Προς το περιεχόμενο

Nexus 6p από s6 edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα s6 edge και έχω αρχίσει και το βαριεμαι γιατί φοβάμαι να το ξεκλειδωσω με τον knox. Σκέφτομαι την μετάβαση σε nexus 6p αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει. Γνωρίζω ότι το s6 edge είναι ελαφρώς ισχυρότερο από το 6p ως προς την cpu. Θέλω να μου πείτε όσοι έχετε συγκρίνει τα 2 κινητά αν αξίζει η μετάβαση όσον αφορά στην κάμερα, στην οθόνη και στην τελική εμπειρία που δίνει η συσκευή (επίσης θέλω να μάθω αν θερμαινεται το 6p λόγω snap810)

Δημοσ.

Δε γνωριζω να σου πω οθονες κλπ αλλα θα σου πω για τον ογκο του. Το έπιασα στα χέρια μου και μου φάνηκε πολυ μεγαλο εχει πολυ κενο (πως το λένε δε θυμάμαι) γύρω γύρω απο την οθόνη, δες το πρωτα απο κοντά αν σε βολεύει το μέγεθος. Τωρα εγω εχω το flex2 που έχει τον 810 , πετάει σαν επεξεργαστής και δε ζεσταίνεται ιδιετερα οπως εχω ακουση απο αλλους. Πιστεύω να ψιλοβοηθησα

Δημοσ.

Εγώ  πάλι θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο, αν δεν έχει θέμα, ώστε να δεις τα νέα nexus που θα βγουν από την HTC.

Βέβαια δεν ξέρω τι θα παίζει από διαφορά τιμής και αν θα μπορείς να την καλύψεις.

http://www.androidpolice.com/2016/08/14/exclusive-photos-of-the-2016-nexus-sailfish-in-the-metallic-flesh/

Δημοσ.

οχι δε αξιζει εννοειται πηγαινε σε s7/s7edge αν θες αλλαγη... το s6 ειναι ανωτερο (μικρες διαφορες βεβαια) απο το 6p. 

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει η εμφανιση. Σκεφτομαι να πουλησω s6 edge και να συμπληρωσω καποια χρηματα και να παρω 6p

δεν αξίζει σε καμία περίπτωσή το πανάκριβο huawei αυτήν την στιγμή.... η τιμή του θα πέσει κατακόρυφα τώρα που θα βγει το νέο nexus με πολύ καλύτερά specs

Δημοσ.

το s6 ειναι ανωτερο (μικρες διαφορες βεβαια) απο το 6p. 

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω στο παραπανω επειδη τα πραγματα σιγουρα δεν ειναι οπως τα περιφραφεις,αλλα συμφωνω στα περι S7/s7 edge επειδη και το S6 edge και το nexus 6p ειναι και τα 2 ναυαρχιδες του 2015.

Το S6 edge εχει 

Καλυτερη(οχι πολυ ομως οθονη)

Καλυτερο service(υποκειμενικο αυτο)

Καλυτερη ποιοτητα κατασκευης(ακουγονται διαφορα για λυγισματα σε nexus 6p)

Πιο βολικη/μικροτερη οθονη μεγεθος αρα καλυτερη χρηση με το ενα χερι

Χαμηλοτερο δεικτη Sar

Το nexus 6p εχει

Καλυτερο ηχο λογω stereo speaker

καλυτερο software(προφανες)

Μεγαλυτερη οθονη(για οποιον προτιμαει τις μεγαλες οθονες οπως λεει και ο ts)

Αναβαθμισεις

Καλυτερο επεξεργαστη/γραφικα σαν συνολο(οχι μεγαλες διαφορες στον επεξεργαστη αλλα στα γραφικα παντα Adreno ειναι η κορυφη με διαφορα)

Αναβαθμισεις

Καλυτερη καμερα(σε συνθηκες καλου φωτισμου)

Καλυτερη αυτονομια/μπαταρια

ισως καλυτερη selfie camera.

Αρα η ζυγαρια ειναι προς το nexus και οχι προς το S6 edge.

Αξιζει να σημειωθει σαν αρνητικο και για τις 2 ναυαρχιδες οτι καμια απο τις δυο δεν εχει υποδοχη επεκτασης χωρου Sd Slot.

δεν αξίζει σε καμία περίπτωσή το πανάκριβο huawei αυτήν την στιγμή.... η τιμή του θα πέσει κατακόρυφα τώρα που θα βγει το νέο nexus με πολύ καλύτερά specs

Δεν διαφωνω για τα περι Nexus αν και η τιμη δεν προκειται να πεσει κατακορυφα οπως γραφεις.Πιο πιθανο ειναι να σταματησουν τα σκρουτζομαγαζα να το φερνουν παρα να πεσει οπως λες κατακορυφα η τιμη.Εχει συμβει αλλωστε και στο παρελθον αυτο.

• Like 2
Δημοσ.

Να πέσει η τιμή δεν νομίζω τα Νεξους εξαφανίζονται από την αγορά και τα βρίσκεις σε τιμές πατο στα μεταχειρισμένα . Αν βαρεθηκες το s6 μάλλον βαρεθηκες τα αντροιντ. Και συσκευή να αλλαξεις δεν θα δεις κάτι διαφορετικό εφόσον από καλό κινητό θα πας σε επίσης καλό κινητό .Μήπως ηρθε η ώρα για Iphone ? :)

Δημοσ.

Ισα ισα μου αρεσουν τα μεγαλα κινητα.

Να πέσει η τιμή δεν νομίζω τα Νεξους εξαφανίζονται από την αγορά και τα βρίσκεις σε τιμές πατο στα μεταχειρισμένα . Αν βαρεθηκες το s6 μάλλον βαρεθηκες τα αντροιντ. Και συσκευή να αλλαξεις δεν θα δεις κάτι διαφορετικό εφόσον από καλό κινητό θα πας σε επίσης καλό κινητό .Μήπως ηρθε η ώρα για Iphone ? :)

Αχαχαχα καλο το αστειο σου. 

Ο ανθρωπος σου λεει οτι του αρεσουν τα μεγαλα κινητα και στα 400ευρω του nexus 6p τι ακριβως αγοραζει απο Apple?

Το iphone se το οποιο ειναι και ακριβοτερο απο το nexus?

Επισης τι ακριβως θα κερδισει με το να παει σε Apple?

Τον 1 χρονο εγγυηση αντιπροσωπειας?

Τα 16gb βασικου χωρου?

Τις αθλιες μικρες μπαταριες?

Την απουσια sd slot και dual sim ?

Το itunes?

Τον υψηλο δεικτη Sar(οσοι το κοιτανε αυτο)?

Δεν λεω εχουν πολυ καλες επιδοσεις,τα πανε καλα απο αναβαθμισεις και το λειτουργικο ειναι αρκετα σταθερο,αλλα δυστηχως ειναι τοσα τα αρνητικα στις μεχρι τωρα συσκευες τους που ειναι πραγματικα δυσκολο να τα προτεινει καποιος.

Ακομα και στο Iphone 6s plus να κοιταζε εκτως του οτι ειναι πανακριβο εχει και τεραστια bezzel που του δινουν ακομα παραπανω χωρο.

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=iphone+6s+plus

σκεψου οτι το 64ρι που εχει βγει απο το Νοεμβριο κοστιζει οσο το νεο Galaxy Note 7 και φυσικα πολυ ακριβοτερο απο το κορυφαιο S7 edge.

Δημοσ.

Μη το ξεκλειδώσεις το s6 edge αν βαρέθηκες το λειτουργικό διότι λόγο του exynos επεξεργαστή υπάρχουν μόνο rom με touchwizz να βάλεις. Αρα τζάμπα θα το κάνεις.

Πούλα το δικό σου 350 και πανε σε nexus 6p μεταχειρισμένο στα 350 που θα πάρει τώρα το android 7 και τον Οκτώβρη που θα βγουν τα καινουρια nexus αν είσαι ευχαριστημένος με τα nexus πούλα το και παρε ένα απ αυτά αν θες.

Δημοσ.

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω στο παραπανω επειδη τα πραγματα σιγουρα δεν ειναι οπως τα περιφραφεις,αλλα συμφωνω στα περι S7/s7 edge επειδη και το S6 edge και το nexus 6p ειναι και τα 2 ναυαρχιδες του 2015.

Το S6 edge εχει 

Καλυτερη(οχι πολυ ομως οθονη)

Καλυτερο service(υποκειμενικο αυτο)

Καλυτερη ποιοτητα κατασκευης(ακουγονται διαφορα για λυγισματα σε nexus 6p)

Πιο βολικη/μικροτερη οθονη μεγεθος αρα καλυτερη χρηση με το ενα χερι

Χαμηλοτερο δεικτη Sar

Το nexus 6p εχει

Καλυτερο ηχο λογω stereo speaker

καλυτερο software(προφανες)

Μεγαλυτερη οθονη(για οποιον προτιμαει τις μεγαλες οθονες οπως λεει και ο ts)

Αναβαθμισεις

Καλυτερο επεξεργαστη/γραφικα σαν συνολο(οχι μεγαλες διαφορες στον επεξεργαστη αλλα στα γραφικα παντα Adreno ειναι η κορυφη με διαφορα)

Αναβαθμισεις

Καλυτερη καμερα(σε συνθηκες καλου φωτισμου)

Καλυτερη αυτονομια/μπαταρια

ισως καλυτερη selfie camera.

Αρα η ζυγαρια ειναι προς το nexus και οχι προς το S6 edge.

Αξιζει να σημειωθει σαν αρνητικο και για τις 2 ναυαρχιδες οτι καμια απο τις δυο δεν εχει υποδοχη επεκτασης χωρου Sd Slot.

Δεν διαφωνω για τα περι Nexus αν και η τιμη δεν προκειται να πεσει κατακορυφα οπως γραφεις.Πιο πιθανο ειναι να σταματησουν τα σκρουτζομαγαζα να το φερνουν παρα να πεσει οπως λες κατακορυφα η τιμη.Εχει συμβει αλλωστε και στο παρελθον αυτο.

ήδη μέσα σ ένα μήνα έπεσε πάνω από 50 ευρώ και τόσο καιρό ήταν στον Θεό.... όλοι θα θελήσουν να το διώξουν τώρα ειδικά οι ιδιώτες για να πάρουν το ερχόμενο nexus ή γενικά για να πάνε στο νέο πολύ καλύτερο και δυνατότερο snap 820

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...