Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Το μέσον το έβαλες για να σου βγει στο δίμηνο ή για την εξέταση; By the way προς ενημέρωση έδωσα 500€ στο σύνολο με όλα τα έξοδα μέσα αλλά έχω μεγάλη υποψία ότι παίχτηκε πουστιά στην εξέταση για να κοπώ και να δώσω στην σχολή τα έξτρα τυράκι των 150€. 500 στον δασκαλο +120 ευρω για παραβολα και γιατρους εδωσε η κορη μου και κοπηκε την πρωτη φορα αλλα η επανεξεταση στοιχισε μονο 10 ευρω που είναι το κρατικο παραβολο . Ότι παραπανω από τα 10 ευρω είναι "νταβατζιλικι" των δασκαλων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Το μέσον το έβαλες για να σου βγει στο δίμηνο ή για την εξέταση; By the way προς ενημέρωση έδωσα 500€ στο σύνολο με όλα τα έξοδα μέσα αλλά έχω μεγάλη υποψία ότι παίχτηκε πουστιά στην εξέταση για να κοπώ και να δώσω στην σχολή τα έξτρα τυράκι των 150€. οτιδηποτε φανταστεις εκτος του διμηνου... μιλαμε τα παντα γινανε πηρα το διπλωμα με τον πιο απιστευτο τροπο ασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 οτιδηποτε φανταστεις εκτος του διμηνου... μιλαμε τα παντα γινανε πηρα το διπλωμα με τον πιο απιστευτο τροπο ασε Κατάλαβα έβαλες μέσον για την εξέταση σωστά; Ρε πούστη μου και εγώ είχα βάλει αλλά πρέπει να έγινε μπέρδεμα και να ενημερώθηκε η 2η επιτροπή που υπήρχε στο σημείο εξέτασης και όχι η επιτροπή που εξέτασε εμένα Τραγικές καταστάσεις πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Κατάλαβα έβαλες μέσον για την εξέταση σωστά; Ρε πούστη μου και εγώ είχα βάλει αλλά πρέπει να έγινε μπέρδεμα και να ενημερώθηκε η 2η επιτροπή που υπήρχε στο σημείο εξέτασης και όχι η επιτροπή που εξέτασε εμένα Τραγικές καταστάσεις πραγματικά. ενα θα σου πω John και στις 2 πορειες μηχανη + αμαξι ετυχε να πεσω σε επιτροπη που γνωριζε χρονια ο καθηγητης ειδαλλως θα χα σκασει αλλα 300...απλα προσπαθησε να καταλαβεις για τι κωλοφαρδια μιλαμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 ενα θα σου πω John και στις 2 πορειες μηχανη + αμαξι ετυχε να πεσω σε επιτροπη που γνωριζε χρονια ο καθηγητης ειδαλλως θα χα σκασει αλλα 300...απλα προσπαθησε να καταλαβεις για τι κωλοφαρδια μιλαμε Α εσύ είσαι ειδική περίπτωση. Σου έσκασε μέσον από το πουθενά και στις 2 εξετάσεις. Νομίζω ξεφεύγουμε από τον όρο Κωλοφαρδία και πάμε σε πιο προχώ πράγματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Εμενα ρε παιδες μου εσκασαν αγνωστοι,ηταν ευγενεστατοι τυπικοι κ περασα κομπλε.Μαλιστα μου ειπαν οτι θα γινετε κ πολυ προσεκτικος οδηγος.Βεβαια ειχα διπλωμα μηχανης χρονια κ ημουν κ σε μεγαλη ηλικια.Ολα αυτα στο χαλανδρι,βεβαια μπορει να επεσα κ στην περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Α εσύ είσαι ειδική περίπτωση. Σου έσκασε μέσον από το πουθενά και στις 2 εξετάσεις. Νομίζω ξεφεύγουμε από τον όρο Κωλοφαρδία και πάμε σε πιο προχώ πράγματα 1 στο εκατομμυριο ετσι οχι μονο για αυτο γενικα το ολο ζουμι της υποθεσης ασε ρε θα μπορουσα να γραψω ολοκληρη εγκυκλοπαιδεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα