klainmaingr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 με πια εφαρμογη δουλευεται το gamepad ωστε να λειτουργει με τα γνωστα παιχνιδια? αν δεν υπαρχει κατι τετοιο τοτε με πια μπορω να το ρυθμισω? επισης να βοηθησω και λιγο... να σκαναρετε αυτο με την εφαρμογη cardboard της google http://www.hypergridbusiness.com/wp-content/uploads/2015/10/VR-Box-2-QR-Code-opt-2.png ετσι θα αναγνωρισει το vr box 2 (κι ας ειναι μουφα). Ωραίος. Δοκιμάστε το street view με vr.
NeOSL Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 καλημέρα... Απευθύνομαι προς τα άτομα που πουλάνε το συγκεκριμένο vr headset σε σελίδες/ομάδες του Facebook (το είδα σε τιμή μέχρι και 20€) : δεν ντρέπεστε καθόλου ρε ; Όντως;;;;;δεν υπάρχουν διαθέσιμες τώρα οι 3 αγγελίες που εντόπισα. είτε τις διέγραψαν, είτε τα πούλησαν. όπως και να 'χει, θα έπρεπε να ντρέπεται αυτός ο κάποιος (να το χαρακτηρίσω κομψά) εάν είχε πάρει το refund και πουλούσε το vr μετά για να βγάλει έξτρα χρήματα. Επιπλέον κυκλοφορεί μια διαφήμιση στο fb, φαίνεται να είναι το ίδιο headset, που πωλείται στα 25€. και τέλος παραμένει μια αγγελία από τον Ιούλιο στα 20€ (πριν την προσφορά εδώ) .
IVIetaCreatoR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ξέρετε τι θα πάρουμε με το refund +10$ ε? Xiaomi VR play
yansta Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Την ιδια ιδεα εχω κι εγω. Το προσφερουν αρκετα μαγαζια σε αυτη την τιμη, γυρω στα 15 δολαρια
postfire Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 αυτα αξιζουν? http://www.banggood.com/BlitzWolf-VR-Glasses-Virtual-Reality-Headset-3D-Movies-Games-Device-For-3_5-6_0-Smartphones-p-1025703.html πια προτεινεται να παρω αλλα να εχουν υποστιριξη σε games-movies?
klainmaingr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Για όσους δεν είναι εξαπατημένοι. Με start και X στο controller όταν είναι σε KEY μπαίνει σε mouse mode. Βγάζουμε τον cursor εκτός οθόνης και μετά μπορούμε με το START να χρησιμοποιήσουμε ότι υπάρχει για cardboard και απαιτεί το magnetic button. 4
yansta Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 αυτα αξιζουν? http://www.banggood.com/BlitzWolf-VR-Glasses-Virtual-Reality-Headset-3D-Movies-Games-Device-For-3_5-6_0-Smartphones-p-1025703.html πια προτεινεται να παρω αλλα να εχουν υποστιριξη σε games-movies? Υπάρχει ελληνικό review για το συγκεκριμένο στο YouTube
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά, ψάχνω VR video player για android που να υποστηρίζει gamepad, έστω και unofficial. Με βολεύει πολύ ο VaR's VR Video Player (έχει το καλύτερο setup που έχω συναντήσει σε VR player), αλλά δεν μπορώ να βρω πως να τον χειρίζομαι με gamepad (είτε με αυτό που είχε μέσα το headset, είτε με άλλο π.χ. PS4 controller). Καμιά ιδέα κανείς;
iakoboss7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 να χρησιμοποιήσεις εναν κανονικο player (πχ mx player) και να ειναι 3d τα βιντεο σου... μην περιμενεις καλο αποτελεσμα οταν ο player κανει 3d τα βιντεο σου...
comfuzio Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 μετά από 1 μήνα παρέλαβα και γω, δεν μου φαίνεται κακή συσκευή, σίγουρα όχι original αλλά για τα λεφτά του δεν είναι κακό
Προτεινόμενες αναρτήσεις