Onelove Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και χρόνια πολλά, λοιπόν ο πατέρας μου έχει επιδότηση 200+ ευρώ από voda και μου πρότεινε να μου την δώσει μιας και δεν χρειάζετε συσκευή.Απ' οτι κοιτάζω το μόνο που έχει σχετικά λογική τιμή για αυτά που προσφέρει είναι το LG G5 που βγαίνει κοντά στα 320 (φτινότερα απο σκρουτζ). Βλέπω οτι δεν έχει πολλές πωλήσεις σαν κινητό αλλά το μόνο μειωνέκτιμα που παρατηρώ είναι η μπαταρία που είναι μικρή.Τι θα επιλέγατε σε αυτή τη τιμή;Θεωρώ μεγάλο συν που έχει καλή κάμερα. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2016 από Onelove
SOAD1981 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 χρονια πολλα , εγω στα χρηματα σου (με λιγο παραπανω) θα επελεγα αυτο http://www.skroutz.gr/s/8515183/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-32GB.html
shooterg Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μια χαρα ειναι το g5. Η μπαταρια κραταει αλλα οχι τοσο πολυ. Μια μερα θα στην βγαλει. Μπορεις να πάρεις και μεγαλύτερη μπαταρία απο το εξωτερικο οπως εκανε Ένας φιλος μου και εγω στο g3. Θα εισαι μια χαρα μετα
@topos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δηλαδη θα σου κοστισει 120 ευρω η αγορα του? Εαν ναι τρεχα. Εαν εννοεις οτι θα πρεπει να πληρωσεις 320 + 200(της επιδοτησης) =520 μην το παρεις ουτε για αστειο.
thunderstorm Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Αν πληρώσεις 320 + την επιδότηση, πες τους να σου κάνουν την επιδότηση έκπτωση στο πάγιο κ πάρε ότι κινητό θέλεις από αλλού...
johnyboy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 για γέλια οι ντεμεκ επιδοτήσεις, εξαπατούν τον κόσμο που δεν ξέρει να ψάξει λίγο.390 έχει σκέτη συσκευή το g5 και θα δώσει κάποιος 320 για να δεσμευτεί με συμβόλαιο, ημαρτον. 1
ziaba Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 πέρασε από κει και πες τους να επικοινωνήσουν μαζί σου όταν θα χουν σε στοκ το λουμια 950 στα 250 ευρώ αλλιώς να βάλουν την επιδότηση τους εκεί που ξέρουν
panos- Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Χρόνια πολλά. Δεν θα πρότεινα το G5 λόγω προβλημάτων που βγάζουν τα LG. Καλύτερα πάρε έκπτωση παγίου σε μοίρασμα για 24 μήνες και ένα P9 ή κάποιο άλλο με λίγα χρήματα ακόμα.
Onelove Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δηλαδη θα σου κοστισει 120 ευρω η αγορα του?Εαν ναι τρεχα.Εαν εννοεις οτι θα πρεπει να πληρωσεις 320 + 200(της επιδοτησης) =520 μην το παρεις ουτε για αστειο. Αν πληρώσεις 320 + την επιδότηση, πες τους να σου κάνουν την επιδότηση έκπτωση στο πάγιο κ πάρε ότι κινητό θέλεις από αλλού... για γέλια οι ντεμεκ επιδοτήσεις, εξαπατούν τον κόσμο που δεν ξέρει να ψάξει λίγο.390 έχει σκέτη συσκευή το g5 και θα δώσει κάποιος 320 για να δεσμευτεί με συμβόλαιο, ημαρτον. Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 320 θα δώσω και η ανανέωση συμβολαίου θα γίνει ανεξάρτητα αν θα χρησιμοποιήσω την επιδότηση. Ρώτησα γιατί θα βγει ενα 50αρικο περίπου φτινότερο από την πρώτη τιμή του σκρουτζ. Μια χαρα ειναι το g5. Η μπαταρια κραταει αλλα οχι τοσο πολυ. Μια μερα θα στην βγαλει. Μπορεις να πάρεις και μεγαλύτερη μπαταρία απο το εξωτερικο οπως εκανε Ένας φιλος μου και εγω στο g3. Θα εισαι μια χαρα μετα Κουμπώνει μεγαλύτερη μπαταρία στο ίδιο Module ή σε αυτό της φωτογραφικής;;; πέρασε από κει και πες τους να επικοινωνήσουν μαζί σου όταν θα χουν σε στοκ το λουμια 950 στα 250 ευρώ αλλιώς να βάλουν την επιδότηση τους εκεί που ξέρουν Δεν το έχω σαν επιλογή καν λόγο windows...Δεν τα μπορώ καθόλου. Χρόνια πολλά. Δεν θα πρότεινα το G5 λόγω προβλημάτων που βγάζουν τα LG. Καλύτερα πάρε έκπτωση παγίου σε μοίρασμα για 24 μήνες και ένα P9 ή κάποιο άλλο με λίγα χρήματα ακόμα. Μπορεί να γίνει και το μοίρασμα μιας και του το πρότειναν. Αλλά το P9 κάνει 450 στο σκρουτζ. Δηλαδή την επιδότηση την χρησιμοποιώ για πάτημα έτσι ώστε να γλιτώσω κάποια χρήματα που αν τελικά δεν έχει νόημα θα την μοιράσουν στο συμβόλαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα