Hal9000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Η νέα έκδοση firmware του PlayStation 4 πλησιάζει, με την beta έκδοση να είναι από σήμερα διαθέσιμη για όσους συμμετέχουν στο δοκιμαστικό πρόγραμμα της Sony. Η τέταρτη έκδοση, φέρνει σημαντικές αλλαγές, αρχής γενομένης από το γραφικό περιβάλλον, με ανανέωση σε σημαντικά κομμάτια του όπως οι pop-up ειδοποιήσεις, νέα εικονίδια συστήματος αλλά και νέα backgrounds. Το Quick Menu είναι πλέον πιο γρήγορα και καλύπτει μόνο ένα μέρος της οθόνης και όχι ολόκληρης, ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των χρηστών. Οι χρήστες μπορούν ακόμα να προσθέσουν συντομεύσεις στο Quick Menu για λειτουργίες που θέλουν να έχουν άμεση πρόσβαση όπως εμφάνιση της λίστας των φίλων σας που είναι Online όπως επίσης συντόμευση για αγαπημένα Groups και Communities. Συνεχίζοντας, η Sony ανανεώνει το Share Menu που και αυτό με τη σειρά του δεν καταλαμβάνει πλέον ολόκληρη την οθόνη ενώ μπορείτε να ανεβάσετε βιντεοκλίπ στο Twitter 140 δευτερολέπτων από 10 που ίσχυε μέχρι πρότινος. Ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της 4ης έκδοσης του firmware για το PlayStation 4 είναι η δυνατότητα δημιουργίας φακέλων στο content launcher και στη βιβλιοθήκη, έτσι ώστε ο κάτοχος της κονσόλας να μπορεί να φτιάξει φακέλους με επιλεγμένα παιχνίδια και εφαρμογές στα οποία θα έχει πιο γρήγορη πρόσβαση. Από τη Library ακόμα θα είναι δυνατή η εμφάνιση των παιχνιδιών που έχετε αγοράσει ενώ στην κύρια βιβλιοθήκη θα εμφανίζονται παιχνίδια και εφαρμογές που είναι ήδη εγκατεστημένα στο PS4. Ακόμα αλλαγές υπάρχουν στην εμφάνιση των Trophies αλλά και του προφίλ χρήστη με άμεση σύγκριση των trophies που έχετε σε ένα κοινό παιχνίδι με άλλο φίλο σας. Με τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου, το νέο firmware θα είναι διαθέσιμο για όλους τους κατόχους PlayStation 4, με τη Sony να υπόσχεται και άλλα χαρακτηριστικά. Site: PlayStation Blog 1
cpttony Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Αλλαγή ονόματος, ακόμη θα την περιμένω? Και θα την περιμένω για πολύ καιρό απ' ότι φαίνεται
VonLoutsos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Backwards Compatibility!!!! (αλλά αφού έχει ανίστοιχη υπηρεσία...φαλλοί κυανοί...) 1
xaerialtwistx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Αλλαγή ονόματος, ακόμη θα την περιμένω? αλλαγή ονοματος δεν πρόκειται να δεις γιατι θα εκανε αχρηστα τα save και τα trophy σου αφου λειτουργουν με βαση το PSN ID. ακομα και αν αλλαξει ολο το συστημα που λειτουργουν αυτα (ωστε να μην βασιζονται στο PSN ID αλλα σε καποιο αλλο αναγνωριστικό του χρήστη), θα πρεπει οι εταιρειες να υιοθετησουν νεο συστημα για τα save τους απο εδω και περα και βεβαια θα χασεις ολα τα save μεχρι εκεινο το σημειο που λειτουργουν με το παλιο συστημα. αυτό που θελω εγω είναι οταν μπαινω στον λογαριασμο μου να μην βλεπω τι εχει εγκαταστήσει όλο το υπόλοιπο σπίτι στον δικο τους λογαριασμο. καθε χρηστης τα δικα του δεδομενα. 5 παιχνιδια εχω ολα και ολα στο ps4, 50 εικονιδια βλεπω στην κεντρικη. ΥΓ) το update επισης μαλλον κλεινει το κενο στον webkit browser (το ιδιο που ανακαλυφθηκε και στο ps vita και οδηγησε στο henkaku.) ηδη εχει τρεξει μεσα απο αυτο το κενο homebrew κωδικας και στο ps4 και αναμενεται συνεχεια.
parthenon Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Kάνεις λάθος φίλε μου!!! Στο Xbox 360 που έχω(για να μη παρεξηγηθώ έχω και το PS4) άλλαξα το όνομα και μια χαρά λειτουργούν τα save μου σε όλα τα παιχνιδια και τα trophy δεν χάθηκαν. Έδωσα βέβαια 10 ευρώ........!!! 1
Carrey Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Kάνεις λάθος φίλε μου!!! Στο Xbox 360 που έχω(για να μη παρεξηγηθώ έχω και το PS4) άλλαξα το όνομα και μια χαρά λειτουργούν τα save μου σε όλα τα παιχνιδια και τα trophy δεν χάθηκαν. Έδωσα βέβαια 10 ευρώ........!!! Γιατί έδωσες 10€? Στο 360 όντως είδα ότι γίνεται. Στο One όμως όχι :@
Retromaniac Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Γιατί έδωσες 10€? Στο 360 όντως είδα ότι γίνεται. Στο One όμως όχι :@ Και στο One γίνεται, με το αντίστοιχο αντίτιμο... 1
Berserk_GR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Πια είναι η διαδικασία ακόμα και με πληρωμή να αλλάξεις όνομα στο Ps4 ; Έχω ένα όνομα από λάθος μου τότε που το πέρασα για κωδικό και είχα βάλει νούμερα και γράμματα. Φυσικά δεν ήθελα να κάνω νέο λογαριασμό γιατί θα έχανα όλα τα Ps Plus games και όσα αγόρασα. 1
Avatar_GR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Αυτο με τους φακελους ακουγετε ενδιαφερον παντως.
Straplo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Φυσικά για ελληνική γραμματοσειρα ούτε λόγος.......
Retromaniac Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Φυσικά για ελληνική γραμματοσειρα ούτε λόγος....... Το αιώνιο προβλημά μου παντού. Όλοι μας γράφουνε. Κανείς δεν ασχολείται. Και γιατί να το κάνει άλλωστε 2
Straplo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Φυσικά και μας γράφουν αφού εμείς δεν πληρώσαμε με ευρώ αλλά με στραγάλια.τόσοι χιλιάδες Έλληνες gamers και μια ομαδική αίτηση η απαίτηση δεν μπορούμε να κανουμε; Ενώ τα τούρκικα είναι πιο εμπορικά και πιασαρικα 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μεγαλύτερη αγορά... 1
AntiCambeR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Φυσικά για ελληνική γραμματοσειρα ούτε λόγος....... Την έχουν γραμμένη την Ελλάδα.Ισως μας πήραν χαμπάρι με τα Greeklish. Μόνο μέσα απο την εφαρμογή γίνεται να γράψεις Ελληνικά.
Straplo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Τα greeklish είναι το αποτέλεσμα τις κοινωνικής μας ανάγκης αυτό προσαρμογής μας στην παγκοσμιωποιηση τις ιδοπεδοσης τον εθνικών μας αξιών για να δείξουμε κ να αποδείξουμε ότι είμαστε προχωρημένοι Ευρωπαίοι. (Συγνώμη για τα ορθογραφικά αλλά πιο καλά ανορθωγραφος πάρα να παίζω κρυφτό με αγγλικούς χαρακτηρες) Τώρα όσο αφορά το ps4 είμαστε άξιοι τις μοίρας μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα