stelios18120 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Όταν έβλεπα baywatch το 99' στις 3 το μεσημερι έκανε τον σεισμό της παρνηθας...τι μου θυμησατε μαζί με τα 90s 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Εγώ έβλεπα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλυ Χιλς 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Όταν έβλεπα baywatch το 99' στις 3 το μεσημερι έκανε τον σεισμό της παρνηθας...τι μου θυμησατε μαζί με τα 90s Εγω τσικιτιτας στον αλφα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Όταν έβλεπα baywatch το 99' στις 3 το μεσημερι έκανε τον σεισμό της παρνηθας...τι μου θυμησατε μαζί με τα 90s Θυμαμαι τον αδερφο μου ειχε κολλησει με την Γιασμιν μπλιθ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Όταν έβλεπα baywatch το 99' στις 3 το μεσημερι έκανε τον σεισμό της παρνηθας...τι μου θυμησατε μαζί με τα 90s Μικρο Σπιτι στο Λιβαδι :Ρ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μικρο Σπιτι στο Λιβαδι :Ρ Πωωωωωωω....δακρυσα αληθεια σου λεω!! Το Γυμνασιο Ντεγκρασι δεν το εβλεπε κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Την χλαπάτσα λες. Είμαι 99% σίγουρος ότι η χλαπάτσα ήταν άλλο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Είμαι 99% σίγουρος ότι η χλαπάτσα ήταν άλλο παιχνίδι. Βιοχλαπατσααααααααα! Μια αηδια που εριχνες στον τοιχο και κολλαγε ηταν..και την χερουκλα παραπανω την θυμαμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Βιοχλαπατσααααααααα! Μια αηδια που εριχνες στον τοιχο και κολλαγε ηταν..και την χερουκλα παραπανω την θυμαμαι. Άρα δίκιο έχω, άλλο η χλαπάτσα άλλο το χεράκι ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Και γω έβλεπα χτυποκάρδια στο μπεβερλι Χιλς και ήθελα να μουν ο Μπράντον και να πηδούσα την κελί .. Τι ωραίες εποχές 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Άρα δίκιο έχω, άλλο η χλαπάτσα άλλο το χεράκι ε; Η χλαπατσα ηταν μια συμπαγης αηδια που σου γλυστραγε απο τα χερια! Και γω έβλεπα χτυποκάρδια στο μπεβερλι Χιλς και ήθελα να μουν ο Μπράντον και να πηδούσα την κελί .. Τι ωραίες εποχές Ναι αλλα η Κελι ολο πισω απο τον Ντυλαν ηταν!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Irene.j Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Η χλαπατσα ηταν μια συμπαγης αηδια που σου γλυστραγε απο τα χερια! για του λογου το αληθες.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Να τα δειξεις τωρα αυτα τα παιχνιδια σε κανενα παιδακι..θα σε λιθοβολησει! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Irene.j Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Να τα δειξεις τωρα αυτα τα παιχνιδια σε κανενα παιδακι..θα σε λιθοβολησει! Αν δε λιποθυμησει πρωτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Εγώ πάντως σαν χλαπάτσα το ήξερα το παιχνίδι με τα χεράκια πιο πάνω. Στο google πάντως με την λέξη χλαπάτσα το έβγαλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα