giannisag17 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Παιδια εδω και καμια εβδομαδα ανοιγω τον υπολογιστη αλλα η οθονη παραμενει κλειστη!Μολις κανω restart ανοιγει κανονικα.Τι μπορει να ειναι?Drivers?
blueakamah Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ξεκίνα με τις μνήμες ram , μια προς μια. Βαλτο να δουλευει με ενα τσιπάκι ram κάθε φορά.
giannisag17 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Τις εβαλα μια μια και μετα ανοιγε κανονικα...Μολις εβαλα και την τεταρτη ξεκινησε παλι τα ιδια.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Αν βάλεις την 4η μόνη της κάνει το ίδιο; επίσης πήγαινε στην παροχή ενέργειας και βγάλε το fastboot να δεις αν συμπεριφέρεται πάλι έτσι.
giannisag17 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Το εβγαλα το fastboot και παλι τα ιδια!να βγαλω τις τρεις και να αφησω την τελευταια ram μονη της?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ναι και δοκίμασε να τρέξεις memtest στην τελευταία ram και στα 4 slot, θα την δοκιμάσεις δηλαδή σε όλα τα slot, μία φορά memtest ανά σλοτ.
giannisag17 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Παιδια με τα πολλα παρολο που αφαιρεσα την ram απο το τεταρτο slot μετα απο δυο εναρξεις μου κανει τα ιδια..Επισης αναβει το λαμπακι του boot device.
c_access Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Παιδια με τα πολλα παρολο που αφαιρεσα την ram απο το τεταρτο slot μετα απο δυο εναρξεις μου κανει τα ιδια..Επισης αναβει το λαμπακι του boot device. Το μαυρισμα στο κανει εξαρχης ή εφοσων περασει το post στην αρχη μετα μαυριζει;
giannisag17 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εβαλα στο default τις ρυθμισεις του bios καθως ειχα κανει overclock και τωρα το μονο που κανει ειναι να δειχνει το logo της μητρικης και να κολλαει εκει και αφου κανω restart ολα καλα.
c_access Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εβαλα στο default τις ρυθμισεις του bios καθως ειχα κανει overclock και τωρα το μονο που κανει ειναι να δειχνει το logo της μητρικης και να κολλαει εκει και αφου κανω restart ολα καλα. Αρχικα κατεβασε μια live linux διανομη και προσπαθησε να το μπουταρεις απο εκει. Εναλλακτικα, αν μπορεις να μπεις στο bios, πηγαινει και αφαιρεσε το logo της μητρικης για να μπορεις να δεις σε ποιο σημειο ακριβως κολλαει. Επισης αν μου λες οτι εκανες OC, πολυ πιθανο να κακαρωσε τιποτα...
giannisag17 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Καλα μην φανταστεις κανα οverclock τρελο..Στα 4 τον εχω.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 αφαίρεσε όλες τις ραμ απο πάνω και άσε μόνο cpu,gpu και δίσκο. Σφυράει το σύστημα οτι δεν βλέπει ραμ; μου φαίνεται τρομερά δύσκολο να έχει χαλάσει μια τέτοια μητρική... όχι οτι ειναι αδύνατον... το OC είναι γελοίο που έχει γίνει,η συγκεκριμένη μητρική αντέχει 9590 για πλάκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα