TecmanGR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Γεια σας παιδια και χρονια πολλα, Οπως λεει και ο τιτλος θελω να παρω το Nexus5X και θα ηθελα να μου πειτε γνωμες για αυτα τα 2 καταστηματα. Ποιο να προτιμήσω; 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Γεια σας παιδια και χρονια πολλα, Οπως λεει και ο τιτλος θελω να παρω το Nexus5X και θα ηθελα να μου πειτε γνωμες για αυτα τα 2 καταστηματα. Ποιο να προτιμήσω; Δεν έχουν ήδη αξιολογήσεις αυτά τα καταστήματα ;
TecmanGR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δεν έχουν ήδη αξιολογήσεις αυτά τα καταστήματα ; Λαθος μου παιδια δεν ηξερα οτι μπορω να διαβασω αναλυτικα στο skroutz τις αξιολογησεις!
panos- Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Έχω κάνει αγορές και από τα δυο, στο Kaiser είναι ελαφρώς πιο γρήγοροι στις αποστολές. 1
aghahowa Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Και τα 2 καταστήματα ειναι πολυ αξιόπιστα. 1
TecmanGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Έχω κάνει αγορές και από τα δυο, στο Kaiser είναι ελαφρώς πιο γρήγοροι στις αποστολές. Και τα 2 καταστήματα ειναι πολυ αξιόπιστα. Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις! Λογικα θα παω απο το phone gallery την Δευτερα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα