Προς το περιεχόμενο

Θεωρίες περί επίπεδης γης κλπ κλπ

winjer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον πραγματικό μεσαίωνα και σκοταδισμό τον βιώνουμε στην εποχή μας με την Νεα Παγκόσμια Τάξη πάνω από τα κεφάλια μας....

Τουλάχιστον τωρα δεν κινδυνεύω να με κάψουν επειδή τολμώ να πιστεύω στην εξωφρενική θεωρια της στρογγυλής γης. Παρά τα οποία προβληματα η κοινωνία μας είναι πολυ καλύτερη από την ευρωπη του μεσαίωνα. Ακόμα και εσυ που τόσο απεχθάνεσαι τον δυτικό πολιτισμό εχεις το δικαίωμα να λες ότι πιστεύεις κανοντας χρήση τεχνολογικων επιτευγμάτων που είναι προϊόντα του δυτικού πολιτισμού απο επιστήμονες που δεν συμμερίζονται φυσικά τις απόψεις σου.

Αλήθεια δεν ειπες είσαι από αυτούς που πιστεύουν στους πρωτόπλαστους στον κατακλυσμό και τις λοιπές ιστοριες της εβραϊκής μυθολογίας;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή τα βίντεο με τους πυραύλους που εκτοξέυονται και φεύγουν προς τα έξω είναι ψέυτικα; Η είναι αληθινά, αλλα μόλις φτάσει στην άκρη ο πύραυλος ενεργοποιεί το σύστημα αποκρυψης και χρησιμοποιεί εκατομμύρια μικροκρυσταλους για να γίνει αόρατο και να νομίζουν ολα τα γελάδια οτι βγήκε απο το βαρυτικό πεδίο της γης. 

Το ISS που γυρνάει γυρω απο τη γή και τον βλέπεις απο ένα απλό τηλεσκόπιο πως τον έξηγείς; μικρά πράσινα ανθρωπάκια κολλάνε στον φακό του τηλεσκοπίου σου φωτογραφίες του ISS την ώρα που κοιτας, οταν υποτίθεται πως περνάει απο πάνω ε; Δε βλέπω κάτι παράλογο..

Βρες μου ένα βίντεο οπου ο πύραυλος φεύγει "προς τα έξω".... Όλοι σηκώνονται κάθετα να μας δείξουνε οτι θα πάνε ευθεία πάνω, και ώς δια μαγείας καμπυλώνουνε και χάνονται στον ορίζοντα -για να εκμεταλευτουν την τροχιά της γης και καλά - και δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει πύραυλο να τρυπά την ατμόσφαιρα....

Όσο για τον ISS θα σου πω αυτό... Όταν χτίσανε το άγαλμα της ελευθερίας το 1930 - δεν ξέρω πότε - υπάρχουν εκαντοντάδες φωτογραφίες της εποχής που το δείχνουν να χτίζεται... Μπορείς να μου βρείς και μερικές με τον ISS να φτιάχνεται? Μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ κατασκευή έτσι? και κάνα βιντεάκι να το στέλνουν πάνω? Σίγουρα θα υπάρχουν... Εγω πάντως όχι, δεν μπορώ να το δω  με τα μάτια μου στον ουρανό... (ούτε με τηλεσκόπιο)

• Like 1

Όργανο των μασόνων σταμάτα να διαδίδεις ψέματα.... Όλες οι τεχνολογίες που λες είναι ψέματα από τις κυβερνήσεις για να σε έχουν πρόβατο για να παράγεις πλουτο για αυτούς και ποτέ να μην ξέρεις την αλήθεια, ακόμα υπάρχει πιθανότητα να βρεθείς σε ένα κτήριο που θα πέσει αεροπλάνο και οι υπόλοιποι θα τρέξουν να πολεμήσουν για τα συμφέροντα του Ροκφέλερ και τις παρέας του και η ορθοδοξία θα μας σώσει το είπε και ο παΐσιος μετά θα κατεβεί και η αρκούδα από το winterfell με τον πούτιν καβαλάρη θα πάρουμε και την Πόλη, θα καταρρίψουμε και τα αεροπλάνα με τα χεμτρειλς και θα είμαστε κομπλέ, θα πίνουμε φραπέ με την πλήρη γνώση!

Δεν ειπε αυτο ο παϊσιος. Συγκεκριμενα ο πουτιν θα καβαλαει την αρκουδα φορωντας μια χρυσοκεντητη στολη και ενα διαμαντενιο κρανος. Το φως του ηλιου θα προσπιπτει επανω του και θα τυφλωνει τους ανθρωπους, το φως αυτο ειναι το φως του θεου.

Θα σε συμβούλευα να δεις το ντοκυμαντέρ "Journey to the Edge of the Universe"  του national geographic .Είναι ένα πολύ καλό intro με εξαιρετικά γραφικά, ιδιαίτερα για "beginners". Πιστεύω θα σου κινήσει το ενδιαφέρον να ψάξεις περισσότερα πράγματα από μόνος σου και να δεις ότι όλα όσα σου λένε τα παιδιά είναι αποδεδειγμένα μέσα από παρατηρήσεις ,πειράματα και μαθηματικά. Μπορείς να το βρεις και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=bVQpwxgMQCg. Αξίζει τον κόπο.

Το έχω δει παλιότερα.... και όχι δεν πιστευω οτί οι CGI πλανήτες που μου παρουσιάζουν είναι πραγματικοί.... Anyway, επιτρεψέ μου να έχω άλλη γνώμη από όλα αυτά, Once you go flat, you never go back που λένε και στο χωριό μου.

• Like 1

Αγνοώ την "ύπαρξη" του σόρρυ!

Μα δεν γνωρίζεις για το υπερόπλο της Ελλάδας στον επερχόμενο Γ' ΠΠ; 

http://www.koolnews.gr/ellada/ayto-einai-yperoplo-tis-elladas-enopsei-g-pagkosmioy-polemoy-eikona

Υπόψη ότι έχει κόσμο και κοσμάκη που τα πιστεύει ακράδαντα αυτά. 

• Like 1

αυτά τα πίστευες και πριν γίνει μόδα ή τώρα είδες το φως? 

Μου εστειλέ ένας ένα ντοκυμαντέρ, καλή ώρα όπως εσυ πριν και μόλις είδα οτί ειναι στην μόδα πείστηκα.

• Like 1

Το ωραίο είναι οτί και τον Γαλιλαίο όταν είπε οτί η Γη γυρίζει έτσι τον χλευάζανε! Ρε πως γυρνάνε οι καιροί... (και να δείτε που θα ξαναγυρίσουν...) Ευχαριστώ τον φίλο που με υπερασπίστηκε πριν, να πω την αλήθεια περίμενα τέτοια αντιμετώπιση για αυτό και κράτησα την ψυχραιμία μου και απάντησα σοβαρά ακόμα και σε αυτούς που με βρίζανε κατάμουτρα. Έστω όμως, και ένας να το ψάξει λίγο παραπάνω μου φτάνει.

Μόνος μου και όλοι σας, fair enough.

Τώρα συγκρίνεις τον εαυτό σου με τον Γαλιλαίο; Ω, θεοί!

Τουλάχιστον τωρα δεν κινδυνεύω να με κάψουν επειδή τολμώ να πιστεύω στην εξωφρενική θεωρια της στρογγυλής γης. Παρά τα οποία προβληματα η κοινωνία μας είναι πολυ καλύτερη από την ευρωπη του μεσαίωνα. Ακόμα και εσυ που τόσο απεχθάνεσαι τον δυτικό πολιτισμό εχεις το δικαίωμα να λες ότι πιστεύεις κανοντας χρήση τεχνολογικων επιτευγμάτων που είναι προϊόντα του δυτικού πολιτισμού απο επιστήμονες που δεν συμμερίζονται φυσικά τις απόψεις σου.

Αλήθεια δεν ειπες είσαι από αυτούς που πιστεύουν στους πρωτόπλαστους στον κατακλυσμό και τις λοιπές ιστοριες της εβραϊκής μυθολογίας;

Δεν θα σε καψουν. Θα σε κλεισουν σε μια φυλακη για 40 χρονια και θα σου δινουν να τρως τετραγωνες πιτσες μεχρι να αναγκαστεις να ομολογησεις την αληθεια.

• Like 1

Βρες μου ένα βίντεο οπου ο πύραυλος φεύγει "προς τα έξω".... Όλοι σηκώνονται κάθετα να μας δείξουνε οτι θα πάνε ευθεία πάνω, και ώς δια μαγείας καμπυλώνουνε και χάνονται στον ορίζοντα -για να εκμεταλευτουν την τροχιά της γης και καλά - και δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει πύραυλο να τρυπά την ατμόσφαιρα....

Όσο για τον ISS θα σου πω αυτό... Όταν χτίσανε το άγαλμα της ελευθερίας το 1930 - δεν ξέρω πότε - υπάρχουν εκαντοντάδες φωτογραφίες της εποχής που το δείχνουν να χτίζεται... Μπορείς να μου βρείς και μερικές με τον ISS να φτιάχνεται? Μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ κατασκευή έτσι? και κάνα βιντεάκι να το στέλνουν πάνω? Σίγουρα θα υπάρχουν... Εγω πάντως όχι, εν μπορώ να το δω ουτε με τα μάτια μου στον ουρανό... 

Ποιον ορίζοντα; αφού λες οτι η γη είναι επίπεδη.  

πάρε εδώ να έχει και καμπύλη.

Α) ο ISS δεν εκτοξέυτηκε στο μέγεθος που είναι τώρα, γιατι υπάρχει και η βαρύτητα που θα εμπόδιζε κάτι τέτοιο. Εκτός αν δεν υπάρχει και βαρύτητα και τα ξέρω λάθος.

Τα κομμάτια του ISS εκτοξεύθηκαν χωριστά και ενώθηκαν στο διάστημα.

Επίσης είναι αρκετά λογικό να μην υπάρχει βίντεο που να δείχνει τον τρόπο κατασκευής ενός πυραύλου. Καταλαβαίνεις οτι πέρα απο μέσο μεταφοράς του ISS είναι και οπλικό σύστημα, και αυτό το κάνει απόρρητο έτσι;

Και σου ξαναλέω, ασε το πως φτιάχτηκε. Αποδέχεσαι οτι πετάει πάνω απο το κεφάλι σου ή όχι; οποιος χιλιάδες άλλοι δορυφόροι; 

Μου εστειλέ ένας ένα ντοκυμαντέρ, καλή ώρα όπως εσυ πριν και μόλις είδα οτί ειναι στην μόδα πείστηκα.

άρα δέχεσαι μια θεωρία χωρίς αποδείξεις αμφισβητώντας κάτι που αποδεικνύεται μαθηματικά? Να πω ότι δεν σου αρέσει το υπάρχον μοντέλο επειδή κάτι δεν σου κολλάει να πάει στο καλό αλλά να προτείνεις και εναλλακτική χωρίς να μπορείς καν να την αποδείξεις και χωρίς να έχει βασιστεί και στην δικιά σου λογική πάει πολύ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...