Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα ένα LG G3 πριν 1 μήνα από το skroutz (kaiser). Χθες εμφάνισε μια κάθετη γραμμή στην οθόνη στα καλά καθούμενα οπότε θέλω να το φτιάξω. Το πρόβλημα είναι ότι αρχές με μέσα Σεπτεμβρίου φεύγω για UK και δεν νομίζω να προλάβω εδώ. Ξέρετε αν η εγγύηση της LG ισχύει στο UK να το φτιάξω εκεί τουλάχιστον;

Δημοσ.

Οκ μου απαντησαν αλλα μου είπαν οτι εδω στην Ελλάδα ξερουν οτι ισχυει η εγγυηση αν αγορασεις απο χωρα της ΕΕ αλλα για UK μου είπαν οτι η αντιπροσωπεία στο UK μπορει να μου πει σιγουρα.

Πηρα τηλ το καταστημα να δω αν προλαβαινω να το φτιάξω Ελλαδα και μου είπαν να μιλήσω με την Arvato.

Δημοσ.

Οκ μου απαντησαν αλλα μου είπαν οτι εδω στην Ελλάδα ξερουν οτι ισχυει η εγγυηση αν αγορασεις απο χωρα της ΕΕ αλλα για UK μου είπαν οτι η αντιπροσωπεία στο UK μπορει να μου πει σιγουρα.

Πηρα τηλ το καταστημα να δω αν προλαβαινω να το φτιάξω Ελλαδα και μου είπαν να μιλήσω με την Arvato.

Μην το πας στην Arvato.

Δημοσ.

Η ευρωπαική εγγύηση ισχύει για όλες τις χώρες. Η Αγγλία ακόμα να βγει από την Ε.Ε. οπότε δεν νομίζω να χεις θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα γράψε νέα να ξέρουμε όταν μπορείς..

Δημοσ.

Δεν πήρα την Arvato επειδή δεν διάβασα καλά λόγια εδώ. Πήρα την αντιπροσωπεία της LG εδώ στην Ελλάδα και ήταν εξυπηρετικοί. Μου ζήτησαν τα στοιχεία μου και είπαν θα έρθει κούριερ τη Δευτέρα κι ότι εφόσον έχω την εγγύηση δεν θα χρεωθω τίποτα. Περίπου 8 μέρες είπαν διαρκεί η όλη διαδικασία.

Θα ποστάρω πως θα πάνε τα πράγματα για να ξέρουν κι άλλοι που ίσως έχουν πρόβλημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά η εξυπηρέτηση της LG ήταν άψογη. Έγιναν όλα όπως τα είπαν. Ήρθε courier, μέσα σε 8 μέρες είχε επισκευαστεί και μου ήρθε σήμερα το κινητό χωρίς πρόβλημα. Ολα τα κάλυψε η εγγύηση και η επισκευή έγινε από την Procordia.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...