Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη μου πεις λυπάσαι τα 10 παραπάνω ευρώ για να πας στον i5 6500 που όχι μόνο τρέχει σε υψηλότερη συχνότητα απ'τους δύο αλλά έχει και καλύτερα ενσωματωμένα γραφικά απ'τον 6402p

Στο βασικό σου ερώτημα, η διαφορά τους βρίσκεται στα ενσωματωμένα γραφικά. Ο 6402p έχει HD510, οι 6400-6500 HD530 που είναι λίγο καλύτερων επιδόσεων ~εφόσον δε χρησιμοποιείς κάρτα γραφικών. Για πολύ βασικά πράγματα.

Εάν έχεις κάρτα γραφικών, σε 6402p - 6400 δε θα συναντήσεις διαφορές.Ισάξιοι

• Like 3
Δημοσ.

Καλά μη φανταστεις οτι θα είναι νύχτα με την μέρα. Απλα είναι χρονισμενος 400-500 mhz παραπανω με οτι αυτό συνεπαγεται . παραδειγμα σε καποια παιχνιδια θα εχεις λιγα fps περισσοτερα, σε benchmarks λιγο καλυτερα σκορ. Σε καθημερινη χρηση office internet καμια διάφορα.

απτή στιγμη όμως που η διάφορα του απτον 6400 είναι 10 ευρώ, δεν υπάρχει λογος να πας σε αυτον (6400).

Αν ντε και καλά θες εναν απο αυτους που ανεφερες , πήγαινε στον πιο οικονομικό.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μη φανταστεις οτι θα είναι νύχτα με την μέρα. Απλα είναι χρονισμενος 400-500 mhz παραπανω με οτι αυτό συνεπαγεται.

Πλάκα κάνεις ; Εδώ αγοράζουν cpu cooler για να κάνουν oc και να αποκτήσουν αυτό το ποσοστό !

Απ την δική μου μεριά 6400 με κλειστά μάτια ! Και για την μεγαλύτερη συχνότητα στα cores και για την μεγαλύτερη igp.

Δημοσ.

e-shop τον 6402p τον έχει 196 ευρώ και τον 6500 218

,για τη διάφορα τιμής δε νομιζω πως αξίζει να πας σε 6400 ή 6402p. Αυτό λέω. Αν μιλούσαμε για 50+ ευρώ θα άλλαζε το πράγμα και δεδομένων των απαιτήσεων σου παντα.

Πλάκα κάνεις ; Εδώ αγοράζουν cpu cooler για να κάνουν oc και να αποκτήσουν αυτό το ποσοστό !

Απ την δική μου μεριά 6400 με κλειστά μάτια ! Και για την μεγαλύτερη συχνότητα στα cores και για την μεγαλύτερη igp.

Καταρχάς 6500 εννοεις κατα δεύτερον χαλάρωσε λίγο. Η διάφορα εξαρτάται/εντοπίζεται αναλογα τή χρηση π τοους προοριζει ο καθένας. Είπα και παραπανω, σε απλή χρήση δεν υπαρχουν διάφορες.

μη βάζεις στην κουβέντα τι αποζητά ο overclocker διότι αυτό είναι άλλο κεφάλαιο.

• Like 1
Δημοσ.

overclock δεν με ενδιαφέρει καθόλου να κάνω για αυτό και κοιτάω locked cpu και μητρική με χαμηλό chipset 

anyway αυτή τι στιγμή έχω τον 4170 αξίζει να πάω στον 6400 η 6500 η χρήση είναι για gaming όχι extreme απλά να τρέχουν καλά 

• Like 1
Δημοσ.

Αφου είσαι ήδη σε 1150 μητρική πιο λογικό να πας σε έναν ι5 4460,4590 κλπ κλπ γτ γλυτώνεις λεφτά και από μνήμες και νέα μητρική.

• Like 2
Δημοσ.

αυτό σκέφτηκα και εγώ να πάω σε 4460 αλλά είπα άμα είναι δώσω λεφτά γιατί να μην δώσω λίγα παραπάνω να πάω σε skylake 

Εδω λυποσουν να δωσεις 15ευρω παραπανω για να πας στον i5 6500,τα λιγα παραπανω λεφτα για skylake ειναι που σκεφτεσαι?

Δεν μπορω να σε καταλαβω.

Εννοειται οτι το καλυτερο ειναι i5 στην πλατφορμα που εισαι.Διαφορες δεν υπαρχουν και για την χρηση που το θες ειναι οτι πρεπει.Ασε που σου μενουν και χρηματα που μπορεις να τα βαλεις καπου αλλου,οπως Ssd(αν δεν εχεις),πιο καινουργια οθονη,παραπανω ram κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Μάλλον ssd

Τώρα ειμαι ανάμεσα σε 6500 σιν h110

ή 6402p με b150 καμια πρόταση και το γιατί?

Για να πας σε i5 6500 ή 6420 πρεπει να αλλαξεις και μητρικη και ram σε Ddr4. Αρα γιαυτο εγραψα παραπανω οτι δεν αξιζει η μεταβαση σε ολοκληρη αλλαγη απλα για να εχεις πιο καινουργιο επεξεργαστη. Γλυτωνεις τοσα χρηματα και παλι εχεις i5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...