Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Διαδώστε το πριν το.... σβήσανε? http://www.insomnia.gr/forum-53/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/ "6. Να τεκμηριώνουν κατά το δυνατόν τις απόψεις τους. Όταν, στα πλαίσια ενημερωτικού χαρακτήρα, είναι αναγκαία η παράθεση περικοπών κειμένου ή λοιπού υλικού δημοσιευμένου σε άλλα μέσα (περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία, ιστοσελίδες κλπ) θα πρέπει να γίνεται ρητή μνεία του μέσου όπου δημοσιεύθηκε αρχικά το υλικό που αναπαράγεται ή του δημιουργού του." aka, γράφουμε πηγή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winjer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 "Our eyes and ears tell us the Earth is flat and motionless, everything in the sky revolves around us but when we cease to believe our own eyes and experience we have to prostrate ourselves at the feet of the of the very pseudo scientists who are blinding us treat them as experts. Astronomical priests who have special knowledge only they can access like the Hubble telescope.So by brainwashing us of something so gigantic and fundamental it actually makes every other kind of lesser indoctrination a piece a cake, earth being the flat earth center of the universe of which everything else and the heavens revolve, gives special importance and significance not only to earth but to us humans, the most intelligent of the designer's designs.By turning earth into a spinning, thrown around the Sun, shot into infinite space from a God-less big bang, they turned humanity into a random meaningless, purposeless accident of a blind dumb universe. So it’s like trauma based mind control beating the divinity out of us with their mental manipulations. Now people are always asking us “why do they do this?”, Well other than the obvious profit margin motive, NASA being the biggest black hole, big budget in existence, sucking in more than $30 Billion in tax payer dollars for the fake Moon landing alone, and nowadays hundreds of billions of dollars, not just NASA but RASA, and all the other fake space organizations around the world giving CGI Images costing hundreds of billions of dollars.So this modern atheistic, Big Bang, heliocentric globe earth, chance evolution, paradigm spiritually controls humanity by removing God or any sort of intelligent design from the mind and replaces purposeful divine creation with haphazard random cosmic coincidence.And so by removing Earth from the motionless center of the universe these Masons have moved us physically and metaphysically from a place of supreme importance to one of complete nihilistic indifference.If the Earth is the center of the Universe then the ideas of God's creation and a purpose for human existence are resplendent, but if the Earth is just one of billions of planets revolving around billions of stars and billions of galaxies then the ideas of God creations and a specific purpose of for Earth and human existence become highly implausible.By surreptitiously indoctrinating us into their scientific materialist sun worship, not only do we lose faith beyond the material we gain absolute faith in materiality, superficiality, social status, selfishness, hedonism and consumerism.If there is no God and everyone is just an accident then all that really matters is me, me, me. So they’ve turned Madonna, the Mother of God into the material girl living in a material world.Their rich powerful corporations with their slick sun cult logos sell us idols to worship, slowly taking over the world while we tacitly believe their science, vote for their politicians, buy their products, listen to their music, watching their movies, all sacrificing our souls at the altar of materialism.It’s a big deception. I'd say it's the biggest cover-up and conspiracy in history. We've been completely deluded for 500 years."~ Eric Dubaz ΠΗΓΗ FACEBOOK ΤΟΥ Eric Dubai.... Για να δούμε τώρα... Παιδιά μην κλαίτε... Και εμείς με Σταρ Τρεκ μεγαλώσαμε και φάγαμε μεγάλο ξενέρωμα μόλις μάθαμε την αλήθεια. Όσο για την ιστορία τον Ερατοσθένη κλπ. γιατί δεν λέτε και για τον Πλάτωνα? Το οτί όλοι στην αρχαιότητα πιστεύανε οτί η γη είναι επίπεδη ούτε αυτό είναι αλήθεια? Και αφού τότε δεν είχανε ιδέα και πιστεύανε σε θεούς και δαίμονες τις πυραμίδες πως τις φτιάξανε? Εξωγήινοι ε? Ruffy μην τσαντίζεσαι, καλό δεν είναι να ακούγονται και άλλες απόψεις? Συγνώμη που σου θίξαμε τον υπέροχο συνχρονο πολιτισμό σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peter_Line Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 ε αμα το λεει ο eric dubai ολα οκ. Να εισαι καλα που μου ανοιξες τα ματια. Τωρα ξερω την αλήθεια πλέον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Εγώ παιδιά έκανα φιλότιμες προσπάθειες να κρύψω τα μυστικά των Μασόνων φίλων μου (μάρτυς μου το Υπέρτατο Ων) και του αγαπημένου μου σύγχρονου πολιτισμού αλλά ο Winjer δυστυχώς μας ξεσκέπασε όλους. Μολις μαθεύτηκε η αλήθεια. Τέλος τα Star Wars και Star Trek. ΥΓ: Κάποιος να ειδοποιήσει την Disney για την επικείμενη οικονομική (και κοινωνική) καταστροφή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bkm Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μετα απορούμε γιατί φουνταρε η Ευρώπη οικονομικά.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peter_Line Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μετα απορούμε γιατί φουνταρε η Ευρώπη οικονομικά.. Όταν η μ@λ@#!α παει συννεφο, λογικό είναι.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 "Our eyes and ears tell us the Earth is flat and motionless, everything in the sky revolves around us but when we cease to believe our own eyes and experience we have to prostrate ourselves at the feet of the of the very pseudo scientists who are blinding us treat them as experts. Astronomical priests who have special knowledge only they can access like the Hubble telescope. So by brainwashing us of something so gigantic and fundamental it actually makes every other kind of lesser indoctrination a piece a cake, earth being the flat earth center of the universe of which everything else and the heavens revolve, gives special importance and significance not only to earth but to us humans, the most intelligent of the designer's designs. By turning earth into a spinning, thrown around the Sun, shot into infinite space from a God-less big bang, they turned humanity into a random meaningless, purposeless accident of a blind dumb universe. So it’s like trauma based mind control beating the divinity out of us with their mental manipulations. Now people are always asking us “why do they do this?”, Well other than the obvious profit margin motive, NASA being the biggest black hole, big budget in existence, sucking in more than $30 Billion in tax payer dollars for the fake Moon landing alone, and nowadays hundreds of billions of dollars, not just NASA but RASA, and all the other fake space organizations around the world giving CGI Images costing hundreds of billions of dollars. So this modern atheistic, Big Bang, heliocentric globe earth, chance evolution, paradigm spiritually controls humanity by removing God or any sort of intelligent design from the mind and replaces purposeful divine creation with haphazard random cosmic coincidence. And so by removing Earth from the motionless center of the universe these Masons have moved us physically and metaphysically from a place of supreme importance to one of complete nihilistic indifference. If the Earth is the center of the Universe then the ideas of God's creation and a purpose for human existence are resplendent, but if the Earth is just one of billions of planets revolving around billions of stars and billions of galaxies then the ideas of God creations and a specific purpose of for Earth and human existence become highly implausible. By surreptitiously indoctrinating us into their scientific materialist sun worship, not only do we lose faith beyond the material we gain absolute faith in materiality, superficiality, social status, selfishness, hedonism and consumerism. If there is no God and everyone is just an accident then all that really matters is me, me, me. So they’ve turned Madonna, the Mother of God into the material girl living in a material world. Their rich powerful corporations with their slick sun cult logos sell us idols to worship, slowly taking over the world while we tacitly believe their science, vote for their politicians, buy their products, listen to their music, watching their movies, all sacrificing our souls at the altar of materialism. It’s a big deception. I'd say it's the biggest cover-up and conspiracy in history. We've been completely deluded for 500 years." ~ Eric Dubaz ΠΗΓΗ FACEBOOK ΤΟΥ Eric Dubai.... Για να δούμε τώρα... Παιδιά μην κλαίτε... Και εμείς με Σταρ Τρεκ μεγαλώσαμε και φάγαμε μεγάλο ξενέρωμα μόλις μάθαμε την αλήθεια. Όσο για την ιστορία τον Ερατοσθένη κλπ. γιατί δεν λέτε και για τον Πλάτωνα? Το οτί όλοι στην αρχαιότητα πιστεύανε οτί η γη είναι επίπεδη ούτε αυτό είναι αλήθεια? Και αφού τότε δεν είχανε ιδέα και πιστεύανε σε θεούς και δαίμονες τις πυραμίδες πως τις φτιάξανε? Εξωγήινοι ε? Ruffy μην τσαντίζεσαι, καλό δεν είναι να ακούγονται και άλλες απόψεις? Συγνώμη που σου θίξαμε τον υπέροχο συνχρονο πολιτισμό σου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MichalisTaf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 1 ώρα βίντεο...με disabled comments & like/dislike..... Τέσπα υπάρχουν επίσης εκατοντάδες βίντεο με νυχτεριδάνθρωπους,απαγωγές,νεφελίμ,reptilians κλπ.... Aς αφήσουμε τις θεωρίες συνωμοσίας. Είσαι ΨΕΥΤΗΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Και γιατι μας κοροιδεουν? Όταν θα πιστεψεις τέτοια μεγάλα ψέματα θα φας όλα τα μικρότερα ψέματα (υπερθένμανση πλανήτη - 9/11 - τρομοκρατία - μαυρες τρύπες κλπ κλπ...) ΑΜΑΣΗΤΑ αλλο το 9/11 και τρομοκρατία που μια χαρά ξέρουμε τι παιζει απλά να πούμε τι? οτι αμερικάνικη κυβέρνηση με κάθε τρόπο ηθικό και ανήθικο προσπαθεί να έχει έλεγχο τον πάντων? δεν χρειάζεται το ξέρουμε αν μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι θα κάναμε... και άλλο αυτά που λες (ότι ζουμε under the dome και είμαστε ενα απλό πείραμα και απλά είμαστε μαριονέτες σε αυτο το πειραμα κλπ) μα εξαλου δεν σου ζητάμε πολλά.... μια απλη απόδειξη θέλουμε τπτ παραπάνω (από σένα οχι video του κιλού κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ελπιζω να ειναι τρολλ level 1000+ ετσι? δεν ξερω μου είχε βγάλει troll highest level reached xaxaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ελληνας Δεν πιστευει οτι πατησαμε στο φεγγαρι αλλα πιστευει οτι ''λεφτα υπαρχουν'' και αφου εμαθε απο τα λαθη του πιστεψε οτι ''θα σκισουμε τα μνημονια'' :D 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winjer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 αλλο το 9/11 και τρομοκρατία που μια χαρά ξέρουμε τι παιζει απλά να πούμε τι? οτι αμερικάνικη κυβέρνηση με κάθε τρόπο ηθικό και ανήθικο προσπαθεί να έχει έλεγχο τον πάντων? δεν χρειάζεται το ξέρουμε αν μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι θα κάναμε... και άλλο αυτά που λες (ότι ζουμε under the dome και είμαστε ενα απλό πείραμα και απλά είμαστε μαριονέτες σε αυτο το πειραμα κλπ) μα εξαλου δεν σου ζητάμε πολλά.... μια απλη απόδειξη θέλουμε τπτ παραπάνω (από σένα οχι video του κιλού κλπ) Απόδειξη είναι αυτό που βλέπει τα μάτια μου όταν βλέπει τις ακτίνες του ήλιου όταν διαπερνάνε τα σύνεφα και σχηματίζουν γωνία που δεν θα σχηματιζότανε αν ήταν 93 εκατομμύρια μίλια μακρυά... Απόδειξη είναι οτι βλέπω κοιτάζοντας στον ορίζοντα (θάλασσα) πράγματα τα οποία κανόνικα θα έπρεπε να είναι κάτω από την καμπύλη από τέτοια απόσταση. Απόδειξη είναι οτί όσο ψηλά και να πάω (αεροπλάνο) δεν φαίνετε καμιά καμπύλη. Απόδειξη είναι ότι νιώθω βλέποντας το φεγγάρι και την ενέργεια του και οτί δεν φωτίζεται από τον ήλιο και δεν έχει σχέση σχέση με αυτό που μου λένε (ασε που το φως του ειναι ψυχρό - σηπτικο σε εντίθεση με του ήλιου και αυτό μπορεί να το μετρήσεις και εσύ τοποθεντόντας ένα θερμόμετρο στην στην σκιά του φεγγαριού και ένα στο φως του (το φώς του φεγγαριού ειναι ψυχρότερο! απόδειξη πως δεν αντανακλα το φως του ήλιου) Αποδειξή είναι οτί κοιτώντας τα αστέρια ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ τηλεσκόπιο - με καλό ζουμ τα αστέρια δεν μοιάζουν με πλανήτες ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ που πραγματικά δεν έχω τον χρόνο να γράψω εδώ (όπως η κίνηση των αστεριών και η θέση των αστεριων στο ΙΔΙΟ σημείο εδω και χιλιάδες χρόνια την στιγμή που υποτίθεται οτί όλα κινούνται με ηλιγγιώδη ταχύτητα μέσα στον γαλαξία... Είναι η κοινή λογική και οι αισθήσεις μου λοιπόν! Εσυ πές μου ποιες είναι οι αποδείξεις σου για τους πλανήτες (και για τους εξωγήινους επίσης - αν πστεύεις).... Και μην μου πεις το είπε ο τάδε τον τάδε αιώνα... Αποδείξεις... Όσο για τον Ερατοσθένη που είπε ο και φίλος πριν, να του πω πως το πείραμα του και τα μαθηματικά του αποδυκνείονται και με επίπεδη γη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winjer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Επίσης δεν είπα ποτέ οτί "είμαστε ενα απλό πείραμα και απλά είμαστε μαριονέτες σε αυτο το πειραμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosT Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Απόδειξη είναι αυτό που βλέπει τα μάτια μου όταν βλέπει τις ακτίνες του ήλιου όταν διαπερνάνε τα σύνεφα και σχηματίζουν γωνία που δεν θα σχηματιζότανε αν ήταν 93 εκατομμύρια μίλια μακρυά... Απόδειξη είναι οτι βλέπω κοιτάζοντας στον ορίζοντα (θάλασσα) πράγματα τα οποία κανόνικα θα έπρεπε να είναι κάτω από την καμπύλη από τέτοια απόσταση. Απόδειξη είναι οτί όσο ψηλά και να πάω (αεροπλάνο) δεν φαίνετε καμιά καμπύλη. Απόδειξη είναι ότι νιώθω βλέποντας το φεγγάρι και την ενέργεια του και οτί δεν φωτίζεται από τον ήλιο και δεν έχει σχέση σχέση με αυτό που μου λένε (ασε που το φως του ειναι ψυχρό - σηπτικο σε εντίθεση με του ήλιου και αυτό μπορεί να το μετρήσεις και εσύ τοποθεντόντας ένα θερμόμετρο στην στην σκιά του φεγγαριού και ένα στο φως του (το φώς του φεγγαριού ειναι ψυχρότερο! απόδειξη πως δεν αντανακλα το φως του ήλιου) Αποδειξή είναι οτί κοιτώντας τα αστέρια ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ τηλεσκόπιο - με καλό ζουμ τα αστέρια δεν μοιάζουν με πλανήτες ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ που πραγματικά δεν έχω τον χρόνο να γράψω εδώ (όπως η κίνηση των αστεριών και η θέση των αστεριων στο ΙΔΙΟ σημείο εδω και χιλιάδες χρόνια την στιγμή που υποτίθεται οτί όλα κινούνται με ηλιγγιώδη ταχύτητα μέσα στον γαλαξία... Είναι η κοινή λογική και οι αισθήσεις μου λοιπόν! Εσυ πές μου ποιες είναι οι αποδείξεις σου για τους πλανήτες (και για τους εξωγήινους επίσης - αν πστεύεις).... Και μην μου πεις το είπε ο τάδε τον τάδε αιώνα... Αποδείξεις... Όσο για τον Ερατοσθένη που είπε ο και φίλος πριν, να του πω πως το πείραμα του και τα μαθηματικά του αποδυκνείονται και με επίπεδη γη... Κατ' αρχάς, συγχαρητήρια για τον άρτιο, συγκροτημένο, επιστημονικό, τολμώ να πω, τρόπο σκέψης και την αντίστοιχη, όπως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, ορθογραφία. Μπορεί την επιστήμη να την εχθρεύεστε κύριε, αλλά αυτή έχει τη λύση στο πρόβλημά σας: Ένα ηλεκτροσόκ το πρωί, αμέσως μετά δέκα χαπάκια, το μεσημέρι ξανά ηλεκτροσόκ, μετά είκοσι χαπάκια, απόγευμα στον καναπέ του ψυχολόγου με λουριά και για βραδινό ηλεκτροσόκ σκέτο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Απόδειξη είναι αυτό που βλέπει τα μάτια μου όταν βλέπει τις ακτίνες του ήλιου όταν διαπερνάνε τα σύνεφα και σχηματίζουν γωνία που δεν θα σχηματιζότανε αν ήταν 93 εκατομμύρια μίλια μακρυά... Απόδειξη είναι οτι βλέπω κοιτάζοντας στον ορίζοντα (θάλασσα) πράγματα τα οποία κανόνικα θα έπρεπε να είναι κάτω από την καμπύλη από τέτοια απόσταση. Απόδειξη είναι οτί όσο ψηλά και να πάω (αεροπλάνο) δεν φαίνετε καμιά καμπύλη. Απόδειξη είναι ότι νιώθω βλέποντας το φεγγάρι και την ενέργεια του και οτί δεν φωτίζεται από τον ήλιο και δεν έχει σχέση σχέση με αυτό που μου λένε (ασε που το φως του ειναι ψυχρό - σηπτικο σε εντίθεση με του ήλιου και αυτό μπορεί να το μετρήσεις και εσύ τοποθεντόντας ένα θερμόμετρο στην στην σκιά του φεγγαριού και ένα στο φως του (το φώς του φεγγαριού ειναι ψυχρότερο! απόδειξη πως δεν αντανακλα το φως του ήλιου) Αποδειξή είναι οτί κοιτώντας τα αστέρια ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ τηλεσκόπιο - με καλό ζουμ τα αστέρια δεν μοιάζουν με πλανήτες ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ που πραγματικά δεν έχω τον χρόνο να γράψω εδώ (όπως η κίνηση των αστεριών και η θέση των αστεριων στο ΙΔΙΟ σημείο εδω και χιλιάδες χρόνια την στιγμή που υποτίθεται οτί όλα κινούνται με ηλιγγιώδη ταχύτητα μέσα στον γαλαξία... Είναι η κοινή λογική και οι αισθήσεις μου λοιπόν! Εσυ πές μου ποιες είναι οι αποδείξεις σου για τους πλανήτες (και για τους εξωγήινους επίσης - αν πστεύεις).... Και μην μου πεις το είπε ο τάδε τον τάδε αιώνα... Αποδείξεις... Όσο για τον Ερατοσθένη που είπε ο και φίλος πριν, να του πω πως το πείραμα του και τα μαθηματικά του αποδυκνείονται και με επίπεδη γη... και πως θα έπρεπε να είναι ακτίνες? (καλή ερώτηση) βάση μεγέθους της γης καμπύλη θα έπρεπε να φαίνεται στα 60,000 ποδιά και πάνω (σίγουρα υπάρχουν video απο τετοιο ύψος δεν παιζει) και ναι το φως του φεγγαριού είναι ψυχρότερο (θυμήσου είναι είναι άμμος και θα καταλαβεις το γιατί) και τι εννοείς θερμόμετρο να βάλω? η ενεργεία που φτάνει λόγο αντανάκλασης και το μεγέθους του κατόπτρου (φεγγάρι) είναι τόσο μικρή που δεν φτάνει ούτε για δείγμα να ανεβάσει θερμοκρασία (τοπικά έστω) (καλά δεν συζητάμε καν για μεταφορά της uv ακτινοβολίας τι εννοείς αστέρια είναι πλανήτες οεο? ολόκληρα ηλιακά συστήματα είναι που με οπτικό τηλεσκόπιο δεν παιζει να δεις τπτ λόγο απόστασης (μόνο με ραδιοκύματα να δεις το φάσμα και μετά μεσώ ειδικού αλγορίθμου να το μετατρέψεις σε το τι θα έπρεπε να είναι) ναι όλα κινούνται και μεις μαζί τους αλλά λόγω αποστάσεών διαφορά θα δεις μετά από μερικά εκατομμύρια χρόνια (αν θα ζεις μεχρι τότε μια χαρά κάνει ο απλός εξοπλισμούς να τα μετρήσεις) btw σου λείπουν βασικές γνώσεις (ακομι και ορθογραφίας... όχι ότι είμαι εγώ καλύτερος σε οτι αφορά την ορθογραφία αλά να το λέμε και αυτό.. εγώ τουλάχιστον δεν είμαι ελληνας και εχω μια δικαιολογία εσύ?) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις