έκανε δώρο η Τίνκερμπελ και δρόμο παίρνεις, δρόμο αφήνεις έφτασες στο σπίτι φτιαγμένο από ζαχαρωτά. Αλλά το δρόμο τον έχασες γιατί τα ψίχουλα που πέταγες πίσω τα φάγανε τα πουλάκια του δάσους και έμεινε ο δράκος νηστικός. Και έβγαλε τα αβγά ντόντο που είχες στο ψυγείο και έκανε μια ομελέτα... μυθική. Εσύ τώρα, αν τα βγάλεις πέρα με τη γριά μάγισσα που θέλει να σε φάει καλώς. Αλλιώς πάτα μια τσιρίδα και θα έρθει κυνηγός να σε σώσει. Άμα αργήσει θα φταίει η Κοκκινοσκουφίτσα, να ξέρεις...

Έτσι δεν είναι; Απόδειξε ότι λέω μπούρδες.

Τα χάπια τώρα... Ναι, πολλές φορές μπορεί και να βοηθήσουν.

Epee

και πως θα έπρεπε να είναι ακτίνες? (καλή ερώτηση)

βάση μεγέθους της γης καμπύλη θα έπρεπε να φαίνεται στα 60,000 ποδιά και πάνω (σίγουρα υπάρχουν video απο τετοιο ύψος δεν παιζει)

και ναι το φως του φεγγαριού είναι ψυχρότερο (θυμήσου είναι είναι άμμος και θα καταλαβεις το γιατί)

και τι εννοείς θερμόμετρο να βάλω? η ενεργεία που φτάνει λόγο αντανάκλασης και το μεγέθους του κατόπτρου (φεγγάρι) είναι τόσο μικρή που δεν φτάνει ούτε για δείγμα να ανεβάσει θερμοκρασία (τοπικά έστω) (καλά δεν συζητάμε καν για μεταφορά της uv ακτινοβολίας

τι εννοείς αστέρια είναι πλανήτες οεο? ολόκληρα ηλιακά συστήματα είναι που με οπτικό τηλεσκόπιο δεν παιζει να δεις τπτ λόγο απόστασης (μόνο με ραδιοκύματα να δεις το φάσμα και μετά μεσώ ειδικού αλγορίθμου να το μετατρέψεις σε το τι θα έπρεπε να είναι)

ναι όλα κινούνται και μεις μαζί τους αλλά λόγω αποστάσεών διαφορά θα δεις μετά από μερικά εκατομμύρια χρόνια (αν θα ζεις μεχρι τότε μια χαρά κάνει ο απλός εξοπλισμούς να τα μετρήσεις)

btw σου λείπουν βασικές γνώσεις (ακομι και ορθογραφίας... όχι ότι είμαι εγώ καλύτερος σε οτι αφορά την ορθογραφία αλά να το λέμε και αυτό.. εγώ τουλάχιστον δεν είμαι ελληνας και εχω μια δικαιολογία εσύ?)

Στα πόσα πόδια φαίνεται η καμπύλη? Στα 60.000? Οκ πάρε ένα βίντεο με κανονική κάμερα - που δεν χέχει fish eye lense φακούς όπως το βίντεο του φίλου πριν - ΑΠΟ ΤΑ 120.000 ΠΟΔΙΑ που δεν φαίνεται καμιά καμπύλη. Όσο για την θερμότητα του φεγγαριού κάνεις λάθος καθώς με ένα ΚΑΛΟ θερμόμετρο μπορείς να δεις την διαφορά (υπάρχουν και πολλά βίντεο στο δυαδύκτιο). Για τα δισεκατομμύρια χρόνια που λες οτί χρειάζεται για να δω αλλαγες στου αστερισμους δεν θα σου απαντησω καν.... Καλή θέαση της καμπύλης, και όχι απο τα 60.000 που μου λες εσυ αλλά απο τα 120.000....

Ξεχασα να σου πω και για τις ακτίνες... Αν ο ήλιος ήταν 93.000.000 χιλιόμετρα μακρυα θα ξεπρόβαλαν ΚΑΘΕΤΑ ανάμεσα από τα σύνεφα και όχι σε γωνία... 

χαχαχααχ εκτός οτί απαντάς με βίντεο που δεν ήθελες σαν απόδειξη... Είσαι και παραπληροφορημένος! Δες την καμπύλη της Γης από το αεροπλάνο πως αλλάζει αναλόγως με την γωνία της κάμερας... Στο 0¨23 λεπτό λοιπόν η γη όχι μόνο δεν έχει καμπύλη αλλά είναι και ΚΥΡΤΗ!!!! Απότέλεσμα των fish eye lense φακών των καμερών που χρησιμοποιείτε και από την ΝΑΣΑ για να σου δώσει την πολυπόθητη σε εσένα καμπύλη....

χαχαχαχ! Καλά, εγώ είμαι παραπληροφορημένος. Εσείς φίλτατε, είσθε, καθώς φαίνεται πληροφορημένος τα μάλα** Θα έλεγα ότι τυγχάνετε άφθαστης μορφώσεως, έως το σημείο να σας αποκαλέσει κανείς παραμορφωμένο!Ή τουλάχιστον Τέρας μορφώσεως, αδερφέ!

• Like 1

Ξεχασα να σου πω και για τις ακτίνες... Αν ο ήλιος ήταν 93.000.000 χιλιόμετρα μακρυα θα ξεπρόβαλαν ΚΑΘΕΤΑ ανάμεσα από τα σύνεφα και όχι σε γωνία... 

Αυτά τα δείχνουνε σε παιδάκια δημοτικού για να καταλάβουν πώς γίνεται η περιστροφή της Γης. Και συνήθως το καταλαβαίνουν. Τα παιδάκια. Του δημοτικού.

Για ποιον χτυπάει η κουδούνα;

• Like 2

Τελικά δεν μου είπες ποιες είναι οι δικές σου αποδείξεις... 

Σιγά μην σου μεταφέρουμε εδώ μέσα την βιβλιογραφία της Επιστήμης της Φυσικής των τελευταίων 2500 χρόνων. Βιβλία υπάρχουν άπειρα, από επιστήμονες όλων των εποχών, καταγωγών, εθνικοτήτων, φυλών και προελεύσεων, άνοιξε τα και διάβασε. Η άγνοιά σου δεν είναι απόδειξη ότι η Γη είναι επίπεδη. :)

• Like 3

Αυτά τα δείχνουνε σε παιδάκια δημοτικού για να καταλάβουν πώς γίνεται η περιστροφή της Γης. Και συνήθως το καταλαβαίνουν. Τα παιδάκια. Του δημοτικού.

Για ποιον χτυπάει η κουδούνα;

Για όλους εμας που μας μαθαίνουν ψέματα από μικρά παιδια και ζουμε στο ματριξ τους φυσικα! Αρκετα με τα καρτουν τους! Σταματάω εδώ, και ένας να το έψαξε λίγο παραπάνω χαλάλι ο χλευασμός... Σας αφηνω στο παραμύθι σας. Μπορεί να μην έχει δράκους αλλά έχει δεινοσαυρους, ταξίδια στον χωροχρόνο, μαυρες τρύπες, κοκκινους νανους, ασπρους νανους και νερό στον Άρη....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...