Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Εχω ακουσει απο εγκατασταστη οτι ειναι προτιμοτερο το button ενεργοποιησης κλπ του συναγερμου να ειναι ανεξαρτητο και να μην ειναι επανω στο κλειδι του αυτοκινητου . Εχεις καποιος γνωσεις πανω στο θεμα ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ο λόγος; Να πεις ότι χάνεις το κλειδί και σου μένει το button για το 2ο κλειδί αλλά και για να το ανοίξεις θα είχε μια λογική αλλά συνήθως είναι μαζί στο μπρελόκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Πλέον οι περισσότεροι συναγερμοί επειδή συνδέονται στο bus παίρνουν εντολή απο το τηλεκοντρόλ• Το μόνο βολικό σε ξεχωριστό που το είχα κάποτε, είναι ότι το άφηνες αναμμένο και κλειδωμένο το καλοκαίρι που σταματούσες στο περίπτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Εγω στο Honda CRV και στα δυο κλειδια το εχω ενσωματωμενο .Συναγερμος GT Alarm 10 σχεδον χρονια χωρις προβλημα . Σε δυο παλια Audi TT που εβαλα πριν 3 χρονια ειναι χωριστο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Στα σύγχρονα αυτοκίνητα δεν γίνεται αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Στα σύγχρονα αυτοκίνητα δεν γίνεται αυτό. Ποιο απο τα δυο δεν γινεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Αυτο που ρωταει, να είναι ανεξάρτητο το κουμπί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Αυτο που ρωταει, να είναι ανεξάρτητο το κουμπί Δηλαδη σε ολα τα αμαξια απο καποια χρονια και μετα ειναι υποχρεωτικα ενσωματωμενο ? Περιπου απο ποια χρονια ? Θελω να βαλω σε ενα aygo / 2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Αυτό είναι για πιο εξειδικευμένα φορουμς και ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αυτοκίνητο Γιάννη αν ήταν vw θα σου έλεγα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Φυσικά και γιβεται να εχεις ειτε τη μια ειτε την αλλη επιλογή. Το να ειναι μαλιςτα υο κλειδί του αμαξιού πομπός ειναι η ακριβότερη επιλογή. Ενα οποιοδήποτε απλο σύστημα ειτε κινεζικό των 30€ ειτε κάποιο επώνυμο πχ med θα σου δωςει κανονικα δεύτερο τηλεκοντρόλ. ???? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εχω δε σε skroutz συναγερμους με ιδια χαρακτηριστικα που εξω εχουν 150 ευρω στα 40-50 ευρω .Αντε και 20-30 τοποθετηση ειναι τα μισα λεφτα .Αξιζουν ομως ή θα εχω προβληματα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Σε ενα αμάξι είχα βαλει κινεζικό και εχει βγάλει ήδη μια δεκαετία απροβλημάτιστα. Τωρα χάλασε κ αντίκραδασμικος, παρήγγειλα έναν με 3€ απο το eBay και θα συνεχίσει να δουλεύει άψογα. Τα τηλεχειριστήρια του επισης εχουν 4€ και προγραμματίζονται επισης πανεύκολα. Αν το ψάξεις θα τον βρεις στα 28-30€ στο skroutz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Σε ενα αμάξι είχα βαλει κινεζικό και εχει βγάλει ήδη μια δεκαετία απροβλημάτιστα. Τωρα χάλασε κ αντίκραδασμικος, παρήγγειλα έναν με 3€ απο το eBay και θα συνεχίσει να δουλεύει άψογα. Τα τηλεχειριστήρια του επισης εχουν 4€ και προγραμματίζονται επισης πανεύκολα. Αν το ψάξεις θα τον βρεις στα 28-30€ στο skroutz Ευχαριστω.Θεωρω παρα πολλα τα 15 ευρω για ενα συναγερμο "επωνυμο" που κι αυτος κινεζικος ειναι . Για να μην ανοιγω αλλο θεμα πηρα ενα Ν για της κορης μου το κλασικο χωρις φανελακια κλπ αλλα η βεντουζα δεν πιανει και ξεκολλαει αμεσως .Καποια ιδεα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 καθαρισε καλα το σημειο που θα μπει στο τζαμι και βαλε λιγο νερο στην βεντουζα.η σαλιωσε την. εαν πηρες απο τις φτηνες τις κλασσικες (που τι αλλο να παρεις θα μου πεις) πες της να προσεχει εαν της πεσει στην εταζιερα να την βγαλει απο εκει η να την ξανακολλησει κατευθειαν γιατι αρκετα χρονια παλαιοτερα οταν ειχα το Ν μου ειχε ξεκολλησει και ειχε πεσει στην εταζιερα και υστερα απο 2 μερες που την ξανακολλησα,απο τον ηλιο (ηταν καλοκαιρι) ποιος ξερει τι θερμοκρασιες ανεβασε μεσα και που ελιωσε ελαχιστα στις ακρες και εκανε ζημια στην εταζιερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 καθαρισε καλα το σημειο που θα μπει στο τζαμι και βαλε λιγο νερο στην βεντουζα.η σαλιωσε την. εαν πηρες απο τις φτηνες τις κλασσικες (που τι αλλο να παρεις θα μου πεις) πες της να προσεχει εαν της πεσει στην εταζιερα να την βγαλει απο εκει η να την ξανακολλησει κατευθειαν γιατι αρκετα χρονια παλαιοτερα οταν ειχα το Ν μου ειχε ξεκολλησει και ειχε πεσει στην εταζιερα και υστερα απο 2 μερες που την ξανακολλησα,απο τον ηλιο (ηταν καλοκαιρι) ποιος ξερει τι θερμοκρασιες ανεβασε μεσα και που ελιωσε ελαχιστα στις ακρες και εκανε ζημια στην εταζιερα. Ευχαριστω.Για την ωρα με την ταινια διπλης επιφανειας δεν εχει προβλημα.Με το σαλιο δεν απεδωσε και το εγραψα απο την αρχη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα