Προς το περιεχόμενο

Ποιό Standalone DVD Player;

JimBs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

random, Για το comet δεν ξέρω τι γίνεται με το firmware του, αλλά υπάρχει άλλο universal player< για το οποίο έχει γίνει αναφορά στο forum, που έχει ενσωματωμένη κάρτα δυκτίου και αναβαθμίζει το firmware μέσω internet... Άρα και DivX 6.xx να βγεί, τότε με μια αναβάθμιση θα μπορεί να παίξει και αυτό το format...

Δημοσ.

comet:

Δεν υποστηρίζει Long filenames στα Mp3...

η διαχείρηση/επιλογη των mp3 πως γινετε?

βλεπει τα ID3 tags?

λιστα των αρχειων βλέπεις στην τηλεοραση OSD ή στην LCD της συσκευής?

κανενα αλλο, φτηνο, που να βλέπει Long filenames στα Mp3 ξερετε?

Δημοσ.
Στάθη το Comet δίνει έξοδο προοδευτικής σάρωσης;

Χμμμ... Υποστηρίζει προοδευτική σάρωση (έτσι αναγράφεται στα χαρτιά) αλλά έξοδο τέτοια δεν εχω βρει... (Βασικά δεν εχω διαβάσει το manual ακόμα!!!?!!?! Εχει πάρα πολλά menu) Μήπως είναι αυτή της vga out?

Εκτός από αυτή για σήμα video έχει 1 RCA, 1 S-Video και Scart...

Παίζει DVD-R με mp3;

Καθότι μετράω 60 και σήμερα, έχω μείνει αρκετά πίσω σε πολλά θέματα! Δεν έχω στα χέρια μου DVD με mp3 για να δοκιμάσω...

Δοκίμασε και εδώ:

http://www.dvdrhelp.com/dvdplayers.php?DVDname=comet&Submit=Search&Search=Search

Στάθης

Δημοσ.

η διαχείρηση/επιλογη των mp3 πως γινεται?

βλεπει τα ID3 tags?

λιστα των αρχειων βλέπεις στην τηλεοραση OSD ή στην LCD της συσκευής?

Απλά διαβάζει το cd με τα mp3 και εμφανίζει στην tv αριστερά τους φακέλους και δεξιά τα mp3s. Κοινώς OSD... ID3 δυστυχώς δεν παίζουν με αυτό το DVD...

Στάθης

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

eida kai ayta sto plaisio

http://www.plaisio.gr/EC_CompareProducts.process?Catalog_Id=15&Section_Id=900&Prod_Id=155568&Prod_Id=165956&Prod_Id=162391&Prod_Id=165971&Prod_Id=162338&Prod_Id=165964&x=25&y=15

poio proteinete genika gia na paizei ta panta apo svcd dvdrw.....mexri mp3 me ellinikous titlous (an yparxei)

me tis eksodous ti paizei ?

mporei na mou ekshghsei kapoios?

h tv mou exei systhma dolby me 5 hxeia pws to syndew?

mporw na to syndesw me hxeia ypologisth 2.1 h 5.1?

Δημοσ.
........mporw na to syndesw me hxeia ypologisth 2.1 h 5.1?

αυτό το τελευταίο με καίει κ μένα, αν έχει κάποιος ιδέα για το ποια είναι η έξοδος που πρέπει να ψάξω για να συνδέσω κατευθείαν 5.1 ηχεία πάνω στη φέτα, ας ποστάρει πλζ.

-δεν μιλάμε για τπτ ψαγμένα ηχεία με ενσωματωμένο ενισχυτή, για τπτ creative από πισί λέω.......

ανυπομονώ :roll:

Δημοσ.

παίδες, όποιος πάρει dvd comet (και ότι άλλο θα έλεγα), ειδικά απο Praktiker (αλλα και απο άλλου επισης θα έλεγα :) ), να ζητήσει να το ανοίξετε επιτόπου και να παιξει ενα dvd που θα έχετε μαζί σας.

Έπεσα σε προβληματικό κομμάτι, και τρέχω τώρα για αλλαγές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...