ronaldofenomeno Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Πωωωωωωω....δακρυσα αληθεια σου λεω!! Το Γυμνασιο Ντεγκρασι δεν το εβλεπε κανεις? Ασε με με το κ@@degrassi. Εβλεπα και το Junior High και το High καθώς και το Kids of Degrassi Street πριν απο αυτο. Ιδιοι δημιουργοί και cast αλλα πιο παιδικο. Η βλακεια ειναι πως πριν απο καμια δεκαρια χρονια εκαναν reload τη σειρα με καποια απο τα παιδια των original χαρακτήρων και εμφανισεις απο καποιους παλιους. Φαση πρωταγωνιστρια (στην αρχη) ηταν η κορη της Spike και διευθυντης εγινε ο Snake. Οκ ψιλοκαλο κλπ το ξεκινησα για nostalgia λογους αλλα κόλλησα με αυτη τη μλκια και το βλεπω ακομα και σημερα χωρις κανεναν απολυτως λογο. Θελω να πω, οκ καλο αλλα ειναι πολυ teen drama. Εννοειται το cast έχει αλλαξει αλλα ειναι παντα στο ιδιπ μοτιβο. Παιζει να ειμαι ο μονος στην ελλαδα που το βλεπει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ασε με με το κ@@degrassi. Εβλεπα και το Junior High και το High καθώς και το Kids of Degrassi Street πριν απο αυτο. Ιδιοι δημιουργοί και cast αλλα πιο παιδικο. Η βλακεια ειναι πως πριν απο καμια δεκαρια χρονια εκαναν reload τη σειρα με καποια απο τα παιδια των original χαρακτήρων και εμφανισεις απο καποιους παλιους. Φαση πρωταγωνιστρια (στην αρχη) ηταν η κορη της Spike και διευθυντης εγινε ο Snake. Οκ ψιλοκαλο κλπ το ξεκινησα για nostalgia λογους αλλα κόλλησα με αυτη τη μλκια και το βλεπω ακομα και σημερα χωρις κανεναν απολυτως λογο. Θελω να πω, οκ καλο αλλα ειναι πολυ teen drama. Εννοειται το cast έχει αλλαξει αλλα ειναι παντα στο ιδιπ μοτιβο. Παιζει να ειμαι ο μονος στην ελλαδα που το βλεπει. Εν ετει 2016 ναι παιζει να εισαι ο μονος λολ! Κοιτα και εγω πηγα να ξεκινησω να βλεπω την Μαρια της γειτονιας που παιζει σε επαναληψη αλλα ενιωσα να με κατακλυζει το ξεφτιλικι και ειπα οοοοοοοχι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 +1 για το degrassi αλλά το next generation (season 8,9 αν θυμάμαι καλά), το είχα πετύχει πριν από καμιά 5ετία στο MTV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δεν υπάρχουν οι δεκαετίες 90 - 2000 για όσους έζησαν τις δεκαετίες 70-80 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ναι. Ναι. Αλλα περασαν τα 90s. Ποια είναι αυτή; Δεν υπάρχουν οι δεκαετίες 90 - 2000 για όσους έζησαν τις δεκαετίες 70-80 Και οι πιο παλιοί θα λένε το ίδιο για παλιότερα κοκ. Δεν μπορείς να το «μετρήσεις» αυτό, είναι αναμνήσεις και νοσταλγία που έχουν να κάνουν με την ηλικία του καθενός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ποια είναι αυτή; Και οι πιο παλιοί θα λένε το ίδιο για παλιότερα κοκ. Δεν μπορείς να το «μετρήσεις» αυτό, είναι αναμνήσεις και νοσταλγία που έχουν να κάνουν με την ηλικία του καθενός. Το ξέρω αλλά δυσκολεύομαι να θυμηθώ 10 καλά τραγούδια από τα 90s. Δεν υπάρχουν στιγμές όπως αυτές με Γκαλη Γιαννάκη, δεν υπάρχουν παιχνίδια στις γειτονιές, 2 κανάλια στην τηλεόραση, Παπανδρέου vs Μητσοτάκης, Βαρδινιγιαννης, Κοσκωτας....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Το ξέρω αλλά δυσκολεύομαι να θυμηθώ 10 καλά τραγούδια από τα 90s. Δεν υπάρχουν στιγμές όπως αυτές με Γκαλη Γιαννάκη, δεν υπάρχουν παιχνίδια στις γειτονιές, 2 κανάλια στην τηλεόραση, Παπανδρέου vs Μητσοτάκης, Βαρδινιγιαννης, Κοσκωτας....... Ναι, αλλά μετράει πολύ και σε τι ηλικία τα έζησες αυτά, αυτό λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zianna Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ποια είναι αυτή; Και οι πιο παλιοί θα λένε το ίδιο για παλιότερα κοκ. Δεν μπορείς να το «μετρήσεις» αυτό, είναι αναμνήσεις και νοσταλγία που έχουν να κάνουν με την ηλικία του καθενός. Η γιασμίν του μπέιγουοτς που την αναθυμούνται κάποιοι στην προηγούμενη σελίδα Το ξέρω αλλά δυσκολεύομαι να θυμηθώ 10 καλά τραγούδια από τα 90s. Δεν υπάρχουν στιγμές όπως αυτές με Γκαλη Γιαννάκη, δεν υπάρχουν παιχνίδια στις γειτονιές, 2 κανάλια στην τηλεόραση, Παπανδρέου vs Μητσοτάκης, Βαρδινιγιαννης, Κοσκωτας....... Υπάρχει Πατουλίδου και Πύρρος όμως συν ολυμπιακοί ατλάντας Υπάρχει ιδιωτική τηλεόραση στη δόξα της Γενικά υπάρχουν πολλά, αλλά πάντα θυμόμαστε νοσταλγικά τα χρόνια 6-16 Ιδίως στην μουσική. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Eνταξει δεν θα ειναι και 50αρα πια η Μπλιθ? Ποσο να κρατηθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zianna Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Eνταξει δεν θα ειναι και 50αρα πια η Μπλιθ? Ποσο να κρατηθει... 46 Φαίνεται με το που έκοψε την κόκα πάχυνε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 46 Φαίνεται με το που έκοψε την κόκα πάχυνε... 48 ειναι για την ακριβεια απλα η κοκα κολα την διελυσε..δεν ειναι τοσο το παχος που την χαλαει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 1.10 καλά τραγούδια από τα 90s 2.Δεν υπάρχουν στιγμές όπως αυτές με Γκαλη Γιαννάκη 3.δεν υπάρχουν παιχνίδια στις γειτονιές, 4.2 κανάλια στην τηλεόραση 5.Παπανδρέου vs Μητσοτάκης, Βαρδινιγιαννης, Κοσκωτας....... 1.Οι Nirvana ήταν των 90's κλπ. κι απο έλληνες Ξύλινα Σπαθιά και άλλοι που δεν θα αναφέρω για να μην θιχτούν αυτοί που θα ξεχάσω 2.Πάω πάσ(α) γιατί είμαι άσχετη 3.Νομίζεις, εγώ τα παιδικά απογεύματά μου τα πέρασα προσπαθώντας να ανέβω σε μια μουσμουλιά 4.Και καλό και κακό αλλά στο #5 σε φάγαμε: Σ η μ ί τ η ς Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Το ξέρω αλλά δυσκολεύομαι να θυμηθώ 10 καλά τραγούδια από τα 90s. Δεν υπάρχουν στιγμές όπως αυτές με Γκαλη Γιαννάκη, δεν υπάρχουν παιχνίδια στις γειτονιές, 2 κανάλια στην τηλεόραση, Παπανδρέου vs Μητσοτάκης, Βαρδινιγιαννης, Κοσκωτας....... Στα 90's υπάρχει Μαντόνα, Μάικλ Τζάκσον, Hip Hop old school, το καλύτερο ΝΒΑ όλων των εποχών, Πάσπαλι, Α1 και αρκετά παιχνίδια στις γειτονιές. Εγώ που είμαι 30, θυμάμαι περιόδους στα μέσα των 90's που καβαλόύσαμε τις μάντρες του σχολείου και παίζαμε μπάσκετ ή βγαίναμε παρέες στα παρκάκια της γειτονιάς... Τώρα βλεπεις τα 10χρονα με μακρί μαλλί, λακ, ξυρισμένα φρύδια και γάμπες (τα αγόρια), να είναι με κινητό στα mall και να κάνουν τα ποζέρια... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Τα αναποδα παντελονια των kris kross ηταν η πιο μελανη περιοδος των 90's 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα