giorgosmcmc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Θέλω να μου πείτε ένα αξιόπιστο site όπου μπορώ να αγοράσω κλειδί για το eset Smart security σε προσιτή τιμή με χρεωστική.
Alphaleader Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Θέλω να μου πείτε ένα αξιόπιστο site όπου μπορώ να αγοράσω κλειδί για το eset Smart security σε προσιτή τιμή με χρεωστική. Μπορεις να δοκιμασεις στο ebay, αλλα πιθανα ο κωδικος σου να γινει blacklisted μετα απο κανα 6μηνο. Γενικα αυτο το "σε προσιτη τιμη" δεν θα καταληξει καλα. Πρεπει να ειναι legitimate ο seller... πχ οπως η Barclays με το Kaspersky. Οτιδηποτε αλλο, μαλλον θα βρεθεις χαμενος.
dexterios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εάν μπορείς να βολευτείς με Kaspersky Internet Security 2016 ( 3 devices) έχει από το amazon.co.uk με 15.75 λίρες μαζί με τα μεταφορικά Ελλάδα , δηλαδή περίπου 18 ευρώ και αγοράζεις νόμιμα 3 άδειες να βάλεις σε όλα τα pc του σπιτιού. Εχει και εάν θες να πάρεις μια μόνο άδεια αλλά η διαφορά είναι μόνο 2-3 λίρες στην τιμή. Η τιμή που σου λέω είναι εάν απο εδώ διαλέξεις να το παρεις από το eoutlet-uk και fullfiled by amazon https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B017IXMGQW/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα