Προς το περιεχόμενο

What mobile? voda Smart UTLRA 6 VS?....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παιδιά- ψάχνω κινητό να κρατάει πολύ μπαταρία - γρήγορο- οθόνη ΦΟΒΕΡΗ διότι βγάζω φωτογραφίες με DSLR και θέλω να βλέπω καθαρά τις φωτός- social media- 8 email -   facebook - κτλ κτλ. Έχω είδη το vodafone smart ULTRA 6,5.5 FHD-snap dragon octacore μπαταρία λίγη για εμενα 3000 MAH - και οθόνη 3.5 -4 ώρες MAX.

Είδα τώρα τα ήμι touch- ήμι super και REDMI note PRO 32 GB

τι λέτε?

άλλες προτάσεις  ?

Επεξ/σία από KINGLUCAS
Δημοσ.

200-220

παραπάνω δεν λέει διότι είμαι ευχαριστημένος από το VODA snapdragon 8 core  είναι θεριό εδώ και 1 χρόνο πάει σφαίρα - κρατάει αρκετά μπαταρία αλλα αγχώνομαι - οθόνη μέτρια - χρώματα OK. 

UMI SUPER - UMI TOUCH- XAOMI RED NOTE 3 ?????αξίζουν?

Δημοσ.

300 μαηδες?:P Δεν πολυ βγαινει(κλασσικα)ακρη απο αυτα που γραφεις(2 facebook,8 email?)

Στα υπολοιπα

Παιδιά- ψάχνω κινητό να κρατάει πολύ μπαταρία - γρήγορο- οθόνη ΦΟΒΕΡΗ διότι βγάζω φωτογραφίες με DSLR και θέλω να βλέπω καθαρά τις φωτός- social media- 8 email - 2 facebook- κτλ κτλ. Έχω είδη το vodafone smart ULTRA 6,5.5 FHD-snap dragon "octacore μπαταρία λίγη για εμενα 3000 μάη

200-220

παραπάνω δεν λέει διότι είμαι ευχαριστημένος από το VODA snapdragon 8 core  είναι θεριό εδώ και 1 χρόνο πάει σφαίρα - κρατάει αρκετά μπαταρία αλλα αγχώνομαι - οθόνη μέτρια - χρώματα OK. 

Θα προσπερασω την κωλοτουμπα στα παραπανω και θα σου πω οτι ναι στα χρηματα που διαθετεις την καλυτερη μπαταρια την εχουν τα Xiaomi.

• Like 1
Δημοσ.

πιο αξίζει για παραπάνω μπαταρία και επιδόσεις? δεν θέλω κoλύματα και θέλω 6.0 marshmellow και μετά N

με λίγα λόγια κρατάω το VOFA ULTRA που τα κάνει ΟΛΑ σχεδόν άριστα ??????????

Δημοσ.

Ήθελα μπαταρία 7-8 οθόνη .καλύτερη οθόνη. Το umi super εχει 2.5 d οθόνη sharp. Μου αρέσει που ρωταω εσάς . έως τώρα δεν εχετε πει όλοι σας κάτι χρησιμο έστω θετικον.

Δημοσ.

Ήθελα μπαταρία 7-8 οθόνη .καλύτερη οθόνη. Το umi super εχει 2.5 d οθόνη sharp. Μου αρέσει που ρωταω εσάς . έως τώρα δεν εχετε πει όλοι σας κάτι χρησιμο έστω θετικον.

Ε, παρε αυτο τοτε.

Τι ρωτας εμας τους τυχαιους..?

Αφου παντα εσυ king-trollukas ξερεις καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ.

πιο αξίζει για παραπάνω μπαταρία και επιδόσεις? δεν θέλω κoλύματα και θέλω 6.0 marshmellow και μετά N

με λίγα λόγια κρατάω το VOFA ULTRA που τα κάνει ΟΛΑ σχεδόν άριστα ??????????

Θες κορυφαια μπαταρια,επιδοσεις και αναβαθμισεις με μολις 200ευρω δηλαδη....Γινεται να σε παρουμε στα σοβαρα μετα?

Το παραπανω που γραφεις ειναι 7-8ωρες οθονη SOT?

Αν δεν σου αρεσει αγαπητε ο κοσμος του insomnia μπορεις να πας σε αλλα site να γραφεις τα κουλα σου. Ελεος που ανοιξες οτι να ναι θεμα και την λες και ολας στο κοσμο.... 

Δημοσ.
Δεν απαντάτε όμορφα .όσοι έχου ύφος να μην αχολυλουνται.ευχαριστώ 

Και οι δυο είσαστε εκτός τόπου και οφφ τοπική γεια σας. Θα απάντηση κάποιος σοβαρός με γνώσεις και θα ξέρει οτι τα ήμι και redmi είναι αρκετά καλά. Δεν χριαζομακ υφακι απο κανέναν σας οκ? Ευχαριστώ και τέλος εσείς οι δυο. Επόμενος...

Το ποσο που διαθετι εγώ θα τι καθορισω όχι εσύ. Πάνε σε άλλο τοπική με 400+500 δεν με νοιάζει. Εδώ θα μιλάμε για όσα.είπα. δεν γνωρίζεις ?απλα μην γραφείς .

Εξυπνάκηδες έχουμε πολλούς από τι είδα και τις άλλες φορες.

Όταν λέω κορυφαία ενόw για τα χρήματα τους γιαυτο και έβαλα όριο 200 euro. όταν ένα voda smart ultra 6 κάνει τα πάντα με 169 απαιτώ με 200 να κάνει παραπάνω ο κινέζος. Και ρώτησα για 2 μοντέλα αυτά μου είπαν αξίζουν, προχωράμε λοιπόν στους σοβαρούς που έχουν εμπειρία από UMI και REDMI.
Δημοσ.

Δεν απαντάτε όμορφα .όσοι έχου ύφος να μην αχολυλουνται.ευχαριστώ

Και οι δυο είσαστε εκτός τόπου και οφφ τοπική γεια σας. Θα απάντηση κάποιος σοβαρός με γνώσεις και θα ξέρει οτι τα umi και redmi είναι αρκετά καλά. Δεν χριαζομακ υφακι απο κανέναν σας οκ? Ευχαριστώ και τέλος εσείς οι δυο. Επόμενος...

Το ποσο που διαθετι εγώ θα τι καθορισω όχι εσύ. Πάνε σε άλλο τοπική με 400+500 δεν με νοιάζει. Εδώ θα μιλάμε για όσα.είπα. δεν γνωρίζεις ?απλα μην γραφείς .

Τα παραπανω που γραφεις μονο εσυ τα πιστευεις. Σου λεμε οτι το καλυτερο στα χρηματα αυτα ειναι τα xiaomi απο πλευρας μπαταριας και μας λες οτι ειμαστε εκτως θεματος επειδη προτεινουμε κινητο εντως budget και με βαση αυτα που θες?

Ειδες πουθενα να σου λεω εγω ποσα χρηματα πρεπει να δωσεις?

Δεν σου αρεσει το υφακι(με βαση αυτα που γραφεις), ενω εσυ κανονικα να εισαι ελευθερος να την λες σε αλλους?Ωραια λογικη

Τελος το να λες στον αλλο που να γραφει και τι να γραφει δεν ειναι και οτι το καλυτερο.

Δημοσ.

Θες κορυφαια μπαταρια,επιδοσεις και αναβαθμισεις με μολις 200ευρω δηλαδη....Γινεται να σε παρουμε στα σοβαρα μετα?

Το παραπανω που γραφεις ειναι 7-8ωρες οθονη SOT?

Αν δεν σου αρεσει αγαπητε ο κοσμος του insomnia μπορεις να πας σε αλλα site να γραφεις τα κουλα σου. Ελεος που ανοιξες οτι να ναι θεμα και την λες και ολας στο κοσμο.... 

εσύ είσαι κουλός και απίστευτα εκνευριστικός γενικά, καλύτερα τρώγε εσύ- καλύτερα στο mute υποφέρεσαι.

Δημοσ.

Τα ιδια εκανες και στα πιο παλια θεματα που ειχες ανοιξει για αγορα υπολογιστη,που σου προτεινε ο κοσμος δυο τρια πραγματα με βαση αυτα που ηθελες και διεθετες και εσυ αγοραζες οτι να ναι στο τελος και την ελεγες και στους αλλους κιολας....

Δημοσ.

Τα παραπανω που γραφεις μονο εσυ τα πιστευεις. Σου λεμε οτι το καλυτερο στα χρηματα αυτα ειναι τα xiaomi απο πλευρας μπαταριας και μας λες οτι ειμαστε εκτως θεματος επειδη προτεινουμε κινητο εντως budget και με βαση αυτα που θες?

Ειδες πουθενα να σου λεω εγω ποσα χρηματα πρεπει να δωσεις?

Δεν σου αρεσει το υφακι(με βαση αυτα που γραφεις), ενω εσυ κανονικα να εισαι ελευθερος να την λες σε αλλους?Ωραια λογικη

Τελος το να λες στον αλλο που να γραφει και τι να γραφει δεν ειναι και οτι το καλυτερο.

με τον τρόπο που γραφεις καλύτερα απλά να μην ασχολείσαι ευχαριστώ .

Τα ιδια εκανες και στα πιο παλια θεματα που ειχες ανοιξει για αγορα υπολογιστη,που σου προτεινε ο κοσμος δυο τρια πραγματα με βαση αυτα που ηθελες και διεθετες και εσυ αγοραζες οτι να ναι στο τελος και την ελεγες και στους αλλους κιολας....

άσε τι έκανα στο παρελθόν επίσης εσένα δεν μετράει η γνώμη σου εδώ στο topic -   

και συνεχίζω για τους σοβαρούς εδώ.

τι πρέπει να προσέξουμε στην αγορά UMI και REDMI? κάποιος που να τα έχει δουλέψει να μου πει.

ευχαριστώ
Δημοσ.

με τον τρόπο που γραφεις καλύτερα απλά να μην ασχολείσαι ευχαριστώ .

άσε τι έκανα στο παρελθόν επίσης εσένα δεν μετράει η γνώμη σου εδώ στο topic -   

και συνεχίζω για τους σοβαρούς εδώ.

τι πρέπει να προσέξουμε στην αγορά ΗΜΙ και REDMI? κάποιος που να τα έχει δουλέψει να μου πει.

ευχαριστώ

Ο τροπος που γραφω ειναι αναλογος του τι γραφει ο αλλος πρωτα.

Οσο για το παρελθον να το αφησω αλλα η πλακα ειναι οτι και εδω παλι τα ιδια κανεις.

Ας περιμενουμε να γραψουν και οι σοβαροι που λες.

Αν ειχες χρησιμοποιησει και το google θα εβλεπες ποσα θεματα υπαρχουν για τα Xiaomi redmi 3/note 3/pro κλπ

μεχρι και review απο το site υπαρχει

http://www.insomnia.gr/review/_/smartphones/xiaomi-redmi-note-3-review-r755

http://www.insomnia.gr/topic/600676-xiaomi-redmi-note-3/page-4  

Δεν ξερω τι παραπανω περιμενεις να ακουσεις απο αλλα ατομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...