braxamiotis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Αν σε φερει ο δρομος σου 18 Σεπτεμβρη στα Γιαννινα http://www.ioanninalakerun.gr/ τρεξε το πρωι και μετα για τσιπουρα 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου ότι σε κάποια πράγματα όπως τα παπούτσια στο τρέξιμο η ασφάλεια /άνεση/καταλληλοτητα ειναι πιο σημαντικό από τι σου αρέσει και στο λέω για δικό σου καλό. Αν δε θες χοκα δε μιζουνο
Flaoutistas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου ότι σε κάποια πράγματα όπως τα παπούτσια στο τρέξιμο η ασφάλεια /άνεση/καταλληλοτητα ειναι πιο σημαντικό από τι σου αρέσει και στο λέω για δικό σου καλό. Αν δε θες χοκα δε μιζουνο Νταξει μωρε θα ψαξω πριν παρω. Παντως μου κανει εντυπωση αυτο για τη Nike θεωρουσα οτι ηταν πολυ καλη εταιρεια για παπουτσια.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Για μοστρα και καθε μερα ναι και για παπουτσι με καρφια (για μπασκετικα δεν εχω αποψη) αλλα για παπουτσι τρεξιματος δεν αξιζουν μια.
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Αν σε φερει ο δρομος σου 18 Σεπτεμβρη στα Γιαννινα http://www.ioanninalakerun.gr/ τρεξε το πρωι και μετα για τσιπουρα Μπορούμε να πάμε απευθείας μετά;;
Flaoutistas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μπορούμε να πάμε απευθείας μετά;; Θα σας κερασω εγω οταν τελειωσω αλλα θα μου κανετε κερκιδα πριν 1
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Θα σας κερασω εγω οταν τελειωσω αλλα θα μου κανετε κερκιδα πριν Θα φωνάζουμε ρυθμικά Φλά - ου - τι - στας! Θα μας κοιτάνε λίγο περίεργα αλλά οκ....
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ολυμπιακοί είναι φλάου θα περάσουν... θα επανέλθεις μετά στα γνωστά ινσομνιακά σου θρετζ μέσα από τα οποία σε αγαπήσαμε 1
Flaoutistas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ολυμπιακοί είναι φλάου θα περάσουν... θα επανέλθεις μετά στα γνωστά ινσομνιακά σου θρετζ μέσα από τα οποία σε αγαπήσαμε Γιατι το λες αυτο; Εξαλλου εγω οντως τρεχω και αμα δεις εχω ανοιξει και πιο παλια θεματα σχετικα με αθλητισμο και τρεξιμο.
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Γιατι το λες αυτο; Έλα ντε :P Για μαραθώνιο τσίπουρου σε βλέπω μαζί με το ζίο
Flaoutistas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Έλα ντε :P Για μαραθώνιο τσίπουρου σε βλέπω μαζί με το ζίο Δεν εχω πιει ποτε τσιπουρο
Locke_John Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 γεια σας. Γνωρίζει κάποιος αν οι ομαδικές εγγραφές στον μαραθώνιο της Αθήνας έχουν ολοκληρωθεί; η ελάχιστη τιμή εκεί, με την έκπτωση είναι 40ευρώ; θα ήθελα ν συμμετάσχω φέτος όμως οι μόνες διαθέσιμες πλέον εγγραφές είναι των 45ευρώ. Αρκετά υψηλή τιμή, για τα δικά μου δεδομένα και σταθμά. Πριν 3 χρόνια (2018) είχα βρει συμμετοχή μέσω ομάδας με κόστος 10ευρώ, περασμένα μεγαλεία..
smpt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 δοκίμασε να ρωτήσεις ένα σύλλογο δρομέων υγείας. Αν και νομίζω ότι είναι αργά για ομαδικες πχ https://www.facebook.com/sdiathens/
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, Locke_John είπε γεια σας. Γνωρίζει κάποιος αν οι ομαδικές εγγραφές στον μαραθώνιο της Αθήνας έχουν ολοκληρωθεί; η ελάχιστη τιμή εκεί, με την έκπτωση είναι 40ευρώ; θα ήθελα ν συμμετάσχω φέτος όμως οι μόνες διαθέσιμες πλέον εγγραφές είναι των 45ευρώ. Αρκετά υψηλή τιμή, για τα δικά μου δεδομένα και σταθμά. Πριν 3 χρόνια (2018) είχα βρει συμμετοχή μέσω ομάδας με κόστος 10ευρώ, περασμένα μεγαλεία.. Μου κανει εντυπωση να εχει ακομη συμμετοχες ακομη και ατομικες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα