Grim Ripper Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Θυμαμαι παιδι επισκεψη σε φιλικο σπιτι, εποχη '95, και ειχα δει καπου ενα τεύχος Νιτρο. Και το ανοιξα και ντραπηκα χαχαχ ειχε αρκετο γυμνο (βυζια-κωλους). Με επιασαν 'στα πρασα' να το ξεφυλλιζω. Ενώ αν το έβρισκες τώρα, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μην αναφέρω και για μας τα αγόρια την τυχών εύρεση τσοντοπεριοδικού που γινόταν αυτόματα ο "θησαυρός" της ομάδας και φυλάσσονταν στην υπαίθρια "βάση" μας κι εγώ όταν ήμουν 13 είχα βρει στην Ελβετία το playgirl..ήθελα να το αγοράσω αλλά ήμουν με την θεία μου μη νομίζετε ότι και τα κοριτσάκια δεν ψάχνονται, απλά ντρέπονται περισσότερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronaldofenomeno Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 το topic αυτο το εφτιαξα με αγνοτητα για τις 90s εποχες...μην ποσταρετε μεσα αλλα πραγματα και το χαλατε........ειναι καθαρα για να θυμηθουμε παιδικα χρονια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ε ειχαν πολλα τα 90ς. Παντως myst (#1) δεν προλαβανε καποιοι. Γκουχ γκουχ. Ουτε dial up και ιντερνετ με διαφημισεις. Ουτε μαγκαιβερ. Ουτε στρουμφακια και candy candy σε 1η μεταδοση. Ουτε τολμη και γοητεία και Σαντα μπαρμπαρα. Ω γουεητ. Νομιζω εχω αρχισει να γελοιοποιουμαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ε ειχαν πολλα τα 90ς. Παντως myst (#1) δεν προλαβανε καποιοι. Γκουχ γκουχ. Ουτε dial up και ιντερνετ με διαφημισεις. Ουτε μαγκαιβερ. Ουτε στρουμφακια και candy candy σε 1η μεταδοση. Ουτε τολμη και γοητεία και Σαντα μπαρμπαρα. Ω γουεητ. Νομιζω εχω αρχισει να γελοιοποιουμαι! Tα στρουμφακια σε πρωτη μεταδοση κοβω το χερι μου πως ηταν στα 80's. Φαση mid 80's αν δε με απατα η μνημη μου. Μπορει και να κανω λαθος ομως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 2 Μαΐου 1984 λέει εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Tα στρουμφακια σε πρωτη μεταδοση κοβω το χερι μου πως ηταν στα 80's. Φαση mid 80's αν δε με απατα η μνημη μου. Μπορει και να κανω λαθος ομως. Στάνταρ '80 ήτανε ναι. Ε ειχαν πολλα τα 90ς. Παντως myst (#1) δεν προλαβανε καποιοι. Γκουχ γκουχ. Ουτε dial up και ιντερνετ με διαφημισεις. Ουτε μαγκαιβερ. Ουτε στρουμφακια και candy candy σε 1η μεταδοση. Ουτε τολμη και γοητεία και Σαντα μπαρμπαρα. Ω γουεητ. Νομιζω εχω αρχισει να γελοιοποιουμαι! Και η τόλμη και γοητεία το '80 ξεκίνησε, με μια πολύ μικρή επιφύλαξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Santa Barbara όμως; Εντάξει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Κρυστάλλινος Κόσμος ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Santa Barbara όμως; Εντάξει; Δεν θυμάμαι πότε πρωτοέπαιξε αυτό γι'αυτό δεν το έγραψα, αλλά την τόλμη και γοητεία είμαι σίγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 το topic αυτο το εφτιαξα με αγνοτητα για τις 90s εποχες...μην ποσταρετε μεσα αλλα πραγματα και το χαλατε........ειναι καθαρα για να θυμηθουμε παιδικα χρονια... Ε άμα ο άλλος/άλλη ήταν τσοντόβιος από μικρός τι να κάνουμε... Επίσης,από τα 90'ς μου λείπει το fallout. Όπως και η ξεγνοιασιά όλων μιας και νομίζαμε ότι πάμε καλά.(Ίσως να φταίει που ήμουν μικρούλης και δεν μπορούσα να κατανοήσω τους προβληματισμούς των μεγαλύτερων) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ε άμα ο άλλος/άλλη ήταν τσοντόβιος από μικρός τι να κάνουμε... Επίσης,από τα 90'ς μου λείπει το fallout. Όπως και η ξεγνοιασιά όλων μιας και νομίζαμε ότι πάμε καλά.(Ίσως να φταίει που ήμουν μικρούλης και δεν μπορούσα να κατανοήσω τους προβληματισμούς των μεγαλύτερων) Και οι μεγαλύτεροι το ίδιο πίστευαν! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 go go go Κομπολοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω τσοντοβια; Ρε παιδια, το beverly hills 90210 το βλεπατε; παιζει να ημουν η μονη που το σιχαινομουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό το θυμάστε αρχές 90's? http://www.dailymotion.com/video/xliz2f_ducktales-greek-opening-hd_shortfilms Ψάχνω να βρω και τα full επεισόδια και δεν μπορώ ρε γμτ Επίσης, ποιος θυμάται τα πάρτυ του Junior TV στο Ζάππειο κάπου στα mid 90's πάλι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα