GiorgosT Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Το έχω δει παλιότερα.... και όχι δεν πιστευω οτί οι CGI πλανήτες που μου παρουσιάζουν είναι πραγματικοί.... Anyway, επιτρεψέ μου να έχω άλλη γνώμη από όλα αυτά, Once you go flat, you never go back που λένε και στο χωριό μου. Το χωριό σου, να υποθέσω, είναι το Δαφνί, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μα δεν γνωρίζεις για το υπερόπλο της Ελλάδας στον επερχόμενο Γ' ΠΠ; http://www.koolnews.gr/ellada/ayto-einai-yperoplo-tis-elladas-enopsei-g-pagkosmioy-polemoy-eikona Υπόψη ότι έχει κόσμο και κοσμάκη που τα πιστεύει ακράδαντα αυτά. Εγώ μάγκα μου ήξερα για το όπλο του πλατωνα που πούλησε ο σώρρας 3 τρις στους αμερικάνους και ήθελε μετά να σώσει την Ελλάδα από τα χρέη 600 δις έδινε ο ηγέτης και τον φάγανε τα τσιράκια εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 @Winjer Ο άνθρωπος εχει ταξιδέψει στο διάστημα και είδε ότι η γη είναι σφαιρική. Το μοναδικό επιχείρημα που έχεις να αντιπαραθέσεις σε αυτό, είναι ότι απλώς μας λένε ψέματα. Ετσι ψυχρά και χωρίς απόδειξη, απορρίπτεις βίντεο του YouTube λέγοντας ότι είναι απλώς fake με άλλα βίντεο που έχεις αποφασίσει ότι σου λένε την αλήθεια. Επειδή αυτό βολεύει στη θεωρία σου για την παγκόσμια συνομωσία. Επιστημονικά debates για το σχήμα της γης έχουν γίνει και στο μακρινό παρελθόν, με βάσιμα επιχειρήματα και απο πραγματικούς επιστήμονες. Οι θεωρίες της επίπεδης γης δεν έφτασαν ουτε με την έλευση του Photoshop και του YouTube, ουτε με το fb του Ντουμπάη. Ας μη ξεχνάμε ότι η επίπεδη γη ήταν κάποτε κάτι αποδεκτό απο την επιστημονική κοινότητα για πολλά χρόνια. Μέχρι που τελικά καταρρίφθηκε αυτή η θεωρία. Ο άνθρωπος είδε το σχήμα της με τη χρήση της τεχνολογίας και οι θεωρίες έλαβαν τέλος. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία γι αυτό. Πολλές θεωρίες έχουν καταρριφθεί επειδή προχωράμε τεχνολογικά και μπορούμε να δούμε περισσότερα πράγματα. Ο μοναδικός λόγος για να μη το πιστέψει κάποιος, είναι όταν βάζει μέσα Μασόνους, παγκόσμια συνωμοσία, θρησκεία και γενικώς ολα εκείνα τα πράγματα που δεν μπορεί να αποδείξει κανείς με επιστημονικό τροπο. Ο λόγος που σε παίρνουμε στο ψιλό είναι επειδή όταν δεν σε καλύπτουν οι ελλιπείς γνώσεις σου, τα απορρίπτεις ολα λέγοντας απλώς ότι είναι απάτη. @Winjer Πάρε και δεύτερη φορά γιατί ξέρω ότι πόνεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 μαθηματικά? Ικανούς έχω μερικούς να σου πουν οτι τα μαθηματικά είναι σχεδιασμένα έτσι από τους μασόνους ώστε να κρύβουν την αλήθεια και να οδηγούν εκεί που θέλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ακόμα κι αν πάρει κάποιος τον winjer και τον βάλει σε πύραυλο για να δει από μόνος του τι παίζει, θα ισχυριστεί ότι του έδωσαν παραισθησιογόνα φτιαγμένα για να βλέπει τη Γη σφαιρική... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech35 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ικανούς έχω μερικούς να σου πουν οτι τα μαθηματικά είναι σχεδιασμένα έτσι από τους μασόνους ώστε να κρύβουν την αλήθεια και να οδηγούν εκεί που θέλουν. νομίζω ότι αυτό είναι προφανές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ακόμα κι αν πάρει κάποιος τον winjer και τον βάλει σε πύραυλο για να δει από μόνος του τι παίζει, θα ισχυριστεί ότι του έδωσαν παραισθησιογόνα φτιαγμένα για να βλέπει τη Γη σφαιρική... Ή ότι μπροστά του είχαν panel με εφέ του Χόλυγουντ και όχι παράθυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Θα αφήσω αυτό εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 νομίζω ότι αυτό είναι προφανές Έχω λιώσει στα γέλια με αυτό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Θα αφήσω αυτό εδώ... Tα ειπαμε αυτα, πειραγμενος ο φακος της καμερας και παραλληλα κανεις δεν εχει ταξιδεψει στο διαστημα αρα η πτηση ειναι fake και μαλιστα μαγνητοσκοπηθηκε με ειδικο φακο στην καμερα που μετρατρεπει το επιπεδο σε σφαιρα. Ειδικα φτιαγμενος φακος για fake πτησεις στο διαστημα. Τεσπα obvious troll is obvious, απορω που απαντατε σοβαρα κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ακόμα κι αν πάρει κάποιος τον winjer και τον βάλει σε πύραυλο για να δει από μόνος του τι παίζει, θα ισχυριστεί ότι του έδωσαν παραισθησιογόνα φτιαγμένα για να βλέπει τη Γη σφαιρική... Και γιατί να δαπανήσει κάποιος χρήματα να στείλει έναν τέτοιο απλά τον αφήνει στην άγνοια του αφού δεν πειράζει κανέναν. Κάποια στιγμή που μπορεί να τον χρειαστεί θα εφεύρει μια νέα πλάνη θα του την πετάξει θα την φάει και θα γίνει και ακόλουθος του. Πιθανόν να δώσει και την ζωή του για αυτή την πλάνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winjer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Η Γη είναι επίπεδη, την πάτησα εγώ με την τεράστια μου πατούσα... Φαίνεται κανέναν δεν έπεισε η θεωρία μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winjer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Καλή συνέχεια γατόνια. και αλλό ένα τελευταίο γιατι πρέπει να φύγω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις