Προς το περιεχόμενο

Θεωρίες περί επίπεδης γης κλπ κλπ

winjer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε σου φερνω ενα τραπεζακι τετραγωνο στρογγυλο, ο,τι θες εσυ,  και μου λες οτι εχει μονο ενα σημειο απο το οποιο πεφτει κατω το πιατο και ονομαζεται ανταρκτικη η΄αρκτικη η΄οπως αλλιως θες?Αυτο λες τωρα!Δεν γινεται! Απο παντου πεφτει!

Σκεψου ολα αυτα που σου ειπα και για να το καταλαβεις ακομα καλυτερα, σκεψου οτι η γη ειναι ενα αεροπλανοφορο και το διαστημα η θαλασσα.Αυτο πιστευεις δηλαδη.Ποσο πιο απλα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν σε κοροιδευουν επειδη έτσι... Σε κοροιδευουν για να βλέπεις τις ταινίες τους, να αγοράζεις τα προιόντα τους, να ακούς τις μουσικές τους, να ψηφίζεις τους υπάλληλούς τους, να πιστευεις τις βλακείες τους και γενικά να σε έχουν στο κοπάδι τους...

Δεν είπα κανέναν ηλίθιο ούτε κλάφτηκα, αντιθέτως είπα οτί μέχρι και λίγους μήνες πριν και εγώ τα ίδια έλεγα. Καταλαβαίνω την οργή που νιώθεις όταν κάποιος σου λέει οτί δεν είναι έτσι οπως πιστευες σε όλη σου την ζωή, και εγώ ακριβώς έτσι ένιωθα και στην πορεία όταν έψαχνα για στοιχεία για να υπερασπιστώ τα όσα μέχρι τότε ήξερα κατέληξα στο αντίθετο.... 

Οργή; Μπα... Μάλλον γέλιο!

Άραγε πιστευει κανένα άλλο μέλος του Ινσομνια σε αυτά; Η είναι μόνο ο Winjer?

Αν είναι ετσι τότε η στατιστική του μέσου iq εδώ μέσα είναι σε ασφαλή επίπεδα...

• Like 1

o TS πιστευει οτι η σεληνη ειναι σφαιρικη, αλλα οοοοοοοοοοοχχχχχιιιιιιιιιι......  η ΓΗ ειναι επιπεδη!!!!!!

τα παντα ειναι "σχετικα" συμφωνα με τη θεση και φυση του παρατηρητη.

ναι κυριες και κυριοι, η Γη ειναι επιπεδη!!! και δεν κανω πλακα. ειναι ενα τεραστιο πιατο μερικων χιλιαδων χιλιομετρων διαμετρο και γυρω στα 60 με 80 μετρα παχος! ..... εαν όμως εισαι φωτονιο και κινησε προς αυτη με ταχυτητα πανω κατω του φωτος.

ε ρε γαμωτο... αν η επιστημη ηταν μαιζονετα, οι επιστήμονες βρίσκονται στο χωλ και βγαζουν τα παπούτσια τους, για να μπουν πιο μεσα και το 90% του κοσμου καθεται ακομα στο πεζοδρομιο και χαιρεται κιολας που μπορει να μισοδιαβασει το ονομα στο κουδουνι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άραγε πιστευει κανένα άλλο μέλος του Ινσομνια σε αυτά; Η είναι μόνο ο Winjer?

Αν είναι ετσι τότε η στατιστική του μέσου iq εδώ μέσα είναι σε ασφαλή επίπεδα...

Γενικά έχουμε πολλούς εδώ μέσα που πιστεύουν σε όλα αυτά.....

Πριν καιρό είχαμε ένα θέμα με έναν φυσικό λυκείου που υποτίθεται βρήκε τρόπο για ατελείωτη ενέργεια... 

Είχαμε κάποτε τον έλληνα (dela)Gates

Έναν βετζετέριαν 

Έχουμε πολλά νουμ... γκούχου διαφορετικά άτομα εδώ μέσα. 

https://www.flickr.com/photos/projectapolloarchive/albums

Επίσης υπάρχει αυτό! Φυσικά και όλες είναι επεξεργασμένες από τους μασόνους και τις κυβερνήσεις. 

Επεξ/σία από lepaterious
  • Like 1

Παίδες, διάβασα τη συζήτησή σας απο την αρχή. Προσωπικά, δεν πιστεύω ούτε στη θεωρία της επίπεδης ούτε της κοίλης γης. Αλλά γιατί τόσο τρολάρισμα και τραμπουκισμό σε έναν άνθρωπο που απλώς εκφράζει την άποψή του κόσμια?Δε μπορείτε πολιτισμένα να του εξηγήσετε για ποιο λόγο η θεωρία του είναι εσφαλμένη; Τι να πω, τόση χλεύη και τόσο βρίσιμο σε ΚΑΘΕ σας σχόλιο ή ανταπάντηση μου φαίνεται πολύ αρρωστημένο και ένδειξη συμπλεγματικών χαρακτήρων.

Και ένα σχόλιο για τη θεωρία της σκηνοθετημένης προσελήνωσης. Είναι μέγα λάθος όσων προσπαθούν να παρουσιάσουν σκοτεινά σχέδια εξωγήινων πίσω απο μια αμφισβητήσιμη υπόθεση. Τη σελήνη την έχουμε αδιαμφισβήτητα επισκεφθεί πολλάκις. Ωστόσο, ΙΣΩΣ, η πρώτη επίσκεψη των ΗΠΑ να ήταν σκηνοθετημένη για πρακτικούς λόγους: να προλάβουν τους Σοβιετικούς στη κούρσα του διαστήματος.

• Like 3

Παίδες, διάβασα τη συζήτησή σας απο την αρχή. Προσωπικά, δεν πιστεύω ούτε στη θεωρία της επίπεδης ούτε της κοίλης γης. Αλλά γιατί τόσο τρολάρισμα και τραμπουκισμό σε έναν άνθρωπο που απλώς εκφράζει την άποψή του κόσμια?Δε μπορείτε πολιτισμένα να του εξηγήσετε για ποιο λόγο η θεωρία του είναι εσφαλμένη; Τι να πω, τόση χλεύη και τόσο βρίσιμο σε ΚΑΘΕ σας σχόλιο ή ανταπάντηση μου φαίνεται πολύ αρρωστημένο και ένδειξη συμπλεγματικών χαρακτήρων.

Και ένα σχόλιο για τη θεωρία της σκηνοθετημένης προσελήνωσης. Είναι μέγα λάθος όσων προσπαθούν να παρουσιάσουν σκοτεινά σχέδια εξωγήινων πίσω απο μια αμφισβητήσιμη υπόθεση. Τη σελήνη την έχουμε αδιαμφισβήτητα επισκεφθεί πολλάκις. Ωστόσο, ΙΣΩΣ, η πρώτη επίσκεψη των ΗΠΑ να ήταν σκηνοθετημένη για πρακτικούς λόγους: να προλάβουν τους Σοβιετικούς στη κούρσα του διαστήματος.

Α; Αλλο τωρα;

Και ένα σχόλιο για τη θεωρία της σκηνοθετημένης προσελήνωσης. Είναι μέγα λάθος όσων προσπαθούν να παρουσιάσουν σκοτεινά σχέδια εξωγήινων πίσω απο μια όντως τρωτή υπόθεση. Τη σελήνη την έχουμε αδιαμφισβήτητα επισκεφθεί πολλάκις. Ωστόσο, ΙΣΩΣ, η πρώτη επίσκεψη των ΗΠΑ να ήταν σκηνοθετημένη για πρακτικούς λόγους: να προλάβουν τους Σοβιετικούς στη κούρσα του διαστήματος.

Εν μέρει έχεις δικιο αλλά οταν εχεις να κανεις με παρανοικες και εξωφρενικές θεωρίες δεν είναι εύκολο να κρατήσεις χαρακτήρα. Σκεψου να σου ζητήσουν να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.Αλλα και πώς να συζητήσεις λογικα οταν οτιδήποτε απορρίπτεται ως fake ή ότι κρύβονται από πίσω σκοτεινές δυνάμεις.

Απο την άλλη σκεψου οτι αν έχουμε να κάνουμε με τρολλ η χλεύη είναι το λιγότερο που του αξίζει.

• Like 1

Εν μέρει έχεις δικιο αλλά οταν εχεις να κανεις με παρανοικες και εξωφρενικές θεωρίες δεν είναι εύκολο να κρατήσεις χαρακτήρα. Σκεψου να σου ζητήσουν να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.Αλλα και πώς να συζητήσεις λογικα οταν οτιδήποτε απορρίπτεται ως fake ή ότι κρύβονται από πίσω σκοτεινές δυνάμεις.

Απο την άλλη σκεψου οτι αν έχουμε να κάνουμε με τρολλ η χλεύη είναι το λιγότερο που του αξίζει.

Όταν βλέπεις ότι δε βγάζει πουθενά, λες ένα απλό οκ και τελειώνεις τη συζήτηση. Και δεν νομίζω ότι του "αξίζει" κάτι λες και πρέπει να τιμωρηθεί για κάποιο παράπτωμα.

• Like 1

Ποιοι συμπλεγματικοι χαρακτήρες; Αν διάβασες ολο το thread θα είδες ότι πολλοί παρείχαν επιστημονικά στοιχεία πέρα από κάθε αμφιβολία. Όμως όχι η αντίκρουση γινόταν με επιχειρήματα του τύπου " Ειναι ψέμα " χωρίς την παροχή στοιχείων. Αλλά και οταν παρεχοταν στοιχεία αυτά ήταν είτε βίντεο στο utube (αστείο μιας και η επεξεργασία βίντεο κάνει θαύματα) είτε απόψεων που αψηφούν κάθε έννοια και νόμο της σύγχρονης φυσικής (Βλέπε το animation με τον ήλιο να γυρίζει πάνω από το δίσκο Γη). Όταν λοιπόν κάποιος επιμένει λοιπόν σε αυτά οταν τα καταρριπτεις με επιστημονική μέθοδο δεν τίθεται θέμα bullying. Απλά τα θέλει και τα παθαίνει. Συγγνώμη κιολας αλλά σε μια κοινότητα όπως αυτή εδώ συμμετέχεις με τη θέλησή σου και δεν μπορείς να υποτιμάς τη νοημοσύνη των λοιπών συμμετεχόντων

• Like 2

Όταν βλέπεις ότι δε βγάζει πουθενά, λες ένα απλό οκ και τελειώνεις τη συζήτηση. Και δεν νομίζω ότι του "αξίζει" κάτι λες και πρέπει να τιμωρηθεί για κάποιο παράπτωμα.

Σε λέει χαζό και πρόβατο, επειδή πιστεύεις οτι η γή είναι σφαιρική Δεν λέει απλά οτι "¨νομίζει πως η γή είναι επίπεδη" αλλα οτι όλοι εμείς είμαστε χαζοί που πιστεύουμε οτι η γή είναι σφαιρική, Έχει σημαντική διαφορά.

Δεν έχω κανενα πρόβλημα σε οποιον μου εξηγεί το γιατί πιστεύει πως υπάρχει θεός. Τα ακούω με προσοχή και πολλές φορές τα συζητάω. Αν κάποιος έρθει και μου πεί "είσαι ενας βλάκας που πιστεύεις στη θεωρία της εξέλιξης οταν τόση ώρα σου εξηγώ οτι ολα τα έχει φτιάξει ο θεός" θα λάβει την αντίστοιχη αντιμετώπιση.

• Like 2

Όταν προσβάλλει τούς παντες θεωρωντας τούς πρόβατα ναι τοτε του αξίζει.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...