SpirosZ68 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Αδερφέ μου, από εμπειρία λέω ότι σε δύο χρόνια θα μπορείς να βρεις τον Core i7-6700K με λιγότερα από 100 ευρώ μεταχειρισμένο από το insomnia Ελπιζω να μην σε παιρνει κανεις στα σοβαρα...
nik187 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Μνήμες για την Β150 στα 2133. Όταν λες για αρχή? Μετά από πόσο καιρό θα αλλάξεις αν αλλάξεις? Υπόψιν ότι αρχές του χρόνου βγαίνουν και νέοι επεξεργαστές. Φίλε μου δεν υπάρχει κάποιο χρόνο διάγραμμα. Ξεκίνησα σαν σκέψη να κάνω μια αναβαθμιση στον ανιψιό μου δώρο κοντά στα 250 ευρώ και έχω φτάσει με τον i3 6100 στα 280 ευρώ και με τον i5 6500 κοντά στα 360. Αν βρω τα χρήματα άμεσα θα πάω κατευθείαν στον 6500. Αν όχι περνω τον 6100 και αργότερα βλέπουμε. Ίσα ίσα η κάρτα σου είναι μια χαρά! Θα μπορούσες να κάνεις overclock τον επεξεργαστή σου για να μην την κρατάει πίσω και θα σου βγάλει άνετα άλλα 2 χρόνια με την χρήση που κάνει το παιδί. Όπως λέω και στο τέλος του προηγούμενου post μου, δεν βλέπω σοβαρό λόγο αναβάθμισης προς το παρόν. Αδερφέ μου, από εμπειρία λέω ότι σε δύο χρόνια θα μπορείς να βρεις τον Core i7-6700K με λιγότερα από 100 ευρώ μεταχειρισμένο από το insomnia ή να πάρεις έναν καινούριο kabylake, μιας και η πολύ καλή μητρική που θα πάρει σήμερα θα τον σηκώνει άνετα. Αν θέλει οπωσδήποτε να κάνει αναβάθμιση με 300 ευρώ πιστεύω ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη λύση. Φίλε καλά τα λες αλλά ο μικρός περιμένει αναβάθμιση γιατί του την υποσχέθηκα. Αντε τώρα εγώ να τον πω ότι δε θα του την κάνω γιατί είναι εντάξει το σύστημα που έχει. Με περνά και καμιά φορά η σκέψη να τον δώσω το δικό μου pc και να ησυχάσω. I7 2600k Msi P67A-GD65 R9 270x 2x8 GB ddr3 Samsung 850 EVO 240 GB Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2016 από nik187
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ίσα ίσα η κάρτα σου είναι μια χαρά! Θα μπορούσες να κάνεις overclock τον επεξεργαστή σου για να μην την κρατάει πίσω και θα σου βγάλει άνετα άλλα 2 χρόνια με την χρήση που κάνει το παιδί. Όπως λέω και στο τέλος του προηγούμενου post μου, δεν βλέπω σοβαρό λόγο αναβάθμισης προς το παρόν. Αδερφέ μου, από εμπειρία λέω ότι σε δύο χρόνια θα μπορείς να βρεις τον Core i7-6700K με λιγότερα από 100 ευρώ μεταχειρισμένο από το insomnia ή να πάρεις έναν καινούριο kabylake, μιας και η πολύ καλή μητρική που θα πάρει σήμερα θα τον σηκώνει άνετα. Αν θέλει οπωσδήποτε να κάνει αναβάθμιση με 300 ευρώ πιστεύω ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη λύση. Δεν θα τσακωθούμε, αλλά όταν το budget είναι στα 300 για CPU mobo ram βαριά μέχρι b150 είναι η λογική πρόταση σύμφωνα με τη χρήση που έχει υποδείξει ο ts. Από εκεί κι έπειτα ο καθένας επιλέγει. Επίσης με τα λεγόμενα σου θα έπρεπε ο 4790k τώρα στις αγγελίες να είναι στα 100. Καινούργιος να μην το συζητήσω καν. Ασ'το πάμε παρακάτω
nik187 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Τελικά κατέληξα να πάω σε i5 6500. έχω μπερδευτεί όμως με την μητρική. κατέληξα σε τρεις και θέλω βοήθεια να επιλέξω μια. άντε για να τελειώνουμε . σας έχω ζαλίσει. και μια τελευταία ερώτηση. αν κάποια στιγμή στο μέλλον χρειαστεί να αλλάξω κάρτα γραφικών, ας πούμε με τα σημερινά δεδομένα μια gtx 970 ο επεξεργαστής που επέλεξα θα την συκωνει η θα έχω θέμα Λοιπον πια μητρικη να κρατησω και πια μνημη Το μπατζετ ανεβηκε. βρεθηκαν χρηματα. ΑΣΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΘΕΙΟ
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Τελικά κατέληξα να πάω σε i5 6500. έχω μπερδευτεί όμως με την μητρική. κατέληξα σε τρεις και θέλω βοήθεια να επιλέξω μια. άντε για να τελειώνουμε . σας έχω ζαλίσει. και μια τελευταία ερώτηση. αν κάποια στιγμή στο μέλλον χρειαστεί να αλλάξω κάρτα γραφικών, ας πούμε με τα σημερινά δεδομένα μια gtx 970 ο επεξεργαστής που επέλεξα θα την συκωνει η θα έχω θέμα Λοιπον πια μητρικη να κρατησω και πια μνημη Το μπατζετ ανεβηκε. βρεθηκαν χρηματα. ΑΣΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΘΕΙΟ Νο4 από εμένα και την παίρνεις και φθηνότερα από skroutz. Δεν έχεις θέμα bottleneck με τον 6500. Μνήμες οποιες θες με τη συγκεκριμένη μητρική θα αξιοποιήσεις και τις 2666. Θα ενεργοποιήσεις το sport+ από bios με τη βοήθεια του manual.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα