billiboo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω ποσο αξίζει να δώσω για ένα iPhone 6 με σπασμένη οθόνη και εάν ξέρει κανείς ποσο πάει για να φτιαχτεί?
taslikos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Πιστεύω γύρω στα 250€ με 300€.. Για μα φτιαχτεί τι εννοεις; Θες αυθεντική οθόνη; Η κινεζική; Θα αλλαχτεί απο εσένα η απο σέρβις; Για παράδειγμα: απο εσένα βλέπω στο eBay κάνουν 20€ οι οθόνες και ειναι πανεύκολη η αλλαγή αν δεις βίντεο, σε μαγαζιά τύπου ired, irepair κλπ θα σου παρει πανω κάτω 60-70€ (το ανταλλακτικό όμως θα κοστίζει 20€ και εδώ) αν πας σε μαγαζί document (στην Apple ας πούμε) το κόστος θα ειναι πανω απο 150€. Η καλύτερη λύση ειναι να την αλλάξεις μόνος σου ειναι πανεύκολο!
billiboo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 σε ευχαριστώ για την απαντηση σου οι κινεζικες ποσο χειρότερες είναι ποιοτικος από τις αυθεντικές?
taslikos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εχουν διαφορά απο τις αυθεντικές αλλα την δουλειά τους την κάνουν. Προσωπικα επειδή εχω δει απο κοντά και εχω αλλάξει σε κινητό γνωστού μου με κινεζική δεν ειναι καθόλου κακίες, δεν θα σου πω οτι ειναι άριστες, αλλα για τα 130€ λιγότερα που κοστίζουν απο την κανονικη τις θεωρώ αξιοπρεπεστατες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα