Προς το περιεχόμενο

Πόσο καιρό χρειάζομαι για να βγάλω το δίπλωμα + Κόστος;

JohnTehGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μακαρι να ειναι ετσι φιλε μου .

Εχω ξαναγραψει εδω μια ιστορια που μας ειπε ο δασκαλος οταν περιμενα να δωσει η κορη μου

Η πρακτικη ειναι οι εξεταστες να μην λενε στο εξεταζομενο αν περασε ή οχι αλλα αν αυτος ολοκληρωνει την 20λεπτη εξεταση και γυριζει στην αφετηρια εχει περασει . Αν κατι δεν παει καλα λενε στον δασκαλο να παρει αυτος το αμαξι κατα την διαρκεια της εξετασης που σημαινει οτι ο εξεταζομενος εχει κοπει.

Καποιος δασκαλλος λοιπον σε εξεταζομενη που ειχε περασει της ειπε οτι ειχε κοπει ...Την ξαναεβαλε να δωσει Σαββατιακτικα ο βλακας στους Θρακομακεδονες μονη της με δυο μαϊμουδες φιλους του εξεταστες και ...περασε . Ολα αυτα για να ξαναπαρει τα 150 ευρω !!

Η κοπελλα ομως το ψιλιαστικε λογω Σαββατου κλπ και τον ξεσκεπασε και η ιστορια πηρε τον δτομο για τα δικαστηρια.

Έλεος, πόση γυφτιά!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω παντως το '13 σε νησι πηρα το αμαξι με 390 ευρω. Ολα μεσα αλλα ηθελε 110 σε επανεξεταση. Το πηρα με την πρωτη.

Εγω παντως το '13 σε νησι πηρα το αμαξι με 390 ευρω. Ολα μεσα αλλα ηθελε 110 σε επανεξεταση. Το πηρα με την πρωτη.

Ποσα μαθηματα εκανες ?

Με ενα απλο υπολογσμο ...Ενας που κανει 45 λεπτα μαθημα διανυει εντος πολης τουλαχιστον 30 χλμ

25 μαθηματα Χ30 χλμ =750 χλμ συνολικα

750χλμ με 10 λιτρα το χλμ ειναι 75 λιτρα καταναλωση βενζινης (τουλαχιστον 10 λιτρα ανα 100 χλμ για ενα αρχαριο και οχι μονο )

75 λιτρα Χ 1,35 =101 ευρω κοστος μονο βενζινης για τον δασκαλο!!!

Αυτες οι 25 ωρες εργασιας  + φθορα αυτοκινητου + + ολα τα αλλα δεν εχουν καποιο κοστος ?

Έκανα 15 (είχα δίπλωμα για μηχανάκι άρα κάποια οδηγική εμπειρία) συν ότι το yaris diesel 1300 πόσο να κάψει? :P

Έκανα 15 (είχα δίπλωμα για μηχανάκι άρα κάποια οδηγική εμπειρία) συν ότι το yaris diesel 1300 πόσο να κάψει? :P

Ισως επειδη ειχες ηδη για μηχανακι τα παραβολα να ηταν λιγοτερα... Οπως και να εχει φτηνα το πηρες.

Η εμπειρια ακομα και απο ποδηλατο ποσο μαλλον απο μηχανακι εχει μεγαλη σημασια . Ξερεις να "στεκεσαι" στον δρομο .

Όπως και να έχει θα το ρισκάρω σε τέτοια τιμή.

Θα ξανα ενημερώσω το θέμα στα μέσα Οκτώβρη που υπολογίζω να έχω δώσει και πορεία.

• Like 1

Τωρα που το ξανασκεφτομαι τα 390 ηταν χωρις σηματα γιατι τα ειχα περασει δυο-τρια χρονια πριν, οποτε...

Μετα το διπλωμα θελει κλασσικα κανα μηνα.

Τωρα που το ξανασκεφτομαι τα 390 ηταν χωρις σηματα γιατι τα ειχα περασει δυο-τρια χρονια πριν, οποτε...

Μετα το διπλωμα θελει κλασσικα κανα μηνα.

Στην Αθηνα θελει 2μηνο ,

28/7 περσε η κορη μου και ακομα τιποτα .

• Moderators

Στην Αθηνα θελει 2μηνο ,

28/7 περσε η κορη μου και ακομα τιποτα .

Αύγουστο δεν δουλεύουν.

Δεν "μετράει" σαν μήνας.

• Like 1

Αύγουστο δεν δουλεύουν.

Δεν "μετράει" σαν μήνας.

Μπορει αλλα και τους αλλους μηνες απο οτι διαβασα 2μινη θελουν γιατι τα βγαζει η υπηρεσια διαβατηριων.

Εμένα μου είπαν 1 μήνα συνήθως μέχρι 2 το πολύ.

Γιάννη η κόρη σου το οδηγάει το αμάξι ή περιμένει το δίπλωμα; 

Μονο μαζι με μενα μικρες διαδρομες...Χρειαζεται καποια ακομα μαθηματα που θα κανει με τον δασκαλο με το δικο της αμαξι . Δεν ειναι ετοιμη να βγει στον δρομο ακομα μονη της.

• 5 μήνες μετά...

εγω 830 εδωσα αμαξι + μηχανη Α με ολα τα εξοδα μεσα παρακαλω!

μονο που εκανε κανα 2μηνο αλλα χαλαλι

ας ειναι καλα το μεσον

Το μέσον το έβαλες για να σου βγει στο δίμηνο ή για την εξέταση;

By the way προς ενημέρωση έδωσα 500€ στο σύνολο με όλα τα έξοδα μέσα αλλά έχω μεγάλη υποψία ότι παίχτηκε πουστιά στην εξέταση για να κοπώ και να δώσω στην σχολή τα έξτρα τυράκι των 150€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...