GiwrgosP- Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Έχω ένα s6 edge και έχω αρχίσει και το βαριεμαι γιατί φοβάμαι να το ξεκλειδωσω με τον knox. Σκέφτομαι την μετάβαση σε nexus 6p αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει. Γνωρίζω ότι το s6 edge είναι ελαφρώς ισχυρότερο από το 6p ως προς την cpu. Θέλω να μου πείτε όσοι έχετε συγκρίνει τα 2 κινητά αν αξίζει η μετάβαση όσον αφορά στην κάμερα, στην οθόνη και στην τελική εμπειρία που δίνει η συσκευή (επίσης θέλω να μάθω αν θερμαινεται το 6p λόγω snap810)
Ntelosxxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δε γνωριζω να σου πω οθονες κλπ αλλα θα σου πω για τον ογκο του. Το έπιασα στα χέρια μου και μου φάνηκε πολυ μεγαλο εχει πολυ κενο (πως το λένε δε θυμάμαι) γύρω γύρω απο την οθόνη, δες το πρωτα απο κοντά αν σε βολεύει το μέγεθος. Τωρα εγω εχω το flex2 που έχει τον 810 , πετάει σαν επεξεργαστής και δε ζεσταίνεται ιδιετερα οπως εχω ακουση απο αλλους. Πιστεύω να ψιλοβοηθησα
GiwrgosP- Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δεν εχω θεμα με το μεγεθος. Ισα ισα μου αρεσουν τα μεγαλα κινητα.
Grim Ripper Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εγώ πάλι θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο, αν δεν έχει θέμα, ώστε να δεις τα νέα nexus που θα βγουν από την HTC. Βέβαια δεν ξέρω τι θα παίζει από διαφορά τιμής και αν θα μπορείς να την καλύψεις. http://www.androidpolice.com/2016/08/14/exclusive-photos-of-the-2016-nexus-sailfish-in-the-metallic-flesh/
GiwrgosP- Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εννοειται θα περιμενω λιγο να δω τι θα παιξει με τα νεα nexus αλλα θελω για αρχη να δω αν αξιζει η μεταβαση σε 6p
Grim Ripper Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Αχά. Δυστυχώς δεν έχω κάποιο από τα 2 ούτε τα έχω δοκιμάσει ώστε να έχω κάποια άποψη. :/
carrypizza Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 αναλογως ποσα(αν) θα δωσεις. Πιστευω το 6p ειναι πολυ καλυτερο κινητο απο το s6 edge αλλα το s6 edge ειναι πολυ πιο ομορφο
GiwrgosP- Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δεν με ενδιαφερει η εμφανιση. Σκεφτομαι να πουλησω s6 edge και να συμπληρωσω καποια χρηματα και να παρω 6p
heavyrain Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 οχι δε αξιζει εννοειται πηγαινε σε s7/s7edge αν θες αλλαγη... το s6 ειναι ανωτερο (μικρες διαφορες βεβαια) απο το 6p.
ziaba Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δεν με ενδιαφερει η εμφανιση. Σκεφτομαι να πουλησω s6 edge και να συμπληρωσω καποια χρηματα και να παρω 6p δεν αξίζει σε καμία περίπτωσή το πανάκριβο huawei αυτήν την στιγμή.... η τιμή του θα πέσει κατακόρυφα τώρα που θα βγει το νέο nexus με πολύ καλύτερά specs
Fulgore Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 το s6 ειναι ανωτερο (μικρες διαφορες βεβαια) απο το 6p. Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω στο παραπανω επειδη τα πραγματα σιγουρα δεν ειναι οπως τα περιφραφεις,αλλα συμφωνω στα περι S7/s7 edge επειδη και το S6 edge και το nexus 6p ειναι και τα 2 ναυαρχιδες του 2015. Το S6 edge εχει Καλυτερη(οχι πολυ ομως οθονη) Καλυτερο service(υποκειμενικο αυτο) Καλυτερη ποιοτητα κατασκευης(ακουγονται διαφορα για λυγισματα σε nexus 6p) Πιο βολικη/μικροτερη οθονη μεγεθος αρα καλυτερη χρηση με το ενα χερι Χαμηλοτερο δεικτη Sar Το nexus 6p εχει Καλυτερο ηχο λογω stereo speaker καλυτερο software(προφανες) Μεγαλυτερη οθονη(για οποιον προτιμαει τις μεγαλες οθονες οπως λεει και ο ts) Αναβαθμισεις Καλυτερο επεξεργαστη/γραφικα σαν συνολο(οχι μεγαλες διαφορες στον επεξεργαστη αλλα στα γραφικα παντα Adreno ειναι η κορυφη με διαφορα) Αναβαθμισεις Καλυτερη καμερα(σε συνθηκες καλου φωτισμου) Καλυτερη αυτονομια/μπαταρια ισως καλυτερη selfie camera. Αρα η ζυγαρια ειναι προς το nexus και οχι προς το S6 edge. Αξιζει να σημειωθει σαν αρνητικο και για τις 2 ναυαρχιδες οτι καμια απο τις δυο δεν εχει υποδοχη επεκτασης χωρου Sd Slot. δεν αξίζει σε καμία περίπτωσή το πανάκριβο huawei αυτήν την στιγμή.... η τιμή του θα πέσει κατακόρυφα τώρα που θα βγει το νέο nexus με πολύ καλύτερά specs Δεν διαφωνω για τα περι Nexus αν και η τιμη δεν προκειται να πεσει κατακορυφα οπως γραφεις.Πιο πιθανο ειναι να σταματησουν τα σκρουτζομαγαζα να το φερνουν παρα να πεσει οπως λες κατακορυφα η τιμη.Εχει συμβει αλλωστε και στο παρελθον αυτο. 2
AggelosTz Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Να πέσει η τιμή δεν νομίζω τα Νεξους εξαφανίζονται από την αγορά και τα βρίσκεις σε τιμές πατο στα μεταχειρισμένα . Αν βαρεθηκες το s6 μάλλον βαρεθηκες τα αντροιντ. Και συσκευή να αλλαξεις δεν θα δεις κάτι διαφορετικό εφόσον από καλό κινητό θα πας σε επίσης καλό κινητό .Μήπως ηρθε η ώρα για Iphone ?
Fulgore Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ισα ισα μου αρεσουν τα μεγαλα κινητα. Να πέσει η τιμή δεν νομίζω τα Νεξους εξαφανίζονται από την αγορά και τα βρίσκεις σε τιμές πατο στα μεταχειρισμένα . Αν βαρεθηκες το s6 μάλλον βαρεθηκες τα αντροιντ. Και συσκευή να αλλαξεις δεν θα δεις κάτι διαφορετικό εφόσον από καλό κινητό θα πας σε επίσης καλό κινητό .Μήπως ηρθε η ώρα για Iphone ? Αχαχαχα καλο το αστειο σου. Ο ανθρωπος σου λεει οτι του αρεσουν τα μεγαλα κινητα και στα 400ευρω του nexus 6p τι ακριβως αγοραζει απο Apple? Το iphone se το οποιο ειναι και ακριβοτερο απο το nexus? Επισης τι ακριβως θα κερδισει με το να παει σε Apple? Τον 1 χρονο εγγυηση αντιπροσωπειας? Τα 16gb βασικου χωρου? Τις αθλιες μικρες μπαταριες? Την απουσια sd slot και dual sim ? Το itunes? Τον υψηλο δεικτη Sar(οσοι το κοιτανε αυτο)? Δεν λεω εχουν πολυ καλες επιδοσεις,τα πανε καλα απο αναβαθμισεις και το λειτουργικο ειναι αρκετα σταθερο,αλλα δυστηχως ειναι τοσα τα αρνητικα στις μεχρι τωρα συσκευες τους που ειναι πραγματικα δυσκολο να τα προτεινει καποιος. Ακομα και στο Iphone 6s plus να κοιταζε εκτως του οτι ειναι πανακριβο εχει και τεραστια bezzel που του δινουν ακομα παραπανω χωρο. https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=iphone+6s+plus σκεψου οτι το 64ρι που εχει βγει απο το Νοεμβριο κοστιζει οσο το νεο Galaxy Note 7 και φυσικα πολυ ακριβοτερο απο το κορυφαιο S7 edge.
dimips Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μη το ξεκλειδώσεις το s6 edge αν βαρέθηκες το λειτουργικό διότι λόγο του exynos επεξεργαστή υπάρχουν μόνο rom με touchwizz να βάλεις. Αρα τζάμπα θα το κάνεις. Πούλα το δικό σου 350 και πανε σε nexus 6p μεταχειρισμένο στα 350 που θα πάρει τώρα το android 7 και τον Οκτώβρη που θα βγουν τα καινουρια nexus αν είσαι ευχαριστημένος με τα nexus πούλα το και παρε ένα απ αυτά αν θες.
ziaba Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω στο παραπανω επειδη τα πραγματα σιγουρα δεν ειναι οπως τα περιφραφεις,αλλα συμφωνω στα περι S7/s7 edge επειδη και το S6 edge και το nexus 6p ειναι και τα 2 ναυαρχιδες του 2015. Το S6 edge εχει Καλυτερη(οχι πολυ ομως οθονη) Καλυτερο service(υποκειμενικο αυτο) Καλυτερη ποιοτητα κατασκευης(ακουγονται διαφορα για λυγισματα σε nexus 6p) Πιο βολικη/μικροτερη οθονη μεγεθος αρα καλυτερη χρηση με το ενα χερι Χαμηλοτερο δεικτη Sar Το nexus 6p εχει Καλυτερο ηχο λογω stereo speaker καλυτερο software(προφανες) Μεγαλυτερη οθονη(για οποιον προτιμαει τις μεγαλες οθονες οπως λεει και ο ts) Αναβαθμισεις Καλυτερο επεξεργαστη/γραφικα σαν συνολο(οχι μεγαλες διαφορες στον επεξεργαστη αλλα στα γραφικα παντα Adreno ειναι η κορυφη με διαφορα) Αναβαθμισεις Καλυτερη καμερα(σε συνθηκες καλου φωτισμου) Καλυτερη αυτονομια/μπαταρια ισως καλυτερη selfie camera. Αρα η ζυγαρια ειναι προς το nexus και οχι προς το S6 edge. Αξιζει να σημειωθει σαν αρνητικο και για τις 2 ναυαρχιδες οτι καμια απο τις δυο δεν εχει υποδοχη επεκτασης χωρου Sd Slot. Δεν διαφωνω για τα περι Nexus αν και η τιμη δεν προκειται να πεσει κατακορυφα οπως γραφεις.Πιο πιθανο ειναι να σταματησουν τα σκρουτζομαγαζα να το φερνουν παρα να πεσει οπως λες κατακορυφα η τιμη.Εχει συμβει αλλωστε και στο παρελθον αυτο. ήδη μέσα σ ένα μήνα έπεσε πάνω από 50 ευρώ και τόσο καιρό ήταν στον Θεό.... όλοι θα θελήσουν να το διώξουν τώρα ειδικά οι ιδιώτες για να πάρουν το ερχόμενο nexus ή γενικά για να πάνε στο νέο πολύ καλύτερο και δυνατότερο snap 820
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα