Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, 

Έχω έναν φάκελο και θέλω να κάνω ένα νέο φάκελο που να είναι συνδεδεμένος με αυτόν. Έτσι ότι αλλαγή κάνω στον έναν να γίνεται και στον άλλο. Πως γίνεται αυτό;

Δημοσ.

Γιατι δεν το κανεις το εναν backup στον αλλο με ενα προγραμμα σε τακτα χρονικα διαστηματα?

αλλιως δημιουργησε ενα χαρτοφυλακα και συνδεσε το με αυτο που θες αλλα δεν θα σε εξυπηρετησει δεν θα ειναι μητρα ο φακελος εργασιας..

Δημοσ.

Καλημέρα, 

Έχω έναν φάκελο και θέλω να κάνω ένα νέο φάκελο που να είναι συνδεδεμένος με αυτόν. Έτσι ότι αλλαγή κάνω στον έναν να γίνεται και στον άλλο. Πως γίνεται αυτό;

Σε τι θα σε εξυπηρετούσε αυτό για να καταλάβουμε τι ζητάς από τη ταύτιση αυτή των φακέλων σου, με απλά λόγια;

Δημοσ.

έχω έναν φάκελο που έχει διάφορα αρχεία μέσα. Θέλω να έχω έναν "κλώνο" που όταν αλλάζω κάτι στον αρχικό να βλέπω το ίδιο και στον κλώνο. Επίσης θέλω ο κλώνος να γίνεται sync. με το Mega. Στο Linux το έχω κάνει απλώς με ένα δεξί κλίκ στον file manager. Ψάχνοντας λίγο στο ίντερνετ για windows παντού βλέπω cmd...

Δημοσ.

έχω έναν φάκελο που έχει διάφορα αρχεία μέσα. Θέλω να έχω έναν "κλώνο" που όταν αλλάζω κάτι στον αρχικό να βλέπω το ίδιο και στον κλώνο. Επίσης θέλω ο κλώνος να γίνεται sync. με το Mega. Στο Linux το έχω κάνει απλώς με ένα δεξί κλίκ στον file manager. Ψάχνοντας λίγο στο ίντερνετ για windows παντού βλέπω cmd...

Και ποιος ο λόγος να γίνει ο συγχρονισμός από το κλώνο και όχι από το ίδιο το αρχείο, σε τι ωφελεί αυτό;

Είναι σωστό να σπαταλάς χώρο στο δίσκο και πόρους από το σύστημά σου;

Δημοσ.

Αν εννοεις το hard link οπως περιγραφεται εδω, τοτε ναι, μονο με cmd γινεται και ναι, ειναι ο μονος τροπος να κανεις αυτο που θες, δηλαδη ενας φακελος να υπαρχει σε 2 διαφορετικα σημεια.

https://devtidbits.com/2009/09/07/windows-file-junctions-symbolic-links-and-hard-links/

Απ' οτι βλεπω, υπαρχει και προγραμμα που το κανει...

http://www.howtogeek.com/howto/16226/complete-guide-to-symbolic-links-symlinks-on-windows-or-linux/

Δημοσ.

[...] Επίσης θέλω ο κλώνος να γίνεται sync. με το Mega.[...]

Το Mega δεν είπε ότι θα κλείσει και έστειλε smail σε όλους του χρήστες για να πάρουν τα αρχεία τους;

http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2455768/kim-dotcom-hints-at-mega-shutdown-as-he-warns-punters-to-pull-out

Εμένα και σε όλους τους γνωστούς που έχουν mega ήρθε τέτοιο email.

Δημοσ.

email δεν μου ήρθε και με λίγο ψάξιμο είδα ότι αυτά τα λέει ο Dotcom που πλέον δεν έχει σχέση με την εταιρία.... Θα δω... Ίσως πάω σε κάτι άλλο.

Στο θέμα μας τώρα:

Σκέφτηκα αυτό που είπατε και αποφάσισα ότι είναι καλύτερα να κάνω κάτι σαν backup στον έναν φάκελο έτσι ώστε σε περίπτωση που διαγράψω κάτι από το "backup" να μην χαθεί και στον αρχικό. 2 πράγματα ψάχνω τότε: 1. Να συγχρονίζει αντί να κάνει backup(γιατί είναι πάνω απο 40GB o φάκελος 2. να γίνεται αμέσως ή να μπορώ να το ρυθμίσω κάθε 1-2 λεπτά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...