sortep2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα. Έχω μερικές μέρες που έφτιαξα τον καινούριο μου υπολογιστή και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα λειτουργεί άψογα. Απλά μερικές φορές όπως λειτουργεί ο υπολογιστής κάνει κάποιους θορύβους που ακούγονται σαν "κλικ" και προέρχονται μέσα από το κουτί. Εμένα ποιο πολύ μου ακούγονται σαν ήχοι συστολών-διαστολών λόγο αλλαγών θερμοκρασίας καθώς δουλεύει επειδή είναι και μεταλλικό το κουτί. Μήπως όμως είναι τίποτα άλλο? Ξέρει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, Απο τι αποτελειται το συστημα σου και μηπως εχεις δυο δισκους?
sortep2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, Απο τι αποτελειται το συστημα σου και μηπως εχεις δυο δισκους? Συγνώμη ξέχασα να γράψω τι περιέχει το σύστημα. CPU: Intel core i5-6500 MOBO: MSI B150 Gaming M3 PSU: XFX TS 650w (Gold) SSD: Samsung Evo 850 250gb HDD: WD Caviar Blue 1tb RAM: Kingston HyperX Fury 8gb ddr4 2133 COOLER: CoolerMaster Hyper 212 EVO CASE: NZXT Source 340 Κάρτα γραφικών δεν έχει έρθει ακόμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 δε πειραζει.., ισχυει αυτο αλλα θα ηταν ανεπαισθητος θορυβος και δεν νομιζω τετοιο διαστημα.. μηπως ο θορυβος που ακους ειναι μετα απο καποια λεπτα που δεν εχεις χρησιμοποιησει το μηχανικο δισκο? παντα εφοσον ολα πατανε σωστα χωρις "κενα" στο κουτι
sortep2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 δε πειραζει.., ισχυει αυτο αλλα θα ηταν ανεπαισθητος θορυβος και δεν νομιζω τετοιο διαστημα.. μηπως ο θορυβος που ακους ειναι μετα απο καποια λεπτα που δεν εχεις χρησιμοποιησει το μηχανικο δισκο? παντα εφοσον ολα πατανε σωστα χωρις "κενα" στο κουτι όχι ο μηχανικός δίσκος κάνει διαφορετικό θόρυβο όταν ξεκινάει πάλι αφού έχει τεθεί εκτός λειτουργίας. αυτός ο θόρυβος είναι σαν κάτι μεταλλικό να χτυπάει. Αυτό γίνεται μόνο αφού ξεκινήσει και λειτουργήσει ο υπολογιστής για μερικά λεπτά. Κάνει 2-3 "κλικ" και μετά δεν ακούγετε ξανά όσες ώρες και αν λειτουργεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 καλωδια και τροφοδοτικο? συστολη διαστολη ειναι δυσκολο και συνεχομενα οπως λες
sortep2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μόνο μερικά καλώδια δεν τα έχω δέσει διότι περιμένω την κάρτα γραφικών και δεν ήθελα να τα δένω με tai-raps και να τα κόβω μετά αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό.
antbyron Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Συστόλη και διαστολή δύσκολα να γίνει. Θα έπρεπε οι θερμοκρασίες να έχουν μεγάλη διαφορά. Ή δίσκος ή βρίσκει κάποιο καλωδιάκι σε κάνα ανεμιστήρι. Τσέκαρε τα ξανά αν δεν το έχεις κάνει.
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Με αυτά τα κλικ δεν μας βοηθάς καθόλου. Προσπάθησε να ακούσεις πιο προσεκτικά τι είναι και από που προέρχεται. Προσδιόρισε διαφορετικά τον ήχο. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Άνοιξε το πλαϊνό άφησε το ανοιχτό και ψάξε να δεις από που είναι.Ενδεχεται να το προκαλεί και το Plexiglass του παραθυρου εκτός αν το έχεις αποκλείσει.
sortep2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Άνοιξε το πλαϊνό άφησε το ανοιχτό και ψάξε να δεις από που είναι.Ενδεχεται να το προκαλεί και το Plexiglass του παραθυρου εκτός αν το έχεις αποκλείσει. Αφού το έψαξα πολύ ώρα και μετά από πολλές δοκιμές. Έχεις δίκιο είναι από το Plexiglass του παραθύρου. Με το που το έβγαλα και το κούνησα λίγο έκανε ακριβός το ίδιο θόρυβο που άκουγα και προηγουμένως. Επίσης όταν δεν έχω το πλαϊνό με το PLexiglass στον υπολογιστή δεν κάνει αυτόν τον θόρυβο ενώ αν το έχω τον κάνει 2-3 φορές μερικά λεπτά αφού τεθεί σε λειτουργία ο υπολογιστής. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Είχα τρομάξει αρκετά μπορώ να πω πιστεύοντας πως έχει πρόβλημα αλλά ευτυχώς 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Κανένα πρόβλημα δεν έχεις, στα περισσότερα κουτιά συμβαίνει το ίδιο.
Nikdev Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Κανένα πρόβλημα δεν έχεις, στα περισσότερα φτηνά κουτιά συμβαίνει το ίδιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Κανένα πρόβλημα δεν έχεις, στα περισσότερα φτηνά κουτιά συμβαίνει το ίδιο. Ακυρον! Εκτός αν εννοείς φθηνά τα 100 συν πλην ευρά. Πχ phanteks enthoo pro- Luxe thermaltake core v51
sortep2 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Κανένα πρόβλημα δεν έχεις, στα περισσότερα φτηνά κουτιά συμβαίνει το ίδιο. Ναι δεν νομίζω το Source 340 να είναι και πολύ φθηνό. 84 ευρώ έσκασα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα