JohnTehGreek Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Σε λίγο καιρό σκέφτομαι με ένα φιλαράκι να ξεκινήσουμε για το πολυπόθητο δίπλωμα. Επειδή δεν είμαστε φοιτητές και επίσης είμαστε άνεργοι -κλασσικά- δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε. Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε μαθήματα κάθε μέρα για να το πάρουμε το συντομότερο δυνατόν. Επίσης ημερομηνία εξέτασης πόσο καιρό κάνει να οριστεί συνήθως από την ημέρα που θα κάνουμε το τελευταίο μάθημα; να υπολογίσουμε κανα μήνα από την ημέρα που θα ξεκινήσουμε μάθημα μέχρι την ημέρα που θα δώσουμε και πορεία; Τέλος θα ήθελα να μάθω τι τιμές παίζουν στην αγορά; Υπάρχει να βρούμε κάτι στα 400-500 ή όλες οι τιμές παίζουν στο 700αρι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 1 μήνα κοντά, 800€ με όλα μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μάλιστα μιλάμε για κανονικό γδύσιμο δηλαδή... 800€ και με τέτοια κρίση; Πολύ κουλό μου ακούγεται... Να βρούμε πουθενά φθηνότερα κανα 600αρι έστω δύσκολα φαντάζομαι ε; Ένας φίλος του φίλου που θα πάμε μαζί του είχε πει ότι αυτός είχε βρει με 400€ αλλά δεν του το εξήγησε και περιμένουμε να γυρίσει για να μας ενημερώσει πλήρως. Είναι πιθανό να υπάρχει τέτοια τιμή; Επίσης όταν λες ένα μήνα εννοείς για ολόκληρη την διαδικασία; Δηλαδή μετά από αυτόν τον μήνα απλά θα περιμένω να μου έρθει το δίπλωμα; Τώρα παράδειγμα βρήκα αυτό το Site https://www.bonusdeals.gr/deal_category/drivinglicence/ Έχει για Αθήνα βλέπω με 139€-230€ κτλ. Τι παίζει με τέτοιες προσφορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Προσφατα εδωσε η κορη μου, Κοστος 620 ευρω με τα παραβολα . Σχολη Ν.Ιωνια Αττικης και ειναι ο μονος που σε επανεξεταση δεν ζηταει 150 ευρω αλλα μονο 10 ευρω που ειναι το παραβολο . Μπορεις να κανεις διπλα μαθηματα και σε 10-15 μερες να δωσεις αφου εχεις περασει τα σηματα . Αργει να βγει το διπλωμα ομως 1-1,5 μηνα . Περασε 22/7 και ακομα τιποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Γιάννης Platano σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα μπορούσες να μου πεις το όνομα της σχολής σε ένα PM; Όσο για την κόρη σου λογικό να μην εχει πάρει ακόμα το δίπλωμα. Αν θυμάμαι καλά τον Αύγουστο δεν λειτουργούν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Γιάννης Platano σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα μπορούσες να μου πεις το όνομα της σχολής σε ένα PM; Όσο για την κόρη σου λογικό να μην εχει πάρει ακόμα το δίπλωμα. Αν θυμάμαι καλά τον Αύγουστο δεν λειτουργούν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Εχεις pm φιλε μου 8-20/8 ειναι λειστο το υπουργειο για εξετασεις τουλαχιστον . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 800 κανονικά και 200 το λαδωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 800 κανονικά και 200 το λαδωμα Το ..λαδωμα τοσο ειναι αλλα τα 800 ειναι παρα πολλα !!! 620 +20για γιατρους εδωσε η κορη μου με ολα τα παραβολα μεσα . Το ...νταβατζιλικι ειναι τα 150 που συνηθως ζητανε για επανεξεταση (εξοδα παραστασης) ενω εμενα εδωσε μονο 10 που ειναι το παραβολο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Να κάνω μια ερώτηση ακόμα, Τα σήματα έχουν υποχρεωτικές ώρες πριν τα δώσω; Ή μπορώ να τα δώσω όποτε θέλω; Αν έχει υποχρεωτικές ώρες μπορώ να κάνω μόνο αυτές, να δώσω σήματα και μετά να ξεκινήσω τα μαθήματα της πορείας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Να κάνω μια ερώτηση ακόμα, Τα σήματα έχουν υποχρεωτικές ώρες πριν τα δώσω; Ή μπορώ να τα δώσω όποτε θέλω; Αν έχει υποχρεωτικές ώρες μπορώ να κάνω μόνο αυτές, να δώσω σήματα και μετά να ξεκινήσω τα μαθήματα της πορείας; Αφου σου ανοιξει ο δασκαλος καρετλα υποψηφιου μπορεις μετα απο λιγες μερες . Μια εβδομαδα για παραδειγμα. Αφου τα περασεις μονο τοτε μπορεις να ξεκινησεις μαθηματα πορειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Για να κάνεις μαθήματα οδήγησης πρέπει να έχεις στο χέρι σου το χαρτί που λέει ότι πέρασες τα σήματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Για να κάνεις μαθήματα οδήγησης πρέπει να έχεις στο χέρι σου το χαρτί που λέει ότι πέρασες τα σήματα Ετσι ακριβως.Αυτο εγραψα παραπανω. Πολυ καλο και διο με τις εξετασεις για τα σηματα αυτο . Το εκανα πολλες φορες οταν εδινε η κορη μου και το περασα μονο μια φορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μάλιστα, δεν το γνώριζα. Όσο για τα σήματα τα δίνω στην σχολή ή σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο; Γιάννη σε ευχαριστώ για το site θα το "λιώσω" μέχρι να δώσω για σήματα φαίνεται αρκετά χρήσιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μάλιστα, δεν το γνώριζα. Όσο για τα σήματα τα δίνω στην σχολή ή σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο; Γιάννη σε ευχαριστώ για το site θα το "λιώσω" μέχρι να δώσω για σήματα φαίνεται αρκετά χρήσιμο. Στην Διευθυνση συγκοινωνιων που ανηκει η Σχολη σου δινεις τα σηματα σε υπολογιστη.Πολυ παλια ειχαν οθονη αφης αλλα τωρα νομιζω οχι . Ειναι πολυ καλο site . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν μια ενημέρωση για να γνωρίζουν και όσα παιδιά ενδιαφέρονται να βγάλουν δίπλωμα. Χθες πήγα σε μια σχολή που γνώριζε ένα παιδί και μας την είχε προτείνει για να μάθω τιμές. Η τιμή για αμάξι ήταν 470€ όλα μέσα. Και μάλιστα η σχολή είναι τίμια χωρίς να λαδώνεται. Από την άλλη πήγαμε σε μια σχολή της περιοχής μου και μας ζητησαν 700€ μόνο για τα έξοδα σχολής (κανα 800€+ πήγαινε η τελική τιμή). Οπότε να γνωρίζει όποιος ενδιαφέρεται ότι θέλει πολύ γερό ψάξιμο και φυσικά μπορεί εύκολα να βρει αρκετά πιο κάτω από 600€ (που ζητάνε οι περισσότεροι) για να βγάλει δίπλωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα