Προς το περιεχόμενο

Umi super

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά... Θέλω την γνώμη σας για το umi super ενα κινητό που έχω βρει στο εξωτερικο περίπου 180€(υπάρχει και στο Σκρουτζ 160€)... Τι έχει κάποιος απο εσάς?? Η αν το ξερει καποιος ας πειντην γνώμη το... Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Turbatos δεν έχω ψάξει καθόλου το ιστορικό της umi, πάντως πριμ μερικές μέρες είδα την παρουσίαση που έκανε για το umi max και εξεπλαγην... Kinglucas το Σιτέ που το έχω βρει στο στέλνει με εγγύηση eu, το θέμα είναι που το στελνεις εσύ αν πάθει κάτι, ανταλλακτικά βρίσκεις πάντως...

Δημοσ.

να σε πω το πιο απλό-είχα ένα smart βόδα παλιότερα και δεν διάβαζε την sim- κάναν αλλαγή από vodafone, αυτά φοβάμαι - είναι να μην σου τύχει - χωρίς το κινητό μου δεν υπάρχω απλά. το θέλω πολύ το ήμι και εγώ

Δημοσ.

πάλι το στέλνεις εξωτερικό όμως και ίσος είσαι χωρίς τηλ 1-2-3- μήνες. εγώ αυτό φοβάμαι- ίσος περιμένω τελικά να πάρο επώνυμο από Ελλάδα να το πάω άμεσα για αντικατάσταση όταν είναι .

Δημοσ.

το κινητό είναι φοβερό- 7-8 ώρες μπαταρία φαντάσου- απλά φοβάμαι πολύ. Έχω είδη κινεζικο ZTE τις ΒΟΔΑ και πάει καλά με snapdragon 615 αλλα μπαταρία χαλια- οθόνη ισα 4 ώρες

Δημοσ.

Σαν χαρακτηριστικά φαίνεται πολύ καλό. Εάν θυμάμαι καλά, δεν το είχε κερδίσει κάποιος έλληνας σε κάποιο διαγωνισμό? Δεν έφτιαξε κάποια παρουσίαση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...