Προς το περιεχόμενο

[micro sdxc] Toshiba Exceria Micro SDXC Memory Card UHS-1 64GB 9.9GBP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Η παραγγελία έγινε 16/08. Μου ήρθε ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ και την παρέλαβα από εκεί.

Δημοσ.

Και εγω παρελαβα χθες Χανια.Ευτυχως εχω θυριδα και σπανιως κατι δε μου ερχεται.

Παιδια να κανω μια βλακωδη (?) ερωτηση.

Μια αργη καρτα (οπως αυτη που παραγγειλαμε) ,σε σχεση με μια γρηγορη για χρηση σε κινητο τηλεφωνο ,εχουν σημαντικη διαφορα (στη ταχυτητα παντα)?

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι σιγουρα το 4Κ βιντεο .

Περαν τουτου ,σε εφαρμογες ,μουσικη ,1080 βιντεο ,ή αναπαραγωγη βιντεο εν γενει (εως 720 η και 1080 ) υπαρχει διαφορα?

Δημοσ.

Και εγω παρελαβα χθες Χανια.Ευτυχως εχω θυριδα και σπανιως κατι δε μου ερχεται.

Παιδια να κανω μια βλακωδη (?) ερωτηση.

Μια αργη καρτα (οπως αυτη που παραγγειλαμε) ,σε σχεση με μια γρηγορη για χρηση σε κινητο τηλεφωνο ,εχουν σημαντικη διαφορα (στη ταχυτητα παντα)?

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι σιγουρα το 4Κ βιντεο .

Περαν τουτου ,σε εφαρμογες ,μουσικη ,1080 βιντεο ,ή αναπαραγωγη βιντεο εν γενει (εως 720 η και 1080 ) υπαρχει διαφορα?

Αν έχει αργές εγγραφές σε μικρά αρχεία, μπορεί να καθυστερεί λιγάκι το άνοιγμα των εφαρμογών(αν αυτές έχουν μικρά αρχεία που γράφουν συχνά). Άντε να είναι λίγο πιο αργή και στην εγκατάσταση εφαρμογών. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Αλλά εντάξει, δεν είναι και τόσο αργή. Κάτι Kingston να δεις...

Δημοσ.

Oπως εγραψα και πιο πανω παρελαβα προχθες. Σημερα που πηγα να την βαλω στο κινητο μου εβγαλε μηνυμα οτι η καρτα ειναι κατεστραμενη. 

Την εβαλα στο laptop και μου εβγαλε μηνυμα οτι πρεπει να την κανω φορματ πριν την χρηση. Προσπαθω να κανω φορματ αλλα μου λεει οτι τα windows δεν ειναι δυνατο να ολοκληρωσουν την διαμορφωση.

Μαλλον εχω πεσει σε ελλατωματικη καρτα. Λεω να τους στειλω ενα μειλ για αντικατασταση. 

Δημοσ.

Στειιλε.

Το cs ειναι πολυ καλο.Τους ειχα στειλει μηνυμα οτι δεν ειχα παραλαβει και αμεσως προτειναν αντικατασταση.

Στο ενδιαμεσο παρελαβα βεβαια και τους ενημερωσα.

Δημοσ.

Καλημέρα! Με παραγγελία 15 Αυγούστου, δεν έχει έρθει ακόμη η κάρτα Θεσσαλονίκη! Υπάρχει κάποιος άλλος που ακόμη περιμένει, ή να ανησύχησω;

Δημοσ.

Καλημέρα! Με παραγγελία 15 Αυγούστου, δεν έχει έρθει ακόμη η κάρτα Θεσσαλονίκη! Υπάρχει κάποιος άλλος που ακόμη περιμένει, ή να ανησύχησω;

Και εγώ τα ίδια.Με παραγγελία 16/8,δεν την έχω παραλάβει ακόμη,μένω Βόλο..

Δημοσ.

Επανέρχομαι με την προβληματική κάρτα. Μετά από επικοινωνία με το κατάστημα μου ζήτησαν να την επιστρέψω σε μια διεύθυνση freepost. Γνωρίζει κανείς αν λειτουργεί αυτή η υπηρεσία στα ΕΛΤΑ; Μετά από ψάξιμο δεν βρήκα καμία πληροφορια.

Δημοσ.

Κι εγώ παρέλαβα προχτες (παραγγελία 15/8).

Και σε μένα ζήτησε διαμόρφωση της κάρτας το κινητό (το οποιοι θεωρητικά δεν υποστηρίζει 64 GB) και το αφησα να την κάνει.

Άλλες εντυπώσεις δεν εχω, έβαλα την παλιά γιατί είχα τα αρχεία μου μέσα.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα.

Ευχαριστώ τον JohnyX, παρήγγειλα και εγώ μια και χθες την παρέλαβα. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν την είχα ανάγκη, αλλά την αγόρασα για να υπάρχει.
Με χρήση για raspberry pi 3 γνωρίζετε εάν θα λειτουργεί καλά? Σκέφτομαι σύντομα να πειραματιστώ με το pi και θα ήταν ευκαιρία να την κουμπώσω πάνω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...