noobogadgetakias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Καλημερα...πρoσφατα εκανα μεταβαση απo τα 7αρια στα 10 αλλα με την διαφορα οτι περασα το λειτουργικο μ συστημα στον παλιο και μικρο 250αρη wd δισκο..πρωτα το ειχα σε εναν green caviar 1tb το λειτουργικο και χρησιμοποιουσα σαν αποθηκη τον μικρο..το θεμα μ ειναι οτι απο τοτε τρωει σκαλωματα το πσ..μ πεταει μπλε οθονη και μ λεει οτι κατι πηγε στραβα και κανει επανεκκινηση..αλλες φορες με επιτυχια και αλλες οχι..τελικα εκανα ξανα στον ιδιο σκληρο φορματ και περασα λινουξ αλλα μετα απο λιγο καιρο μ εκανε παλι τα ιδια...αυτην την φορα μ εβγαζε μαυρη οθονη και ηταν σαν να μην διαβαζε το λειτουργικό αν θυμαμαι καλα.παει καιρος τωρα...τωρα ξαφνικα ανοιγει και παλι ττ πσ χωρις να του εχω πειραξει κατι για να πω ρε παιδι μ οτι ναι αυτο ηταν και το διορθωσα.απλα τον εβαλα στην πριζα και δουλευει...ξερει κανεις αν αυτο ειναι δισκος η κατι αλλο;το συστημα μ ειναι παλιο... Intel core 2 duo 1.86ghz Psu 500w αγνωστου ταυτοτητος Μητρικη asus p5b-e Ram 2 gb ddr2 Gpu g force 9500gt
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Καλημέρα, Καταρχην πρπει να δεις τη κατασταση του δισκου πρωτα απο ολα ποιο λειτουργικο εχεις αυτη τη στιγμη στο 250 WD? αν εχεις usb flash ελευθερο θα σε βοηθουσε
noobogadgetakias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Με το hd sentinel ειναι και οι δυο σκληροι στο 100 τοις εκατο...το λειτουργικο το εχω στον 250αρη..και ειμαι και ετοιμος και για φορματ...να του περασω 7αρια παλι που τα εχω ευκαιρα και γνησιοτατα ξανα;στον παλιο 250αρη ομως η στον green caviar;
Xristaras12 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Οι green δεν είναι για λειτουργικό. εφόσον και στο λίνουξ έχεις θέματα,κάπου υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα.
noobogadgetakias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Να κοιταξω να περασω οσο περασω τωρα και να παω για αναβαθμιση γτ δεν την παλευω αλλο.την χρειαζομαι νομιζω
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Τσεκαρε και τις μνημες σου αν θελεις και τοτε στηστο να δεις τι συμβαινει στο δισκο που θελεις καλυτερα το μικρο εχει δικιο ο αλλος ειναι για αποθηκευση μονο
noobogadgetakias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μολις ξεκινησα φορματ.λεω εφοσον ειχα κανει την αναβαθμιση στα δεκαρια ας του περασω τα δεκα παλι.ενω εγινε κανονικα το φορματ και ενω ηδη ειχε ξεκινησει τις εγκαταστασεις των ενημερωσεων και ξερετε κανει αυτες τις επανεκκινησεις μ εβγαλε αυτο https://imageshack.us/user/noobogadgetakias Καθε φορα τον τελευταιο εναμιση μηνα μ βγαζει αυτο συνεχεια..δεν εχω ιδεα.μπορει ν; ειναι μεχρι κ μητρικη
noobogadgetakias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Απο την στιγμη που ετρεξα μεμτεστ για 5 ωρες και δν μ εβγαλε σφαλμα και το hd sentinel δειχνει οτι και οι δυο δισκοι μου ειναι 100% υγιεις τι αλλο μ μενει;καρτα γραφικων;;να τα ετσουξε;;;
Xristaras12 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 το sentinel δεν βγάζει κανένα μήνυμα απο κάτω; λεει οτι είναι όλα τέλεια; πιο πολύ σα να μην έχει πρόσβαση στο μέσο αποθήκευσης μοιάζει
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Αφου σε παιδευει βαλε windows 7 και δες επειδη ειναι παλια μητρικη και chipset αν εχεις κανει τη τελευταια ενημερωση στο bios και σιγουρεψε αν ολα πατανε σωστα, ειναι σαν χανει το δισκο αλλα επαναληψη ειναι "μπερδεμα" οποτε μπορει στα 7 να δεις το αλλοπρόσαλλο.. της μητρικης
noobogadgetakias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εχω κανει πιο παλια την τελευταια αναβαθμιση στο bios της μητρικης μ.η οποια ηταν μονο για να μπορει να διαβαζει επεξεργαστες 1333fsb.τπτ αλλο...δν εχει βγαλει αλλα απο τοτε..θα περασω τα 7αρια κ βλέπουμε. Τι να πω.μ την εχει δωσει στα νευρα..οσον αφορα το αν πατανε σωστα μολις τα κοιταξα..ριναι κομπλε...τα κοιταξα μολις τωρα... το sentinel δεν βγάζει κανένα μήνυμα απο κάτω; λεει οτι είναι όλα τέλεια; πιο πολύ σα να μην έχει πρόσβαση στο μέσο αποθήκευσης μοιάζει Ναι λεει πως ολα ειναι κομπλε..αρα τι μπορει να παιζει;να φταιει το καλωδιο που συνδεεται ο δισκος;λιγο δυσκολο δεν ειναι αυτο;αν ηταν θα το εβλεπα να κουνιεται αν δεν εκανε καλη επαφη
Xristaras12 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 αν έφταιγε το καλώδιο η ο δίσκος η γενικότερα κάτι στην επικοινωνία τους θα το έγραφε στο sentinel,γι αυτό και ρώτησα για το μήνυμα. ίσως να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα μεταξύ των drivers που περνάνε τα 10αρια μόνα τους.
noobogadgetakias Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ναι αλλα ξερεις τι γινεται τωρα;βαζω μεσα το δισκακι που εχω απο τα 7αρια οταν αγορασα το πσ και μολις παταω για να κανω εγκατασταση τα windows 7 home premium που εχω μολις ξεκιναει η διεργασια μ πεταει μνμ και λεει κατι για ελλειπεις drivers και χαζομαρες.αυτο παλι πως γινεται;
noobogadgetakias Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Λοιπον..εβαλα αλλο σκληρο δισκο επανω.εναν απο λαπτοπ που ειχα..κ μ λεει παλι τα ιδια..μηπως φταινε τα δισκακια;τα δεκαρια τα bootarei κανονικα.απλα μ βγαζει μπλε οθονη μετα απο λιγο.ας πουμε εχθες μ εβγαλε μπλε ουονη μολις ειχε ξεκινησει την εγκατασταση των ενημερωσεων...τωρα θα προσπαθησω παλι να του περασω τα δεκαρια και να δω μηπως φταιει η καρτα γραφικων που μ τα κανει αυτα..με ποιο διαγνωστικο μπορω να δω αν φταει η gpu;
noobogadgetakias Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Παιδια καμια βοηθεια;παιζει να εφταιγε ο εκτυπωτης;τον εβγαλα απο την θυρα usb που ηταν συνδεδεμενος και αμεσως προχωρησε σε φορματ ο υπολογιστης χωρις κανενα προ λημα.παιζει να ηταν αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα