noobogadgetakias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Καλημερα σε ολους..εχω την εξης απορια...πωε μπορω να καταλαβω ποιες θυρες ειναι usb 2 και ποιες usb 3;επισης οι εξωτερικοι σκληροι δισκοι που ρχω ειναι ολοι usb 3..αν εγω τους συνδεω σε λαθος θυρα αν και βεβαια ειναι usb οπως και να χει...χανω ταχυτητα;;οπως επισης οταν θελω να κανω μεταφορα αρχειων απο τον υπολογιστη στο σκληρο και το αντιθετο;
jeep13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Οι usb 3 εχουν μπλε χρωμα. Αν συνδεσεις συσκευη usb 3 σε θυρα usb 2, θα εχει τις ταχυτητες του 2, το ιδιο θα συμβει και με το αναποδο.
noobogadgetakias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Λολ..αντι να το ψαξω στο google εγραψα εδω.βλακεια μου...συγγνωμη και ευχαριστω για την βοηθεια...
skoulas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Οι usb 3 θυρες εχουν μπλε χρωμα...Αν συνδεσεις εναν usb 3 δισκο σε usb 2 θυρα θα δεις μικροτερες ταχυτητες κυριως σε ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧΕΙΑ (ταινιες,iso, κτλ)...
Xristaras12 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 επίσης,επειδή πλέον με τα χρώματα το έχουν ρημάξει το θέμα. για τις usb3 υπάρχει περίπτωση να δεις να γράφει SS απο πάνω,αν δεν μπορείς να βγάλεις άκρη,μέτρα τα pins που έχει εσωτερικά. 4 για το usb2.0 και 9 για το usb3.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα