NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Πήγανε βγαλτο πρώτα και μετά μας λες και τι πληρώσεις. 2
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί παίζει να δώσω περισσότερα; Αμφιβάλω. Αλλά τέλος πάντως μέσα Οκτώβρη θα το επιβεβαιώσω κιόλας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν μια ενημέρωση για να γνωρίζουν και όσα παιδιά ενδιαφέρονται να βγάλουν δίπλωμα. Χθες πήγα σε μια σχολή που γνώριζε ένα παιδί και μας την είχε προτείνει για να μάθω τιμές. Η τιμή για αμάξι ήταν 470€ όλα μέσα. Και μάλιστα η σχολή είναι τίμια χωρίς να λαδώνεται. Από την άλλη πήγαμε σε μια σχολή της περιοχής μου και μας ζητησαν 700€ μόνο για τα έξοδα σχολής (κανα 800€+ πήγαινε η τελική τιμή). Οπότε να γνωρίζει όποιος ενδιαφέρεται ότι θέλει πολύ γερό ψάξιμο και φυσικά μπορεί εύκολα να βρει αρκετά πιο κάτω από 600€ (που ζητάνε οι περισσότεροι) για να βγάλει δίπλωμα. Στα 470 ειναι και τα παραβολα που ειναι 120 ευρω και αλλα 20 οι γιατροι ???? Πολυ εμφιβαλλω...Εγω στην Σχολη πληρωσα 500 ευρω συν τα παραβολα 120 συν τους γιατρους 20 για την κορη μου. Οι εξεταστες και οχι οι σχοες λαδωνονται Πήγανε βγαλτο πρώτα και μετά μας λες και τι πληρώσεις. Ετσι ακριβως.
dimitrisOP Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 και εγώ 600 υπολόγιζα και τελικά μου πήγε 750 κάπου το 2011
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 και εγώ 600 υπολόγιζα και τελικά μου πήγε 750 κάπου το 2011 Πολλα σου πηγε εκτος και εδωσες και δευτερη φορα και εκανες επιπλεον μαθηματα .
dimitrisOP Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 οχι άλλα μου ζήτησε στην πορεία και άλλα λεφτά...
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 οχι άλλα μου ζήτησε στην πορεία και άλλα λεφτά... Πολυ κακη συμπεριφορα .Πως την ...αιτιολογησε ?
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω ρε παιδιά εμένα μου είπε 470 όλα μέσα. Αναλυτικότερα μου έχει γράψει. Μαθήματα - 150€ Παραβολα - 118€ Ιατροι - 20€ Εξοδα Φακελου - 30€ Παρασταση - 150€ ΣΥΝΟΛΟ - 468€ Επίσης μερικοί γνωστοί του φίλου μου που θα πάμε μαζί είχαν πάει εκεί και τόσα είχαν πληρώσει. Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγαμε εξ'αρχής.
dimitrisOP Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Πολυ κακη συμπεριφορα .Πως την ...αιτιολογησε ? τι περιμένεις, κάποιοι είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, άλλα συμφωνείς και άλλα ζητάνε αργότερα? βγάζεις άκρη?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω ρε παιδιά εμένα μου είπε 470 όλα μέσα. Αναλυτικότερα μου έχει γράψει. Μαθήματα - 150€ Παραβολα - 118€ Ιατροι - 20€ Εξοδα Φακελου - 30€ Παρασταση - 150€ ΣΥΝΟΛΟ - 468€ Επίσης μερικοί γνωστοί του φίλου μου που θα πάμε μαζί είχαν πάει εκεί και τόσα είχαν πληρώσει. Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγαμε εξ'αρχής. 25 Μαθηματ θεωρητικα (ομαδικα) και αλλα 25 οδηγηση (ατομκα) μονο 150 ευρω ???? Αν ξαναδωσεις ποσα θα σου παρει παλι ??? Εχει μεγαλη σημασια . τι περιμένεις, κάποιοι είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, άλλα συμφωνείς και άλλα ζητάνε αργότερα? βγάζεις άκρη? Φυσικα και βγαζεις.Του λες τοσα συμφωνησαμε τοσα παρε....
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Γιάννη 150€ ζητάει για επανεξέταση, Αλλά επειδή είναι τόσο φθηνός θα πάρω το ρίσκο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Γιάννη 150€ ζητάει για επανεξέταση, Αλλά επειδή είναι τόσο φθηνός θα πάρω το ρίσκο. Το φανταζομουν.....Δεν θελω να σε απαγοητευσω αλλα ισως το κανει επιτηδες να κοπεις για να ξαναπαρει τα 150 Το κανουν πολλοι "δασκαλοι" ... Για αυτο ισως σου μιλησε αρνητικα για λαδωμα για να εχει το κεφαλι του ησυχο για τα 150 ευρω που θα ξαναπαρει εντελως αδικαιολογητα. Μακαρι να κανω λαθος . Εμενα η κορη μου τον Ιουλιο κοπηκε την πρωτη φορα αλλα η συμφωνια που τηρηθηκε απολυτως ηταν σε επανεξεταση μνο το παραβολο Δημοσιου 10 ευρω . Με την δευτερη περασε.
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Κοίτα αν πήγαινα στα τυφλά ίσως να το σκεφτόμουν. Αλλά όπως είπα έχουν πάει 2 γνωστοί του φίλου μου, δώσανε το συγκεκριμένο ποσό και δεν είχαν κανένα θέμα. Γιαυτό δεν ανησυχώ τοσο 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μακαρι να ειναι ετσι φιλε μου . Εχω ξαναγραψει εδω μια ιστορια που μας ειπε ο δασκαλος οταν περιμενα να δωσει η κορη μου Η πρακτικη ειναι οι εξεταστες να μην λενε στο εξεταζομενο αν περασε ή οχι αλλα αν αυτος ολοκληρωνει την 20λεπτη εξεταση και γυριζει στην αφετηρια εχει περασει . Αν κατι δεν παει καλα λενε στον δασκαλο να παρει αυτος το αμαξι κατα την διαρκεια της εξετασης που σημαινει οτι ο εξεταζομενος εχει κοπει. Καποιος δασκαλλος λοιπον σε εξεταζομενη που ειχε περασει της ειπε οτι ειχε κοπει ...Την ξαναεβαλε να δωσει Σαββατιακτικα ο βλακας στους Θρακομακεδονες μονη της με δυο μαϊμουδες φιλους του εξεταστες και ...περασε . Ολα αυτα για να ξαναπαρει τα 150 ευρω !! Η κοπελλα ομως το ψιλιαστικε λογω Σαββατου κλπ και τον ξεσκεπασε και η ιστορια πηρε τον δτομο για τα δικαστηρια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα