Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα.σορρυ που θα σας ξαναπασχολησω(δικη μου λεξη) πριν καμμια ωρα κι ενω ολα ειναι ρολοι με το πισι{ι7 4790 _asus z97-p _psu aerocool 600W-amd r7}

τον εσβησα και εκανα τερματισμο και μετα απο 3-5 δευτερολεπτα πηγα να τον ανοιξω παλι.αντι να μοπυ βγαλει το λογοτυπο της asus μου εβγαλε μια παυλα που αναβοσβηνε. λεω κατι πηγε λαθος τον κλεινω απο το διακοπτη και ξανα μανα το ιδιο......οποτε κλεινω τον διακοπτη του τροφοδοτικου(παροχης) το ανοιγω μετα απο 5 δευτερα και ανοιγει κανονικα και μπαινει windows(win 10 anniversary) τον κλεινω να δω αν θα το ξανακανει και δεν το ξανακανε. ξερεις μηπως κανεις τι ειναι αυτο?ετοιμαζεται να τα παιξει καποιο υποσυστυμα η το τροφοδοτικο? μηπως δεν περιμενα πολυ ωρα μετα τον πρωτο τερματισμο για να τον ξανανοιξω?

Δημοσ.

meh,τιποτα αν το ξανακανει γραψε.Μην πανικοβαλεσαι ευκολα.Οταν το κανει αυτο δεν βρισκει απο που να μπουταρει.Μπορει να μην εκανε boot τον δισκο εκεινη την φορα

Δημοσ.

ευχαριστω sakiz αλλα με παρεξενεψε που το εκιανε 3 φορες στην σειρα εφοσον το εκλεινα απο τον διακοπτη και μονο οταν εκλεισα το διακοπτη του τροφοδοτικου επανηλθε.αυτο μου εκανε εντυπωση...

Δημοσ.

δές με το hdsentinel (health & performance) σε τι επίπεδο βρίσκονται η σκληροί δίσκοι.

το εβαλα μου λεει πως η κατασταση τους ειναι τελεια. κοιταξε δεν μου εβγαζε ουτε το logo της asus οταν τον ανοιγα..μηπως ειχε κολλησει το bios???

Δημοσ.

το εβαλα μου λεει πως η κατασταση τους ειναι τελεια. κοιταξε δεν μου εβγαζε ουτε το logo της asus οταν τον ανοιγα..μηπως ειχε κολλησει το bios???

μπορει.Το εχω δει απειρες φορες αυτο σε πολλα pc,συνηθως δεν ειναι τιποτα οπως σου ειπα.Αν το ξαναβγαλει τοτε ανυσηχησε

Δημοσ.

Ok ???? ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!σήμερα δεν το έκανε καθόλου δυο φορες που τον άνοιξα.ελπιζω να είναι μεμονομενο γεγονός όπως λες κι εσύ.καλο βράδυ!

Τα ερωτηματικά είναι γιατί δεν αναγνωριζει η γραμματοσειρά το εικονιδιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...